Home > Werken bij

Werken bij

Wat houdt werken in de kraamzorg in?


Als kraamverzorgende sta jij klaar voor moeder en kind in de kraamtijd. Je observeert en controleert hun gezondheid, je geeft adviezen en instructies en ondersteunt het hele gezin. Aan het eind van de kraamtijd heb jij ervoor gezorgd dat de ouders zelfstandig en zelfverzekerd voor hun kindje kunnen zorgen. Jij maakt van de kraamweek een bijzondere herinnering.


De leukste kraamzorg vacatures in jouw regio

Bij Welkom Kraamzorg zorgen we er altijd voor dat jij zoveel mogelijk in jouw regio kunt werken. We zijn actief in de volgende gemeenten: Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, Heusden, Landerd, Mill en St. Hubert, Oss, Schijndel, 's Hertogenbosch, Sint Anthonis, Sint Michielsgestel, Sint Oedenrode, Uden, Veghel en Vught.

Wat verwachten wij van onze kraamverzorgenden?

  • Je hebt een diploma van de opleiding verzorgende kwalificatieniveau 3 IG/MDGO-VZ, uitstroom kraamzorg of je verwacht dit schooljaar dit diploma te behalen.
  • Je hebt een diploma verzorgende kwalificatieniveau 3 IG zonder uitstroom kraamzorg, maar bent bereid om deze aanvullende modulen te volgen.
  • Je hebt bij voorkeur recente ervaring in het werken als kraamverzorgende.
  • Je bent als verpleeg- of verloskundige in het bezit bent van een geldig diploma met aantoonbare ervaring in de geboortezorg.
  • Je hebt een geldig rijbewijs.
  • Je bent flexibel en zelfstandig


Stage en opleiding voor kraamverzorgenden

Bij Welkom Kraamzorg vinden we het erg belangrijk dat er voldoende instroom van nieuwe goed opgeleide kraamverzorgenden is én blijft. We werken hier actief aan mee door voldoende stageplaatsen te geven. Meer informatie over stages en opleidingen in de kraamzorg.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij willen de beste zijn in wat we voor onze klanten doen. Wij hebben passie, wij zijn klantgericht en betrokken. Jij ook? Wil jij werken in een hecht team? Voel je Welkom bij ons! Bekijk hier meer informatie over hoe het is om te werken bij Welkom Kraamzorg.

Word jij hier enthousiast van en is dit wat helemaal bij jou past? Bekijk dan snel onze openstaande kraamzorg vacatures!

Bekijk vacatures   Open sollicitatie


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder