Welkom Kraamzorg heeft meer dan 100 jaar ervaring in de kraamzorg. Onze professionals werken nauw samen met alle ziekenhuizen en verloskundigen in de regio. Ze zijn goed opgeleid en houden hun vakkennis op peil met bijscholingen over bijvoorbeeld borst- en kunstvoeding, Eerste Hulp aan Baby's en Kinderen, opvoedkundige vraagstukken en omgaan met voorkeurshoudingen van de baby.

Onze klanten krijgen na de kraamtijd een e-mail met de vraag om een online evaluatieformulier in te vullen van kraamzorgkompas. Door te evalueren kunnen we onze zorg blijven verbeteren om jou en volgende klanten van de beste zorg te kunnen voorzien.

ISO 9001

Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd, zodat we je de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. ISO (International Organization for Standardization) controleert of zorginstellingen voldoen aan de internationale vastgestelde kwaliteitsnormen. 

BO Geboortezorg

Algemene voorwaarden Bo (tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond, de Patiëntenfederatie Nederland en de LOC Zeggenschap in Zorg in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 januari 2018). Kerntaak van Bo is de landelijke belangenbehartiging en ondersteuning van zorgorganisaties die actief zijn in geboortezorg.

Bekijk hier de Engelstalige versie van de Algemene voorwaarden Bo geboortezorg/ conditions for maternity care of Bo geboortezorg.

Dunstan babytaal gecertificeerd

Welkom Kraamzorg is in het bezit van het certificaat Dunstan Babytaal. Al onze kraamverzorgende zijn geschoold en delen deze kennis met het hele gezin. Dunstan Babytaal voegt een dimensie toe aan de bestaande kennis over babycommunicatie. Daarnaast is het een heldere methode die gemakkelijk uit te leggen is en daarmee tijdens de zwangerschap of in de eerste babytijd goed kan worden overgedragen.

Leerbedrijf

Welkom Kraamzorg is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat stagiaires, kraamverzorgenden in opleiding, praktijkervaring op kunnen doen. Onder begeleiding van een kraamverzorgende, die opgeleid is als werkgeleider, loopt de stagiaire of leerling mee in de gezinnen en ondersteunt hierbij de kraamverzorgende. Afhankelijk van de werkervaring en het opleidingsjaar kan en mag de stagiaire meer taken zelfstandig uitvoeren. Lees verder over de inzet. 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.