Home > Bevalling

Bevalling

De geboorte van je kindje is een bijzonder en spannend moment. Vrouwen vinden het fijn om in hun eigen vertrouwde omgeving te bevallen. Terwijl andere liever voor het ziekenhuis kiezen, zodat alles dichtbij is, als het allemaal niet vanzelf gaat.

Beval je thuis of poliklinisch, dan is onze kraamverzorgende bij de bevalling aanwezig. Zij zal jouw verloskundige assisteren tijdens de bevalling. De eerste dagen met je baby zijn heel bijzonder.

Om de eerste nacht thuis door te komen hebben we een korte samenvatting gemaakt met belangrijke informatie van de zorg voor jezelf en je baby. Download hier de korte samenvatting met belangrijke informatie voor de eerste uren thuis met je baby.

 

Regionale partuspoule

Welkom Kraamzorg werkt met een regionale partuspoule in VSV Den Bosch en VSV Kiem. Ga je bevallen in de avond of nacht dan kan het voorkomen dat een van de kraamverzorgenden van een andere kraamzorgorganisaties de verloskundige zal assisteren met de bevalling. Je hoeft zelf niets te regelen en de kraamzorg blijft verzorgd worden door Welkom Kraamzorg. Meer informatie over de regionale partuspoule, zie hier.

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder