Kraamzorg in Uden

In Uden en omgeving leveren wij kraamzorg. De geboorte van een kind is een bijzondere gebeurtenis. Tijdens de zwangerschap moet er veel geregeld worden. Ook na de geboorte verandert er veel, zeker de eerste dagen ofwel de kraamtijd. Er moet veel geregeld worden voor moeder en kind en tegelijkertijd draait het gezin natuurlijk gewoon door. Het is fijn als je deze eerste dagen na de bevalling kunt rekenen op de zorg en hulp van de kraamverzorgende. Welkom Kraamzorg levert kraamzorg in gemeente Uden en omgeving.

  • Uden
  • Odiliapeel
  • Volkel

Wat is kraamzorg?

Kraamzorg begint bij de geboorte. De kraamverzorgende assisteert de verloskundige bij de bevalling thuis of in het ziekenhuis. De kraamverzorgende assisteert de verloskundigen en/of gynaecoloog tijdens jouw bevalling in het ziekenhuis. Je krijgt voorlichting en adviezen over o.a. (borst)voeding en verzorging. Tijdens de kraamtijd houdt de kraamverzorgende de gezondheid van jou en je kindje goed in de gaten en doet de dagelijkse medische controles. Maar genieten van je kindje, uitrusten en herstellen en een beetje verwend worden is minstens net zo belangrijk.

Waarom Welkom Kraamzorg in Uden

De eerste momenten van het leven van een kindje zijn heel bijzonder en belangrijk. Welkom Kraamzorg begeleidt (aanstaande) ouders in Uden graag tijdens de zwangerschap, de geboorte en gedurende de kraamtijd. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Uden. Wij hebben een fijne samenwerking met o.a. verloskundigenpraktijk Iris en het Bernhoven ziekenhuis.

Matchmaker

Goede zorg voor moeder en kind staat natuurlijk voorop, maar kraamzorg is meer dan alleen het geven van de juiste zorg. Het hebben van een goede klik met de kraamverzorgende is belangrijk voor het hele gezin. Voor Uden is Welkom Kraamzorg het aangewezen kraamzorgbureau. Op basis van de voorkeuren en wensen van het gezin zet Welkom Kraamzorg de kraamverzorgende in die het allerbeste binnen het gezin past, waardoor deze eerste bijzondere dagen nog specialer worden.

Reviews kraamzorg in Uden

Welkom Kraamzorg doet er alles aan om van jouw kraamtijd een onvergetelijke periode te maken. Vele gezinnen uit Uden hebben kraamzorg van Welkom Kraamzorg gehad. Benieuwd hoe zij de kraamtijd ervaren hebben, lees onze klantervaringen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Welkom Kraamzorg in Uden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Direct inschrijven is ook mogelijk, zodat jouw kraamzorg direct geregeld wordt. We weten je van harte Welkom.  

Direct aanmelden

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.