Welkom Kraamzorg helpt je graag met de beste zorg tijdens de geboorte van je kindje en gedurende de kraamtijd. Maar ook tijdens de extra diensten o.a. couveuse nazorg.

Onze kraamverzorgende zal jou en je kindje verzorgen. Uiteraard heeft ze ook zorg en aandacht voor de overige gezinsleden.

Samen met jou zal de kraamverzorgende kijken of alles goed verloopt. Observeren, signaleren en daarop inspelen is haar deskundigheid. Daarnaast zal ze samen met jou je kindje verzorgen en geeft ze daarbij tips en adviezen, zodat jij het steeds meer zelf op kunt pakken. Ook kan ze huishoudelijke taken overnemen. Dit alles natuurlijk in overleg met jou. Ons team is zeer ervaren en wordt regelmatig bijgeschoold omtrent de nieuwste inzichten over kraamzorg. Mede daardoor kun je met elke vraag bij onze kraamverzorgende terecht.

Welkom bij een mooi begin!

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.