Home > Werken bij

Werken bij

Wat houdt werken in de kraamzorg in?


Als kraamverzorgende sta jij klaar voor moeder en kind in de kraamtijd. Je observeert en controleert hun gezondheid, je geeft adviezen en instructies en ondersteunt het hele gezin. Aan het eind van de kraamtijd heb jij ervoor gezorgd dat de ouders zelfstandig en zelfverzekerd voor hun kindje kunnen zorgen. Jij maakt van de kraamweek een bijzondere herinnering.


De leukste kraamzorg vacatures in jouw regio

Bij Welkom Kraamzorg zorgen we er altijd voor dat jij zoveel mogelijk in jouw regio kunt werken. We zijn actief in de volgende gemeenten: Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, Heusden, Landerd, Mill en St. Hubert, Oss, Schijndel, 's Hertogenbosch, Sint Anthonis, Sint Michielsgestel, Sint Oedenrode, Uden, Veghel en Vught.

Wat verwachten wij van onze kraamverzorgenden?

  • Je hebt een diploma van de opleiding verzorgende kwalificatieniveau 3 IG/MDGO-VZ, uitstroom kraamzorg of je verwacht dit schooljaar dit diploma te behalen.
  • Je hebt een diploma verzorgende kwalificatieniveau 3 IG zonder uitstroom kraamzorg, maar bent bereid om deze aanvullende modulen te volgen.
  • Je hebt bij voorkeur recente ervaring in het werken als kraamverzorgende.
  • Je bent als verpleeg- of verloskundige in het bezit bent van een geldig diploma met aantoonbare ervaring in de geboortezorg.
  • Je hebt een geldig rijbewijs.
  • Je bent flexibel en zelfstandig

 

Wat maakt werken bij Welkom Kraamzorg zo bijzonder?

Welkom kraamzorg biedt meer dan alleen goede kraamzorg, Je werkt in een hecht team met deskundige en bevlogen kraamverzorgenden met een betrokken teammanager, waar je altijd terecht kunt. Wij willen dat jij doet waar je goed in bent en plezier aan je werk beleeft en dat het werk past bij jouw privé situatie door het aanbieden van o.a. werken op rooster of een duobaan.

Matchmaker Zorg

Welkom Kraamzorg werkt als enige in de regio met de Matchmaker Zorg. Als je bij ons komt werken, vul je online jouw persoonlijk profiel in. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw interesses, wensen en behoeften. Ben je een rustig of energiek persoon? Iemand die structuur boven alles stelt, of juist heel flexibel kan inspringen? Heb je affiniteit met huisdieren, of onderneem je graag activiteiten met broertjes en zusjes? We zetten deze informatie in om een goede klik te maken met de kraamgezinnen én zo leren wij je direct goed kennen!

De kraamgezinnen vullen deze vragenlijst in, waardoor we de beste match kunnen selecteren. Het hebben van een goede klik met jouw kraamgezin is belangrijk voor het hele gezin en zorgt voor meer werkplezier. Een kleine kanttekening hierbij is dat in piekmomenten de inzet niet altijd zo gepland kan worden, maar dan weten we toch nog steeds wat jij fijn vindt.


Stage en opleiding voor kraamverzorgenden

Bij Welkom Kraamzorg vinden we het erg belangrijk dat er voldoende instroom van nieuwe goed opgeleide kraamverzorgenden is én blijft. We werken hier actief aan mee door voldoende stageplaatsen te geven. Meer informatie over stages en opleidingen in de kraamzorg.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij willen de beste zijn in wat we voor onze klanten doen. Wij hebben passie, wij zijn klantgericht en betrokken. Jij ook? Wil jij werken in een hecht team? Voel je Welkom bij ons! Bekijk hier meer informatie over hoe het is om te werken bij Welkom Kraamzorg.

Word jij hier enthousiast van en is dit wat helemaal bij jou past? Bekijk dan snel onze openstaande kraamzorg vacatures!

Bekijk vacatures   Open sollicitatie


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder