0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Kraamzorg > Uren kraamzorg

Uren kraamzorg

Het aantal uren kraamzorg waar je gebruik van kunt maken is gebaseerd op wat moeder èn kind (en je gezin) écht nodig hebben in de kraamtijd. Welkom Kraamzorg maakt hiervoor gebruik van het landelijk indicatieprotocol kraamzorg (LIP): een handleiding waarmee de aanbieders van kraamzorg in het hele land op dezelfde manier bepalen welke kraamzorg nodig is. Voor elke individuele situatie opnieuw. Op een heldere, eenduidige en toch flexibele manier. Zodat iedereen in Nederland kan rekenen op kraamzorg op maat.

Basisuren kraamzorg

Als basis wordt gestart met 49 uur kraamzorg. Afhankelijk van je situatie en je persoonlijke omstandigheden kunnen de kraamzorguren wijzigen. De verloskundige zal in overleg met de kraamverzorgende het LIP gebruiken om het aantal uren kraamzorg te indiceren en zo nodig aan te passen.

Extra uren bijkopen

Als je meer uren kraamzorg wilt en er is geen reden voor een vergoeding voor langere kraamzorg kun je bij Welkom Kraamzorg extra uren inkopen. Voor meer informatie over extra uren kun je contact opnemen met jouw kraamzorgconsulent of met één van onze medewerkers van de afdeling Planning en Service.

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier