Wij doen er alles aan om je een onbezorgde kraamtijd te geven, die verloopt zoals jij dat wilt. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Tijdens het intakegesprek geeft de kraamzorgconsulent uitleg over de Matchmaker. Het hebben van een goede klik met jouw kraamverzorgende is belangrijk voor het hele gezin. Na het intakegesprek ontvang je binnen 2 werkdagen per mail een link om jouw persoonlijk profiel via de Matchmaker door te geven. Je geeft jouw wensen en interesses aan via de Matchmaker, zodat wij de kraamverzorgende inzetten die het allerbeste binnen jullie gezin past. 

In de kraamtijd zal ook de kraamverzorgende vanzelfsprekend jouw wensen met je bespreken. Samen bespreken jullie dan of deze wensen nog steeds hetzelfde zijn. Mochten hierin wijzigingen zijn, dan kun je dit direct met de kraamverzorgende bespreken. 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.