Welkom Kraamzorg doet er alles aan om van jouw kraamtijd een onvergetelijke periode te maken. Lees de eigen ervaringen van onze kraamgezinnen. Hier vertellen ze persoonlijk hoe ze hun kraamtijd hebben beleefd. Verhalen waar wij als Welkom Kraamzorg trots op zijn!

Wil je ook jouw kraamervaring delen?

Deel jouw ervaring met onze kraamzorg. Tevens vinden we het leuk wanneer je ook een foto meestuurt. Deze wordt getoond op onze website. Hoe heb jij jouw kraamtijd ervaren? Zelf een ervaring insturen? Stuur dan een e-mail naar info@welkomkraamzorg.nl

 

April

Veel vriendinnen hebben ook via Welkom kraamzorg gehad en waren tevreden. Tijdens het intakegesprek kwamen persoonlijke punten aan bod, er werd goed meegedacht en er werden tips gegeven. Fijn gesprek gehad.
Wat een aanwinst is kraamverzorgende Marloes. Naast geweldige hulp, tips en ondersteuning was er ook ruimte voor gezelligheid. Ze ging geweldig om met onze hond en heeft er voor gezorgd dat iedereen een fijne kraamweek heeft gehad. Ik kan dan ook niks negatiefs zeggen. Heel erg bedankt Marloes! Ze besprak alles open en eerlijk en vroeg naar onze wensen. Ze dacht mee en gaf begeleiding op maat, super!
Marloes had veel tips waardoor mede mijn borstvoeding goed op gang kwam.
Alle partijen werken goed samen. Ik heb mij ook door iedereen gehoord gevoeld.
Marloes je bent een topper! Je voert je werk met liefde en plezier uit. Ik wens je dan ook alle goeds voor de toekomst en wie weet als het ooit zo mag zijn in de toekomst, zien we je heel graag terug bij een 2e kindje!
De vragenlijst voor de matchmaker vonden wij lastig om in te vullen, maar begrijpen het idee erachter wel. Het heeft wel gewerkt, want Marloes paste super bij ons!
Gezin uit Nuland

 

Het was een fijn intakegesprek! Je wordt gehoord.
Het was mijn tweede bevalling, maar ondanks al eerdere ervaring was ik toch paar punten vergeten. Kim heeft me heel goed geholpen de eerste nacht. Vervolgens ben ik volgende ochtend gebeld met een goed nieuws dat Sandra mijn kraamverzorgende mocht zijn. Ze heeft me zo goed geholpen met haar tips. Mijn kinderen vonden het ook fijn bij haar. Ik ben zeer tevreden!!
Heel erg tevreden zowel van Kim als Sandra!!
Gezin uit Uden

 

We zijn ontzettend dankbaar dat Petra onze kraamzorg op zich heeft genomen. Het was een mooie week, maar hier en daar ook pittig door onze thuissituatie. Petra heeft hier super goed en fijn op ingespeeld en ervoor gezorgd dat het een stuk dragelijker en fijner werd voor ons. Ze was heel lief, kundig en had ook nog eens heel veel humor. Past perfect bij onze wens dus.
We zijn erg goed ingelicht. In de meeste gevallen zelfs ongevraagd. Mochten we wel vragen hebben, dan kregen we altijd een duidelijk en uitgebreid antwoord.
Geen verbeterpunten voor Welkom Kraamzorg. Fijn dat er een gesprek plaatsvindt en een matchmaker gebruikt wordt, waardoor de match voor ons perfect was!
Gezin uit Cuijk

Maart

Het intakegesprek was erg fijn met Maud. De juiste informatie ontvangen.
Rosanna heeft ons erg geholpen bij de start van Lias. Na de bevalling is ze nog in de nacht mee naar huis gegaan om ons te helpen. Dit waarderen wij enorm. Wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen.
De kraamweek was een fijne tijd door de informatie die wij van Ria hebben ontvangen. Daarnaast wist ze precies op onze wensen in te spelen. De zorg die ze aan mij, Lias maar ook mijn partner heeft gegeven was goed. Niet alleen aan ons, maar ook het huishouden heeft ze goed bijgehouden zodat ik daar geen omkijk meer naar had.
Nogmaals onze complimenten naar Ria. Onze kraamweek was een fijne tijd met name door haar zorg. We zijn alleen helaas vergeten om een foto te maken van Ria en Lias samen. Hier balen we van. Mocht ze binnenkort in de buurt moeten werken, dan zouden we het erg leuk vinden als we deze alsnog kunnen maken.
Gezin uit Reek


Andere twee kraamtijden zijn goed bevallen daarom weer voor jullie gekozen. Kraamzorgconsulent Yvonne is een erg fijn persoon en denkt goed mee. 
Kraamverzorgende Sandra paste helemaal in ons gezin. Is erg betrokken en is zelfs in haar vakantie nog extra gekomen ivm extra uren. Geeft om niet alleen de baby's naar ook de andere kinderen en partner in het gezin. Geeft goede tips mbt de zorg rondom de tweeling.
Gezin uit Cuijk


Hele fijne kraamweek gehad! We zouden Maryam zeker aanrader en bij een volgende zwangerschap ook zeker weer willen.
Gezin uit Nuland

Céline is de meest fijne Kraamzorg die een gezin kan hebben. Ze heeft heel veel kennis en ervaring. Daarnaast laat zij iedereen in haar waarde, is heel geduldig, enorm vriendelijk en hoef je haar nergens op aan te sturen.
Céline is enorm goed in alles wat ze doet! Wij hadden geen betere Kraamzorg kunnen wensen.
Gezin uit Uden

 

Februari

Dankzij onze kraamverzorgster heb ik een ontzettend fijne kraamweek gehad. Ik heb echt op een roze wolk gezeten dankzij haar. Onze andere dochter was ook gek van haar. Vorige keer in het ziekenhuis gelegen met een flinke borstontsteking. Deze keer met veel angst begonnen aan borstvoeding maar drie weken later geef ik nog met alle plezier borstvoeding (zonder paniekaanvallen en/of angst).
Voorafgaand hadden we een lactatiedeskundige ingeschakeld. Tijdens en na de kraamweek nog contact met haar gehad (minimaal dankzij de goede kraamhulp die wij hadden).
De kraamhulp stond echt achter mij en mijn wensen. Het tongriemen moest gekliefd worden en hier heeft zij bij doorgezet. Hierdoor is borstvoeding geven nu veel makkelijker en geen kapotte tepels meer. Zij respecteerde mijn mening en deed er alles aan om deze te voldoen.
Kraamverzorgende 100% een 10! Wat een fijne vrouw is Anita. Ontzettend kundig is haar werk en ook heel gezellig. Voelde gelijk vertrouwd!
Door de ervaren kraamhulp werd mijn kraamtijd echt een feestje, genoten van begin tot eind en heb de juiste hulp gekregen die ik nodig had.
Gezin uit Uden

 

Celine is echt geweldig geweest voor ons als gezin. Ze heeft ons zelfverzekerd gemaakt en laten zien hoe we naar ons gevoel moeten luisteren als het gaat om Casey. Daarnaast heeft ze zoveel dingen uit handen genomen, ze is echt onmisbaar geweest!!
Celine gaf alle informatie en was heel duidelijk wat we konden proberen en hoe we Casey konden leren begrijpen en aanvoelen. Daarnaast gaf ze ook een heleboel extra informatie waar we goed mee vooruit kunnen.
Celine gaf iedereen het gevoel dat ze welkom waren en gaf tegelijkertijd ons ook aan wanneer het juist goed was om even te rusten en bij te komen. Alle familieleden die zijn geweest waren enthousiast over haar. Ze was daarnaast ook ontzettend belangstellend richting ons, we hebben in korte tijd een flinke band opgebouwd! Heel erg fijn! Nogmaals we hadden het zonder Celine niet zo kunnen doen. Ik hoop dat wanneer er misschien ooit een 2e komt we haar weer kunnen verwelkomen!
Gezin uit Den Bosch

Tijdens de Centering Pregnancy kwam jullie organisatie ter sprake, website bekeken en aangemeld.
Als ik het me goed herinner mocht ik eerst mijn vragen stellen aan de kraamzorgconsulent en startte zij daarna met het intakegesprek, zodat wij ook aandachtig konden luisteren. Dit was erg prettig.
Kraamverzorgende Petra is goud waard, dikke 10! Ze is ontspannen, heeft slimme trucjes zodat het voor de baby prettiger is, heeft oog voor moeder maar ook zeker vader. En wat wij ook belangrijk vinden was dat de hond niet overgeslagen werd in aandacht, onze hond is goed verwend door petra. Door dat laatste viel er wel een last van onze schouders als ouders en konden wij volop focussen op herstel en ons kind. Voor de begeleiding met de voeding krijgt Petra een 10! Communicatie tussen verloskundige en kraamzorg verliep soepel. Ik ben van mening dat er meer verantwoordelijkheid bij kraamzorg gelegd kan worden. Persoonlijk zou ik mezelf prettiger voelen om met de kraamzorg de mentale vragen te bespreken omdat je die nu eenmaal meer hebt gezien en er een vertrouwensband is opgebouwd. Petra is een topper! Blijft zichzelf ontwikkelen en is zich bewust van haar eigen handelen. Is ook bezig met zelfreflectie en dit is in mijn ogen sleutel tot vertrouwen en een fijne kraamtijd. Zou geen andere kraamzorg gewild willen hebben.
Gezin uit Veghel


We hebben een erg prettig en open intake-gesprek gevoerd. We werden gehoord en er was een fijne klik.
Kraamverzorgende Jeanne is echt een kanjer en enorm goed in haar vak. Ze paste enorm goed in ons gezin. De communicatie verliep prettig. De ondersteuning op praktisch gebied was fijn, maar haar ondersteuning op mentaal gebied was onmisbaar. Ze was er voor ons en we waren iedere ochtend weer blij als ze er was. Dagelijks werd er informatie gegeven en ze vroeg telkens of het niet teveel informatie was voor mij (moeder). Geen vraag was teveel voor haar. Jeanne gaf ons waardevolle tips en nam onzekerheden over de voeding bij ons weg. Prima samenwerking. Jeanne kent veel personen door haar enorme ervaring. Dit was prettig. Nogmaals, Jeanne is echt een topper! We vonden het erg jammer dat de kraamperiode voorbij was.
Tips voor de organisatie: Ik vond het als moeder erg heftig dat wij om 20.00 uur uit het ziekenhuis ontslagen werden en met een a4tje met tips alleen de nacht in moesten. Je bent net bevallen, je hebt die nacht daarvoor door de bevalling niet geslapen en de tips die gegeven zijn, heb je echt niet allemaal opgeslagen. Daar heb ik persoonlijk wel wat ondersteuning gemist.
Gezin uit Oeffelt

Wat een verwennerij elke dag. In elke vorm dan ook en voor elk gezinslid dagelijks een feestje. De passie en liefde voor het vak kun je heel goed merken. Ingrid is zeer kundig. Geen bijzonderheden over de samenwerking. Alles verliep soepel. Ingrid krijgt van ons een 10 plus. Het was elke dag genieten. Ingrid is een fantastische kraamverzorgster Dankjewel voor het mogelijk maken dat Ingrid ons kraambed heeft kunnen draaien.
Gezin uit Oploo


De kraamverzorgende nam veel initiatief en was betrokken. Het huis zag er netjes uit en wij als nieuwe ouders zijn goed verzorgd.
Masis kan van de borst en uit de fles drinken. Om dat gelijk in het begin te leren was een fantastische zet! We kregen zelfs complimenten van het consultatiebureau dat hij dat kan. Verder was de informatie duidelijk.
We hebben een super goede kraamtijd gehad. Ik zou kraamverzorgsters aanraden! Een dikke 10 voor alle hulp en gezelligheid. Omdat het een thuis bevalling werd en we niet naar het ziekenhuis konden heeft Anita alles klaar gezet voor de bevalling en mij goed begeleid tot de verloskundige er was. Ook tijdens de bevalling goed geholpen.
Tip voor organisatie: Ga zo door!
Gezin uit Ravenstein

Januari

Wendy heeft ons super goed verzorgd. We hebben de kraamweek als super positief ervaren op dat vlak. We hebben veel geleerd van Wendy en konden ook alles vragen mocht er nog iets onduidelijk zijn.

Wendy heeft ons helder en transparant meegenomen in de stappen die we konden zetten voor de voeding van onze baby. Ook mijn twijfel over borstvoeding hebben we zorgvuldig besproken en afgewogen.We hebben ons enorm geholpen gevoeld de gehele kraamweek. Wendy was erg geïnteresseerd, professioneel en voor ons een luisterend oor. Ze heeft onze kraamweek echt tot een super positieve ervaring gemaakt.
Gezin uit Uden


Corina is een hele fijne kraamhulp! Corina is een topper.
Gezin uit Oss

Jolande is echt een schat van een vrouw en weet waar ze het over heeft. Een echte professional.
Gezin uit Uden

Heel vriendelijk en open gesprek gehad tijdens de intake.
Kraamverzorgenden Linda en Tamara waren allebei heel verzorgd en letten ook goed op dat ik/wij onze rust pakten en zorgden voor genoeg te eten op ons bord. Heel fijn dat we daar zelf niet op hoefden te letten en voelde ons goed verzorgd.
De borstvoeding was in het begin niet goed op gang en Linda heeft heel snel en goed gehandeld (i.s.m. de verloskundige) om het wel op gang te krijgen. Echt heel erg blij mee dat ze zo alert was.
Linda heeft snel gehandeld met de verloskundige toen de borstvoeding niet goed op gang kwam en Naut te veel af ging vallen. En Tamara heeft snel gehandeld met de verloskundige toen ik op dag 7 koorts kreeg. Heel fijn dat ze zo oplettend waren.
Beiden kraamverzorgenden waren echt geweldig om tijdens onze kraamtijd in huis te hebben. Gezellig, verzorgend, informatief en lief!
Gezin uit Oss

December

Het intakegesprek verliep super goed en duidelijk. De kraamverzorgende is goed en behulpzaam. Voor de informatievoorziening geef ik 10 punten. Ook de begeleiding bij het voeden van ons kindje verloopt heel goed. 
Gezin uit Grave

November

Dankzij Wendy hebben wij een ontzettend fijne, soepel verlopende kraamweek gehad . Ze gaf mij meteen het gevoel dat ik haar kon vertrouwen, en daar ben ik niet de makkelijkste persoon mee. en ook mede dankzij Wendy de stap gezet om hulp te vragen waar dat nodig was. Iets waar wij ontzettend veel moeite mee hadden Ze heeft ontzettend goed geholpen en we baalden er stiekem een beetje van dat de kraamweek voorbij was en Wendy weg ging. Als we ooit een tweede kind mogen krijgen hoop ik van harte dat we Wendy nog een keer mogen ontvangen want dan weet ik zeker dat het goed komt.
Gezin uit Loosbroek


Fijn gesprek met Petra gehad. Top vrouw. Inmiddels voor de derde keer, duidelijk onze wensen aan kunnen geven hier is ook echt wat mee gedaan qua match.
De eerste kraamverzorgende heeft zondag alleen wat uitleg gegeven qua fles voeding, kruiken, bedje. Verdere controles niet nodig, is nog in het ziekenhuis gebeurd. Aan Maeve heeft ze verder ook niet zoveel hoeven doen. Was alleen om de zorg te starten. Mieke heeft het verder allemaal gedaan. Wat een top vrouw. Lief voor mij Maeve en de rest van het gezin. Heeft veel verstand van vroeg geboren kinderen en weet waar ze het over heeft. Veel aan haar tips gehad.
Bij de eerste kraamverzorgende hebben we uitleg gemist over de temperatuur op de kamer van Maeve, het slapen in een groot bed gezien Maeve erg klein is en daarin tips gemist dat ze beter in de bak van de kinderwagen kon slapen. Mieke heeft ons hierin heel fijn geholpen. Voedingen is allemaal goed gegaan. Tip voor de organisatie: Bij vroeg geboorte probeer iemand de zorg te laten starten die hier meer ervaring mee heeft. We hebben een hele fijne kraamtijd gehad.
Gezin uit Uden


Céline heeft ons geweldig geholpen bij het opstarten van de borstvoeding! Ik gun iedereen zo’n kraamverzorgster!
Gezin uit Rosmalen


Janine is een fijne kraamhulp ze is lief spontaan en ziet werk. Denkt heel erg met je mee en wat we heel belangrijk vonden was dat ze leuk met onze oudere dochter om ging. Als ik ergens mee zat kon ik ze zelfs in de avond appe. Ondanks de weinig uren kraamzorg een hele fijne kraamperiode gehad! Ze is zeker een aanrader! Lieve groetjes van Thomas, Liejanne, Pleun en Niek
Gezin uit Berlicum

Mijn moeder werkt bij welkom kraamzorg.
Kraamzorgconsulent Hanneke was erg vriendelijk en nam uitgebreid de tijd om op een prettige manier de informatie te bespreken. Wij hadden de beste kraamverzorgster. We hebben iedere seconden genoten. Er werd heel goed geïnvesteerd in de borstvoeding met alle nodigen informatie en uren. Mijn linkerborst ging moeizamer, maar door de top begeleiding gaat de borstvoeding nu heel goed. Heel fijn! Mam je bent een topper! Je maakte de mooiste week uit ons leven, nog mooier. Xxx
Gezin uit ’s Hertogenbosch


Cindy was een lieve en harde werker. Ze had niet alleen oog voor mij en Muk, maar ook voor mijn dochtertje van 2 en mijn man. Ze heeft ons erg laten genieten van de kraamweek!!

Kraamzorgconsulente dacht mee, al onze vragen waren rustig beantwoord. Uitleg over de verzorging was duidelijk. Broer werd betrokken bij de zorg voor broertje dit vonden wij prettig. Alleen met onze zoon fles geeft ons ruimte om te wennen. Allebei professionele kraamverzorgende. Was niet te merken dat Eline leerling is. Tip voor de organisatie: Betere bereikbaarheid telefonisch.

Kelly is een geweldige kraamverzorgster!!! Zo’n fijne kraamweek gehad met haar! Dankzij Kelly kon ik doorzetten om de borstvoeding te laten slagen. Een dikke 10 voor Kelly! Zo’n warme, fijne persoonlijkheid om in de buurt te hebben op zo’n kwetsbaar punt in je (gezins)leven. Veel oog voor de mensen om haar heen en iedereen met heel veel respect behandeld!

Oktober

Ineke heeft ons begeleid bij de 1ste kraamtijd in 2017. Nu was onze wens om haar weer te mogen ontvangen als kraamhulp en dit is gebeurd! Zo gelukkig en blij mee, er is hier goed naar onze wensen geluisterd. Yvonne die langs kwam voor de intake was ook als of je haar al lang kende heel warm en open. Het intakegesprek was heel luchtig open en duidelijk! Ineke lijkt een kraamhulp met 10 armen en benen! Werkt super hart en is zeer gezellig. Hart op de juiste plaats en niks is te gek. Heel dankbaar haar bij alle 2 onze kinderen te mogen hebben gehad als kraamhulp!
Gezin uit Cuijk


Lobke was vriendelijk en gaf na de bevalling duidelijke uitleg. Kregen na de bevalling alle tijd om rustig met Eef te zijn en pas daarna werden alle handelingen uitgevoerd.
Lobke was heel kort aanwezig bij de bevalling maar was heel vriendelijk en duidelijk. Anny was heel vriendelijk en kundig. Zorgde goed voor Eef en mij. Liet me met momenten lachen maar was er ook als het even moeilijk was. Had alle rust bij de borstvoeding toen dat niet meteen liep wat ervoor zorgde dat ik zelf het vertrouwen bleef houden. Anny legde alles op een natuurlijke manier uit, in een gesprek, hierdoor had je niet het gevoel dat je voorlichting kreeg maar je kreeg het wel. Anny was heel lief naar onze dochter Floor en wist ook wanneer mijn vriend en ik even een moment alleen wilde hebben met Floor en Eef of met Eef. Voor ons een bijzaak en niet iets wat een kraamverzorgster perse moet doen maar het huis was spik en span en de was werd goed bijgehouden. Dit gaf veel rust. Ik zou iedereen Anny gunnen in de kraamweek.
Anny deed de informatievoorziening op een natuurlijke manier, gewoon in een gesprek. Hierdoor had je niet het gevoel dat je in een voorlichtingsgesprek zat terwijl je wel voorlichting kreeg.
Anny was heel rustig en kwam niet met allemaal hulpmiddelen aanzetten toen het voeden niet meteen helemaal goed liep. Ze straalde vertrouwen uit en dat zorgde ervoor dat ik het gevoel bleef houden dat het goed zou komen. Alles gebeurde in overleg wat ik erg prettig vond.
Gezin uit Schaijk


Wij waren ontzettend blij met Ria. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen en wist veel uitleg en achtergrond informatie te geven.
Gezin uit Boxmeer

Wij zijn heel erg blij hoe Ilse ons heeft geholpen, zij is echt een TOPPERTJE! Ilse heeft me heel erg goed op weg geholpen met de borstvoeding, Tjé wilde op het begin mijn borst niet pakken toen hebben we op advies van Ilse met tepelhoedjes gewerkt en dat ging super dat doe ik nu nog!
Ik zou Ilse aan iedereen aanraden!!
Gezin uit Vorstenbosch


Prettig gesprek tijdens intake.
We zijn heel tevreden over de verzorging. Deze was zowel liefdevol als kundig.
Informatievoorziening was goed, met name over de borstvoeding kon Laura veel vertellen en goed advies geven.
Laura had goede tips over het voeden van ons kindje. Lactatiedeskundige niet nodig gehad omdat het voeden meteen goed ging.
Wij waren erg blij met Laura:) fijn persoon om in huis te hebben. Lief, kundig en betrokken. En heel fijn dat ze ook aandacht had voor onze zoon van 4 en hem er echt bij betrok. Geen idee voor verbeteringen, waren erg tevreden.
Gezin uit Oss


Twee hele fijne kraamverzorgsters met verschillende kwaliteiten. Ada vloog door het huis en kreeg erg veel voor elkaar in de korte tijd dat ze er was. Ze was streng/duidelijk voor mijn vrouw puck wat op het begin misschien ook wel nodig was. Niet alles hoeft en kan meteen, rust is belangrijk. Lisette was informeler en erg gezellig en had meer aandacht voor ons als persoon en hoe ze ons als beginnende ouders kon ondersteunen dit sloot erg goed aan bij ons. Niks gemist voor wat betreft informatievoorziening, door de ervaring van puck in het ziekenhuis als verpleegkundige was veel van te voren al bekend. Toch fijn om te sparren en nieuwe dingen te leren.
Begeleiding bij de voeding ging erg fijn. Ervaringen en kennis over waar ze het over hebben.
Weinig overdracht en samenwerking nodig geweest.
We hebben de zorg als erg fijn ervaren. Twee kraamverzorgsters met verschillende kwaliteiten (eerder toegelicht. We hadden het gevoel goed op weg geholpen te zijn en ook weer fijn om het zelf te gaan doen na de 8 dagen.
Geen verbeterpunten, wel een compliment dat we om 13:00 belde dat we naar huis mochten vond ik het verbazingwekkend snel dat er om 16.00 uur al kraamzorg voor ons klaar stond thuis.
Gezin uit ‘s Herhogenbosch

 

Ik wil welkom kraamzorg bedanken voor een ontzettend warm team.
De bedoeling was dat ik zou gaan bevallen in het ziekenhuis als het zover was. Dit liep onverwachts anders. De avond 24 mei had ik heel snel al 10 centimeter ontsluiting waardoor ik gekozen heb om thuis te bevallen. Ik had al een tijd persweeen weg zitten puffen waardoor ik al vermoeid was toen ik daadwerkelijk echt wist dat ik mocht gaan persen. Waardoor ik de nodige hulp zowel van mijn verloskundige als jullie collega moest hebben door op mijn buik te duwen. Op 25 mei is onze prachtige dochter Sophie geboren. Ondanks dat het allemaal anders gegaan is ben ik blij met jullie kundige kraamhulpen. We hebben die week 3 collega’s van jullie mogen kennen. Ene kant jammer dat we niet de hele week 1 kraamhulp hadden maar wel 3 heel verschillende kraamhulpen mogen leren kennen die ieder op hun manier ons een warm hart hebben toegedragen.
Carin met de onverwachte opstart van de thuisbevalling en kleine opstart van de kraamhulp gedaan heeft. Larissa voor alle fijne gesprekken en uitleggen. Was super fijn. En Anita onwijs bedankt voor je ontzettend fijne oppep momenten toen het geboortegewicht van mijn dochter flink verminderd was en me heel goed geholpen heeft met de opstart van de borstvoeding. Jij gaf mij die extra zetjes die ik op dat moment erg nodig had. Namens mij, mijn vriend en onze dochter Sophie onwijs bedankt hier voor.

September

Intakegesprek was erg prettig en duidelijk. Tijd werd genomen voor mijn vragen en fijne kennismaking.
Mijn kraamtijd was pittig door de pijn die ik heb ervaren en de bevalling die ik heb mee gemaakt. Ik prijs mezelf zeer gelukkig dat ik zo’n fijne kraam verzorgsters heb gehad. Zij hebben deze tijd voor mij verzacht en heb het echt als enorm fijn ervaren de ondersteuning. Beiden hebben mij zo goed ondersteund met zowel de baby, mijn partner als mijzelf. Ik ben zeer tevreden en zo blij geweest met beiden. Heel veel complimenten naar hen!! Top! Blijf zo doorgaan! Het is een enorm kwetsbare periode als vrouw en het is zo fijn als je op deze manier wordt ondersteunt.
Gezin uit Schaijk

 

De kraamzorg van lieve Anja was ons bij de eerste zo goed bevallen dat we dit graag opnieuw wilde. Anja heeft ontzettend fijn en goed voor ons gezorgd en was erg leuk voor onze oudste zoon. Bij Anja voelde ik mij op mijn gemak. Anja was duidelijk in haar informatie en heel adequaat toen er wat vragen waren vanuit ons rondom onze dochter. Anja is lief en zorgzaam, draagt haar enorme kennis goed over en zorgt ervoor dat wij als ouders met zelfvertrouwen door kunnen na de kraamweek. Bertine was de rust zelf tijdens mijn bevalling en dit vond ik erg fijn.
Gezin uit Schijndel

 

Meintje is geweldig. In korte tijd deze vrouw in ons hart gesloten. Ze heeft ons alles geleerd wat wij moeten weten om goed van start te gaan. Heerlijk iemand met zo veel ervaring en praktische tips. We hebben genoten, gelachen en ze heeft zoveel voor ons gedaan. Wat ik heel erg waardeerde is dat ze voor ons klaar stond en naar ons luisterde over de zware bevalling. Meintje is een echte alleskunner. Ik gun iedere nieuwe ouder een kraamverzorgende zoals Meintje. Lobke is tevens ook een topper. Lobke zit in de partus poule en is laatste jaars verloskundige. Wat een aanvulling tijdens de bevalling was dit. Een ontzettend lieve meid, met kennis van zaken. De verloskundige viel het ook op dat ze al veel ervaring had. Wij hadden het geluk dat we haar erbij mochten hebben. Lobke bedankt! Jij komt er wel.
Jullie zijn toppers! Bedankt voor alles wat jullie voor ons betekend hebben.
Wij hebben het geluk dat wij Meintje alle dagen hebben gehad thuis. Ik had mij niet kunnen voorstellen hoe het gegaan zou zijn om elke keer een wissel mee te moeten maken van kraamvrouw. Probeer zoveel mogelijk de kraamzorg zo in te regelen dat je een vaste kraamzorg op alle dagen hebt.
Gezin uit Nuland

 

Kraamzorgconsulent Yvonne is super! Heel persoonlijk en duidelijk.
Wat hebben wij geboft met onze kraamhulp. Marloes paste 100% bij ons gezin. Ze deed het heel leuk met onze oudste dochter. Wij zijn erg te spreken over haar. Lobke was bij (net na de bevalling, was nogal snel gegaan...) de bevalling en ook over haar zijn wij erg tevreden. Heel fijn dat zij de eerste paar uur bij ons was.
Wij zijn eigenlijk over alles dik tevreden!
Gezin uit Boxmeer

 

Ondanks het ons tweede kindje was, heb ik deze kraamverzorgende als perfect ervaren. Wendy heeft zowel goed voor de baby, ons andere zoontje en ons goed gezorgd. Wij zouden iedereen Wendy aanraden!!
Gezin uit Berlicum

 

Tamara is super enthousiast in haar werk en dat merk je aan alles , hoe ze met de baby omgaat en met de moeder , niks is te veel gevraagd en helpt super graag. Vind het dan ook super jammer dat ik 3 verschillende kraamverzorgende heb gehad , het liefst had ik Tamara de hele week gehad. Debbie en Britte heb ik te kort gehad om daar wat over te zeggen allebei heel aardig maar totaal verschillend
Gezin uit Oss

 

Marlies was echt een fantastische match voor ons gezin. We hebben ons allemaal heel erg op ons gemak gevoelt en handige tips en tricks gekregen voor de verzorging van Alfie, fijne refresher bij een tweede. Onze dochter kijkt vaak lang de kat uit de boom en Marlies wist hier haarfijn mee om te gaan. Marlies werd de eerste dagen na haar vertrek enorm gemist. Zo dankbaar voor haar komst!
Gezin uit Vught

Augustus


Ik heb een super fijne kraamtijd gehad,dank jullie wel  X
Allebei de Petraatjes zijn toppers, nogmaal bedankt.
Liefs Geert, Marcha, Guusje, Rox en Kees

 

Mijn zus had ook Welkom en ze was er ook zeer tevreden over. Het intakegesprek was heel duidelijk allemaal! Ik ben heel tevreden over beiden kraamverzorgenden en over de verzorging die zij geboden hebben! Ook door de toestand van ziekenhuis in en uit. Bleven ze toch betrokken wat wij heel fijn vinden. Jammer dat we geen goed afscheid konden nemen van Jeanne
De samenwerking was echt top! Namen ook contact op met de verloskundige wanneer ik wat hogere temperatuur had of wanneer het niet zo goed ging met Nouri. Ik vond ze allebei zo fijn, leuk en grappig om in huis te hebben. Ze hebben met alles goed gehandeld en heel erg geholpen, ondanks we een paar dagen in het ziekenhuis hebben gelegen.
Gezin uit Cuijk


Ervaren als een hele fijne hulp in deze bijzondere maar pittige periode. De kraamverzorgende was heel betrokken, ruimdenkend, behulpzaam maar ook prettig om in huis te hebben.
Gezin uit Boxmeer


Sandy en Wilma waren beide hele fijne kraamverzorgende! Niks op aan te merken! Heb een hele fijne kraamweek gehad.
Gezin uit Heeswijk Dinther

 

Nog veel op papier, zou van mij digitaal mogen.
Super fijne hulp gehad van Jolande. Het voelde geen moment ongemakkelijk en ze wist altijd een goede balans te vinden. Dankzij haar kijk ik met veel rust terug op de kraamweek!
Gezin uit Sint Michielsgestel

 

Juli

Super hoe onze kraamverzorgende de tijd en rust nam voor alle taken, verzorging maar ook een praatje en luisterend oor.
Gezin uit Uden

Ingrid zorgde elke dag dat de badkamer, de kamers, de keuken, woonkamer, de wc’s er schoon en netjes uitzagen. Elke dag was het overal in huis weer fris. Ook verzorgde elke dag dat de was weggewerkt was en gestreken (wat niet hoefde) in de kast lag.
Omdat we bekend zijn met de goede productie die ik had bij de andere kids gaf Ingrid na een paar dagen het advies om naar 1borst te gaan. Dit i.o.m. Lactatiekundige. Ingrid nam de tijd dat Julia goed aan zou gaan drinken. Elke dag controleerde ze mijn borsten en legde ze uit dat ik dit na de kraamweek ook moet blijven doen. Ook over het veilig slapen gaf ze goede tips. Dat Julia het veiligst slaapt in haar eigen bedje op haar rug. Ingrid nam de tijd dat Julia mijn tepel goed in haar mond stopte (goed aan zou happen). Wat ik hiervoor al schreef dat we bekend zijn met de goede productie heeft Ingrid contact gehad met een Lactatiekundige omdat Ingrid het een beter idee vond om na 1 borst te gaan. En dit werd bevestigd.
Met Ingrid kan ik altijd heel fijn praten over de persoonlijke situatie waar wij in zitten. Dit was erg fijn en Ingrid had regelmatig goede tips voor goede balans in het gezin. Ook de samenwerking met de verloskundige was heel prettig. Ingrid zorgde ervoor dat er een fijne sfeer was tijdens de bevalling. Ook toen de verloskundige hier kwam nam ingrid te tijd om het e.e.a. bespreekbaar te maken en zorgde Ingrid ervoor dat mijn wensen gehoord werden.
Lieve Ingrid. Het was onwijs fijn en het voelde enorm vertrouwd dat jij bij de geboorte van Julia erbij was. De rust die jij uitstraalde en jou positieve woorden hebben er mede door gezorgd dat ik mij op mijn gemak gevoelde. Tijdens de kraamweek heb je ook enorm goed voor onze andere 2 kinderen gezorgd en ook hierbij de rust en liefdevolle benadering naar Sophie en Sarah zodat ze rustig konden wennen aan Julia. Het voelde erg vertrouwd dat je er elke dag was. De fijne gesprekken die we samen hebben gehad vond ik heel erg fijn. Ik zou geen betere kraamzorg kunnen wensen als jou.
Over de intake, dit was mijn 3de kindje en Yvonne zou eigenlijk op huisbezoek komen. Ik vond dit niet persee nodig omdat ik wist na 2 zwangerschappen wat ze zou vragen en wat de bedoeling was. Daarom heb ik destijds de intake telefonisch gedaan.
Gezin uit Oeffelt

 

Ingrid zorgde elke dag dat de badkamer, de kamers, de keuken, woonkamer, de wc’s er schoon en netjes uitzagen. Elke dag was het overal in huis weer fris. Ook verzorgde elke dag dat de was weggewerkt was en gestreken (wat niet hoefde) in de kast lag.
Omdat we bekend zijn met de goede productie die ik had bij de andere kids gaf Ingrid na een paar dagen het advies om naar 1borst te gaan. Dit i.o.m. Lactatiekundige. Ingrid nam de tijd dat Julia goed aan zou gaan drinken. Elke dag controleerde ze mijn borsten en legde ze uit dat ik dit na de kraamweek ook moet blijven doen. Ook over het veilig slapen gaf ze goede tips. Dat Julia het veiligst slaapt in haar eigen bedje op haar rug. Ingrid nam de tijd dat Julia mijn tepel goed in haar mond stopte (goed aan zou happen). Wat ik hiervoor al schreef dat we bekend zijn met de goede productie heeft Ingrid contact gehad met een Lactatiekundige omdat Ingrid het een beter idee vond om na 1 borst te gaan. En dit werd bevestigd.
Met Ingrid kan ik altijd heel fijn praten over de persoonlijke situatie waar wij in zitten. Dit was erg fijn en Ingrid had regelmatig goede tips voor goede balans in het gezin. Ook de samenwerking met de verloskundige was heel prettig. Ingrid zorgde ervoor dat er een fijne sfeer was tijdens de bevalling. Ook toen de verloskundige hier kwam nam ingrid te tijd om het e.e.a. bespreekbaar te maken en zorgde Ingrid ervoor dat mijn wensen gehoord werden.
Lieve Ingrid. Het was onwijs fijn en het voelde enorm vertrouwd dat jij bij de geboorte van Julia erbij was. De rust die jij uitstraalde en jou positieve woorden hebben er mede door gezorgd dat ik mij op mijn gemak gevoelde. Tijdens de kraamweek heb je ook enorm goed voor onze andere 2 kinderen gezorgd en ook hierbij de rust en liefdevolle benadering naar Sophie en Sarah zodat ze rustig konden wennen aan Julia. Het voelde erg vertrouwd dat je er elke dag was. De fijne gesprekken die we samen hebben gehad vond ik heel erg fijn. Ik zou geen betere kraamzorg kunnen wensen als jou.
Over de intake, dit was mijn 3de kindje en Yvonne zou eigenlijk op huisbezoek komen. Ik vond dit niet persee nodig omdat ik wist na 2 zwangerschappen wat ze zou vragen en wat de bedoeling was. Daarom heb ik destijds de intake telefonisch gedaan.
Gezin uit Oeffelt


Britte was echt een hele lieve en leuke meid. Dankzij haar hebben wij echt van de kraamweek kunnen genieten en pakken wij nu met zijn drietjes het dagelijkse leven vol vertrouwen op.
Gezin uit Veghel

Samen met Maud besproken de intake via beeldbellen te doen. 3x fijne intake gehad. Het was erg prettig om Jolande in huis te hebben. Ook al was ze er maar 4 uurtjes we zijn niets te kort gekomen. Het is de 3e dus er was weinig uitleg nodig. Ze hebben dit allemaal goed gedaan. Ik heb eerder 2x borstvoeding gegeven. Het is prima verlopen. De bevalling ging erg snel, Neeltje heeft de bevalling niet gered. Daarna was ze fijn aanwezig voor zowel mij als Jasper als Jula. Jolande was erg fijn om in huis te hebben. Ondanks de 4 uur zorg zijn we denk ik niets te kort gekomen.
Zorg goed voor je medewerkers Welkom Kraamzorg. We hebben bij alle 3 een verschillende kraamhulp gehad. Onze ervaringen met Saskia, Klaziene en Jolande zijn allemaal erg goed. Ben er zuinig op….
Gezin uit Erp


Anita heeft onze kraamtijd zo fijn gemaakt en heeft er echt een gezellige week van gemaakt waarin we goed in de watten zijn gelegd. Ze is zo ervaren en weet overal een oplossing voor! Dankzij haar hebben we een top kraamtijd gehad!
Gezin uit Beers

