Home > Zwanger > Intake kraamzorg

Intake kraamzorg

Tijdens je zwangerschap is de kraamzorgconsulent jouw vaste aanspreekpunt. Zij neemt contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Deze afspraak kan rond de 7e maand van je zwangerschap met een huisbezoek of telefonisch geregeld worden. Ben je zwanger van een meerling dan zal de intake eerder plaats vinden.

Het gesprek
Door de kraamzorgconsulent wordt je voorbereid op je bevalling, kraamtijd, de richtlijnen veilig werken worden besproken en kun je met al je vragen bij haar terecht.

Aantal uren kraamzorg
Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt hangt af van je eigen zorgverzekeraar. Dit wordt vastgesteld op basis van het Landelijk Indicatie Protocol (L.I.P.) kraamzorg.

Matchmaker
Je krijgt uitleg over de Matchmaker. Het hebben van een goede klik met jouw kraamverzorgende is belangrijk voor het hele gezin, zodat jouw kraamtijd fijn en naar jouw verwachting kan verlopen. Op basis van jouw wensen en interesses zet Welkom Kraamzorg de kraamverzorgende in die het allerbeste binnen het gezin past, waardoor deze eerste bijzondere dagen nog specialer worden. Na het intakegesprek ontvang je ca. 2-3 weken later per mail een link om jouw persoonlijk profiel via de Matchmaker aan te maken.

 

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze 10 pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier