Home > Kraamzorg > Wat biedt Welkom Kraamzorg? > Dunstan Babytaal

Dunstan Babytaal

Wat is Dunstan babytaal?
Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een absoluut gehoor, heeft ontdekt dat alle pasgeboren baby’s vijf reflexgeluiden maken. Een geluidje voor honger, moe, een vastzittend boertje, darmkrampjes of ongemak aan de huid (een vieze luier, te warm, te koud). Met een goede uitleg van de verschillen tussen deze geluiden en voorbeelden van baby’s die de geluiden maken kan iedereen deze geluiden leren herkennen.

Spreek de taal van jouw kindje
Dunstan babytaal voegt een dimensie toe aan de bestaande kennis over babycommunicatie en sluit aan bij de intuïtie die professionals, die veel met baby’s werken, hebben.

Een fijne start voor je pasgeboren kindje
Elk kind heeft een eigen ritme. Het is zo fijn als je bij jouw pasgeboren kindje weet wat er aan de hand is. Het helpt bij de hechting, omdat je jouw kindje beter begrijpt en aanvoelt.

Jij leert het ook!
Al onze kraamverzorgenden zijn geschoold in Dunstan babytaal. De methode is tijdens de zwangerschap of in de kraamtijd makkelijk uit te leggen. De kraamverzorgende probeert de geluidjes van jullie kindje te herkennen en jullie te stimuleren om aandachtig te kijken en te luisteren. Voor jou als ouder, met de zorg voor je pasgeboren kindje, is het een perfect hulpmiddel om zelfvertrouwen te krijgen om de behoeften van je kindje te begrijpen en daarnaar te kunnen handelen. Ook na de kraamtijd zijn de reflexgeluiden nog maanden herkenbaar.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze 10 pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier