Welkom Kraamzorg doet er alles aan om van jouw kraamtijd een onvergetelijke periode te maken. Lees de eigen ervaringen van onze kraamgezinnen. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Welkom Kraamzorg trots op zijn!

Wil je ook jouw kraamervaring delen?

Deel jouw ervaring met onze kraamzorg. Tevens vinden we het leuk wanneer je ook een foto meestuurt. Deze wordt getoond op onze website. Hoe heb jij jouw kraamtijd ervaren? Zelf een ervaring insturen? Stuur dan een e-mail naar info@welkomkraamzorg.nl

 

April, gezin uit Boxmeer

Mariëlle was een erg fijne kraamhulp. Ze had aandacht voor mij en de baby. Maar daarnaast zeker ook voor onze oudste zoon en mijn man. Ze wist van aanpakken en maakte geregeld een praatje. Door haar jaren van ervaring kon ik met al mijn vragen bij haar terecht. We zijn zeer tevreden en hebben een fijne week gehad!

April, gezin uit Rijkevoort

Jeanne is een geweldige kraamverzorgster. Wij zijn dan ook ontzettend dankbaar dat zij nu al 3x bij ons wilde zijn in onze kraamperiode. Ze heeft ons in de watten gelegd en geniet ervan om te helpen met de zorg voor de nieuwe baby, als wel voor de overige kids. En de andere kids genieten ook ontzettend van Jeanne. Een prettige verschijning en heel fijn om haar in huis te hebben!

April, gezin uit Heesch

Bij mijn zusje was Lisette geweest en heb toen een dag mijn zusje geholpen en gezellig met Lisette gehad en toen afgesproken dat als ik ooit zwanger zou raken ik haar zou vragen. 

Helaas geen borstvoeding kunnen geven doordat het niet op gang kwam en het me ook veel energie koste om te kolven en door de zware zwangerschap en bevalling toch de keuze gemaakt die ik heel moeilijk vond om over te gaan op fles hierbij super gesprek gehad over mijn gevoelens met lLsette. 

Twee echte toppers hebben wij gehad van beide veel geleerd en fijn dat ze ons ook met dingen lieten komen. Allebei toppers zouden wij ooit weer zwanger worden dan zou ik graag deze toppers weer aan mijn kraambed willen hebben

April

'Onze' lieve Ingrid willen wij heel graag in het zonnetje zetten. We hebben voor de 3e keer mogen genieten van haar liefde, kennis, kunde, lekkere ontbijtjes en gezellig geklets. Want hoe bijzonder is het: 3x dezelfde kraamzorg in huis en dan ook nog 33 jaar geleden het kraambed gedaan toen mama geboren werd! 
Wij kijken terug op een top week en gaan Ingrid missen! Echt een topper met een gouden hart ????!! 
Welkom ook bedankt voor alles.
Liefs Koen, Karlijn, Flynn, June & Nova

Maart, gezin uit Den Bosch

Jose heeft alles wat nodig was heel goed aangevoeld. Juba is ons tweede kindje en Jose heeft zo op een fijne manier alles weer tot herinnering gebracht. Ze heeft het huis netjes en schoon gehouden waar nodig en heeft ook mede zorg gedragen voor onze dochter van 2. We zijn erg tevreden over haar en wat ze heeft gedaan het was ook gezellig en ze heeft gezorgd voor rust in het huis waardoor uitrusten fijn ging voor ons.

We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jose! Er was een prettige sfeer en de begeleiding was prettig op alle vlakken.


Maart, gezin uit Veghel

Wij vonden Anny heel fijn! Ze heeft ons veel geleerd, en was super met Sef en ons hondje George! We zijn dankzij haar de eerste week goed doorgekomen.

Maart, gezin uit Oss,

In verband met de snelle bevalling was de kraamverzorgende er na de bevalling. Ze heeft goed geholpen bij de controles van Saar en het opruimen na de bevalling. Wij hebben een geweldige week gehad met kraamverzorgende Anita. Hadden naar onze mening geen betere match kunnen hebben.
We hebben heel veel geleerd van Anita in de kraamweek, waardoor we op de laatste dag met zelfvertrouwen afscheid konden nemen.

Maart, gezin uit Herpen

Kraamverzorgende Corina is een aanpakkende duizendpoot die zich kan aanpassen in elke situatie en goede begeleiding kan geven. Corina ziet zelf wat er moet gebeuren en kan elke situatie goed begeleiden. Ik heb in de avond van mijn bevalling voor 20.00 gebeld. Daarbij werd verteld dat ik de volgende dag terug moest bellen om half 8 in de ochtend. Dit vond ik wel teleurstellend en dit maakte mij erg onzeker. Over de kraamhulp ben ik volle lof, die krijgt van mij een 1000000.

Maart, gezin uit Sint Michielsgestel

Kraamverzorgende Yvonne was net op tijd omdat de bevalling ineens veel sneller ging dan gedacht. Ze ging meteen aan de slag en we kenden elkaar niet maar het voelde meteen vertrouwd. Echt heel fijn! Ze werkte ook heel goed samen met de verloskundige; ze waren echt een team.
Yvonne en Janne zijn echt twee toppers! We hebben enorm geboft dat zij onze kraamhulpen waren. We zijn ze oprecht gaan missen toen de kraamweek erop zat. Voor ons voelde het vertrouwd vanaf het eerste moment en we hebben echt van de week kunnen genieten dankzij hen allebei. Alleen maar complimenten voor deze twee kanjers!
Alles was duidelijk en werd goed voorgedaan. En ze hadden allebei veel geduld, want ik stelde vaak 10x dezelfde vraag en ze bleven het me geduldig uitleggen. Zo fijn!
Ze hebben ervoor gezorgd dat ik het voeden snel oppikte en dat ik er echt vertrouwen in had dat het ging lukken.
Zoals we eerder zeiden: Yvonne en Janne zijn echt geweldig! Dankzij hen zitten we nog op onze roze wolk en hebben we vertrouwen gekregen in het ouderschap. En we missen ze nog altijd.

