Home > Zwanger > Voeding / Verhuur kolven

Voeding / Verhuur kolven

Borstvoeding
Borstvoeding is de beste start die je je kind kunt geven. Onze kraamverzorgenden ondersteunen en begeleiden je om het geven van borstvoeding te laten slagen. Daarnaast hebben we lactatiekundigen in dienst die je eventueel extra kunnen ondersteunen.

We zijn in het bezit van het internationaal certificaat ‘Baby Friendly’ van de World Health Organization en Unicef. Dat garandeert je dat onze kraamverzorgenden je uitstekend kunnen begeleiden bij het geven van borstvoeding.

Flesvoeding
Er zijn verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor flesvoeding. Probeer te kiezen wat voor jou en je baby het beste is. Zorg er voor dat je voeding en een flesje in huis hebt. Onze kraamverzorgende geeft je ook bij flesvoeding de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt.

Verhuur kolven
Soms heb je in de kraamtijd tijdelijk een volautomatische kolf nodig, omdat er redenen zijn waarom moeder en kind de borstvoeding niet zelf op gang kunnen brengen. Er is dan een mogelijkheid een kolf te huren die speciaal hiervoor bedoeld is.
Onderstaande links leiden je naar de site van de organisaties waar Welkom kraamzorg samenwerkingsafspraken mee heeft, om een dergelijke kolf te kunnen huren:

*  Marian Bouman, Nuland, Tevens lactatiekundige (Welkom Kraamzorg).
7 dagen per week bereikbaar, tussen 08:00-20:00 uur, op 06-29550280.
Bij geen gehoor graag voicemail inspreken met naam en telefoonnummer, je wordt binnen 2 uur teruggebeld. M.u.v. de woensdag, dan wordt je zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Zie ook de website: www.marianbouman.nl 

* Céline Moly, Vierlingsbeek, kraamverzorgende (Welkom Kraamzorg) en lactatiekundige. 7 dagen per week bereikbaar op 06-30761911 of via de mail celine.moly23@gmail.com over:

  • Voorlichtingsbijeenkomsten in groepsverband, locatie Boxmeer en Venlo
  • Voorlichting bij je thuis, individueel
  • Ondersteuning/begeleiding bij borstvoeding via huisbezoek of telefonische/mail consult
  • Verhuur/verkoop van borstkolven

Zie ook website: www.baby-me.nl

BVC (borstvoedingcentrum): 7 dagen per week, tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Graag voicemail inspreken, je wordt binnen 2 uur teruggebeld
 www.bvcdenbosch.nl/

Een aantal verloskundige praktijken verhuren zelf ook volautomatische kolven. Mochten in bovenstaande links geen kolven meer voorradig zijn, vraag dan nog bij je eigen verloskundige na of ze zelf verhuurt.

http://www.verloskundigenridderhof.nl/nl/ridderhof/verhuur-en-verkoop.html

Per 01-01-2018 stopt Welzorg met de tijdelijke uitleen. Klanten van Welzorg hebben een brief ontvangen en als je vragen hebt, kun je bellen met de klantenservice van Welzorg 0900-0400 097.

Meer informatie?
www.borstvoeding.nl   
www.groeigids.nl 
www.voedingscentrum.nl  
Download hier informatie over tepelhoedjes


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze 10 pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier