Wanneer je kindje te vroeg geboren wordt of een moeizame start heeft, verlopen de eerste dagen of weken heel anders dan je had verwacht. Het is vaak een spannende en emotionele gebeurtenis en gevoelens van blijdschap en onzekerheid wisselen elkaar af. Als ouder, zul je dan ook uitkijken naar de dag dat je kindje mee naar huis mag; een blijde gebeurtenis, maar soms ook spannend.

De thuiskomst van je kindje zorgt voor een grote overgang. Thuisgekomen ligt de verantwoording bij jou en zul je de verzorging van je kindje inpassen in je dagelijks leven. Gelukkig hoef je daar als ouders dan niet alleen voor te staan, want na thuiskomst kun je een beroep doen op couveuse-nazorg van Welkom Kraamzorg. Deze zorg wordt gegeven door een ervaren en speciaal daarvoor opgeleide kraamverzorgende. Zij maakt je vertrouwd met de dagelijkse verzorging van je kindje in de thuissituatie.

Couveuse-nazorg wordt op de dag van thuiskomst van je kindje of aansluitend de volgende dag ingezet. Hoelang de kraamverzorgende blijft, is afhankelijk van je verzekeraar en hoeveel zorg en begeleiding je nodig hebt. Couveuse-nazorg wordt op maat aangeboden, passend bij jouw gezinssituatie. Lees hier meer informatie over couveuse nazorg.  

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.