 

Maart, gezin uit Boxmeer

Kraamverzorgende Wendy heeft super goed voor ons gezorgd! Het was niet alleen heel fijn dat ze er was voor de zorg van Novi, maar we vonden het ook gewoon heel gezellig. Super hoe ze om gaat met onze oudste dochter en ze was echt een luisterend oor voor mama. Ze is een toppertje en dankzij haar hebben we echt genoten van de kraamweek. We ontvingen hele fijne, open en eerlijke informatie van haar. Wendy heeft me samen met Novi het vertrouwen gegeven dat we het goed doen en mogen vertrouwen op onze intuïtie. Wendy neemt haar taken heel erg serieus en heeft zelf contact op genomen met mijn verloskundige toen we na een paar dagen nog niks gehoord hadden.
Nogmaals, ze is echt een topper!

Februari, gezin uit Cuijk 

The service of the nursery was amazing. It was much better than I could expect.
Ingrid was amazing with all of us. She does her job with enthusiasm and passion. I could not imagine a better person to do it. She took care of every single detail to make our life easier in a delicate and special moment. She took care of everything with love and care. Was very special to have her here. Ingrid made sure to explain everything in detail for us.
On top of explaining every little thing about the breastfeeding with care and pacient she went well beyond and we latter on had dificultis were Ingrid helped us to put us in touch with a specialist.
Ingrid did her job with a lot a care and kindness it exceeded all our expectations. We are very thankful to have her here.
Nothing to add. It was perfect to us.

Februari, gezin uit Oss

Yvonne is fantastisch! Ze werkt ontzettend hard. Ik heb erg veel moeite om mensen te vertrouwen. Vanaf moment een kon ik Yvonne vertrouwen en was zij mijn steun en toeverlaat. Ik hoefde mij nergens voor te schamen en durfde alles met haar te delen. Ze heeft ons allemaal in de watten gelegd. Ik ben ook nog eens behoorlijk perfectionistisch maar hoefde niets te vragen want voordat ik er ook maar aan dacht, was het werk al gedaan. Alleen maar lof voor haar!

Februari, gezin uit Den Dungen

Welkom Kraamzorg sprak ons direct aan en in vergelijking met andere sites hadden wij het beste gevoel bij Welkom zorg.
Kraamverzorgende Chantal is echt een schat van een vrouw, wij hebben door haar inzet en werkzaamheden altijd een prima verzorging gehad. Ook werd ons als kersverse ouders op een lieve en goede manier uitgelegd hoe wij Tess goed konden verzorgen!
Tess heeft de eerste dagen een lastigere start gehad, waardoor het voor ons als kersverse ouders best even spannend was. Chantal heeft ons heel goed geholpen en op een rustige en positieve manier door deze periode heen geholpen.
Chantal is een lieve, oprechte vrouw met een hart van Goud! Wij hebben enorm veel gehad aan haar hulp. Ze heeft zelfs haar vrije dagen op gegeven om ons vooruit te helpen in de kraamtijd. Voor ons voelde het heel vertrouwd en we gaan haar dan ook enorm missen! Bij de tweede (als die er ooit mag komen) hopen wij dat Chantal ons weer wilt komen helpen!

Februari, gezin uit Sint Anthonis

Vond het intakegesprek helder en ontspannen, waarbij alle ruimte was om vragen te stellen. Kraamverzorgende Jolanda deed meer als wat ze had hoeven doen maar we waardeerde dat wel enorm, dit gaf ons veel rust. Tijdens verzorging van ons was er veel rust en een fijne ontspannen sfeer, duidelijke communicatie, hierdoor voldoende ruimte om grenzen aan te geven of aan te geven mochten er vragen of pijntjes zijn etc.
Ze nam de tijd voor informatievoorziening en legde alles duidelijk uit, maar er was ook voldoende ruimte voor eigen inbreng of ideeën/vragen.
Jolanda werkt heel geordend en gestructureerd waardoor ook alle info goed in orde was en een duidelijke overdracht gegeven werd.
Voor ons was Jolanda een 10, wij hadden geen betere week kunnen hebben en kijken er met een heel goed gevoel op terug. Toen Jolanda ging hadden we ook het vertrouwen dat het ons ging lukken. Jolanda straalt veel rust uit en heeft veel orde waar wij van houden. Ze heeft ons veel vertrouwen en ruimte gegeven waardoor alle vragen mogelijk waren maar ook om emoties of ervaringen te delen. Bij mogelijke volgende zwangerschap zouden we 100% Jolanda weer aanvragen!
Wij hebben geen verbeterpunten, wij zijn te spreken over hoe deze kraamweek is geregeld en uitgevoerd.

Januari, gezin uit Vorstenbosch

Ik heb echt de ruimte gevoeld om mijn vorige ervaring met kraamzorg goed uit te kunnen leggen en kreeg daar alle tijd voor tijdens het intakegesprek. Voelde me daarin heel erg gehoord en gezien.
Kraamverzorgende Hermien is een topper! Zo'n fijne en ontspannen kraamweek hebben we gehad. Ze ging echt op in ons gezin en was de rust zelve. Ze heeft ons veel vertrouwen en goede zorg gegeven.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.