Gefeliciteerd! Je bent zwanger. Je gaat een heel bijzondere tijd in je leven tegemoet. Om de eerste periode na je bevalling zo prettig mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat de kraamverzorgende die jullie gaat verzorgen, goed bij jullie past.

Wij gebruiken hiervoor een eigentijdse tool: De Matchmaker Zorg. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw interesses, wensen en behoeften. Wil je graag een rustig of energiek persoon? Iemand die structuur boven alles stelt, of juist heel flexibel kan inspringen? Vind je het van belang dat iemand affiniteit heeft met huisdieren, of het leuk vindt om activiteiten met broertjes en zusjes te ondernemen?

Zowel jij als klant als de kraamverzorgende vullen online een persoonlijk profiel in, waardoor de computer de beste match selecteert. Welkom kraamzorg zet de kraamverzorgende in die het allerbeste binnen jullie gezin past, waardoor deze eerste bijzondere dagen met je kindje nóg specialer worden. 

Uitleg Matchmaker

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.