 

Beste mensen van Welkom,
Ik ben 20 juli bevallen van ons zoontje Benjamin. Onze eerste kraamtijd met ons zoontje Olivier ( hij is bijna 2) was een drama. Ik kreeg kraamvrouwenkoorts en werd doodziek. Ik kreeg daarnaast ook psychische problemen en belanden op de crisisdienst. We wisten niet of we nog een tweede kindje zouden aandurven.
Deze keer was op zijn zachts gezegd spannend. Maar toch kozen we weer voor Welkom omdat de zorg vorige keer zo fijn was.
Maargoed wij lezen ook het nieuws en ik ben zelf Wijkverpleegkundige, dus we hoopte maar dat we iets van zorg zouden kunnen krijgen. De verhalen van personeelstekort en halve dagen kraamzorg zijn ons niet ontgaan. Maar!! We hebben toch kraamzorg gekregen, 1 dag korter maar wel hele dagen. En zelfs van 1 persoon die ook bij de bevalling was. Britte heeft ons met haar rustige en kordate aanwezigheid er doorheen geholpen. En daar zijn we jullie enorm dankbaar voor. We hebben genoten van deze kraamtijd, het voelde als 1 groot feest.
Ik ben zelf al jaren naast Wijkverpleegkundige planner en weet dat je vaak denkt. Waar doen we het toch allemaal voor en zeker als het allemaal niet past en het elke dag weer bikkelen is de gaten te vullen. En dan houd je nog mensen over die niet blij zijn met wat je levert.
Juist daarom dit mailtje, want klagen kan iedereen maar complimenten geven maar weinig. Daarom bij deze een groot compliment vooral ook aan jullie achter de schermen, dankjewel!! We zijn jullie allemaal enorm dankbaar.
Liefs van Merlijn, Inge , Olivier en Benjamin

 

Via vrienden die in veghel wonen en tevreden waren met welkom kraamzorg. We waren heel tevreden met Sjan onze kraamverzorgster. Super hulp, zowel voor moeder/kind hield ze de zorg en rust in de gaten als het ontlasten van partner/gezin in het huishouden en betrekken en afleiden van onze andere zoon als die wat aandacht wilde die wij even niet konden geven. Hij heeft het ook nog steeds over haar!
Gezin uit Sint Oedenrode

 

Marie-Louise heeft ons super verwend tijdens de kraamtijd en de zorg voor ons op een hele fijne en lieve manier op zich genomen. We hadden daarnaast ook heel veel gemeenschappelijke interesses wat maakte dat er een fijne klik was. Door Marie-Louise zijn we de eerste week echt begeleid in het zorgen voor onze eerste dochter. Ze was ook heel fijn in de omgang met Tess wat er voor zorgde dat wij en Tess optimaal hebben kunnen genieten.
Gezin uit Veghel

 

Was een fijn intakegesprek met Marjet. Duidelijk en fijne communicatie. Fijn dat Angela er zo snel kon zijn! Heeft ons super goed gesteund. Angela heeft ons heel goed verzorgd. Fijn dat Angela altijd antwoord wist als ik vragen had en we samen over onderwerpen konden sparren.
Fijne begeleiding en goede tips bij het voeden. Angela is een hele lieve en zorgzame kraamverzorgende. We hebben heel veel steun van Angela gehad tijdens de bevalling en de kraamweek. De kinderen vonden het geweldig om mee te helpen en we vonden het een feestje als ze er weer was in de ochtend. Een topper!
Gezin uit Veghel

 

Bij vorige zwangerschap zeer tevreden. Nu weer :-) Erg tevreden over alles. Naast dat we ruim voldoende informatie over alles kregen dacht ze ontzettend goed met ons mee. Was ze echt een steun en ook nog een super leuk met onze oudste (peuter van 3). Wij zijn haar erg dankbaar voor de fijne kraamweek.
Gezin uit Uden

Juni

Ik had me geen betere kraamzorg kunnen wensen. Hermien is een toppertje!
Gezin uit Cuijk

José (1), heeft de zorg opgestart toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis. José (2), is vanaf de 17e de gehele kraamweek bij ons geweest. (Voor de 2e keer. Ze was ook bij onze oudste dochter) Ik (wij) waren ontzettend blij met José, en gunnen iedereen een José tijdens de kraamweek!
Gezin uit Sint Oedenrode

Mei

Kraamverzorgende Ria heeft eerder ‘te veel’ gedaan dan te weinig, wat een harde werker! En ongevraagd, ze ziet het allemaal zelf en pakt het zonder aarzelen aan. Samenwerking met verloskundige Iris was goed, respectvol.
Gezin uit Uden

Top! Alles was duidelijk en super fijne/ goede hulp gehad
Gezin uit Odiliapeel

Heel fijn intakegesprek. Alles duidelijk is uitgelegd, en al mijn vragen waren beantwoord. Connie is een erg prettige vrouw om de intake mee te hebben doorgenomen. Kraamverzorgende Agnes heeft ons opgevangen toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis. Erg prettige vrouw die alles goed had uitgelegd voor de eerste nacht thuis. De volgende dag kregen we Tamara. Tamara, echt fantastisch. Ik voelde mezelf goed op mijn gemak bij haar. Enorm deskundig en zo lief voor de andere kinderen in ons gezin. Ze heeft zich voor ons allemaal ingezet. Ook is het voor mij echt een steun geweest tijdens het stoppen van de borstvoeding. Beide waren prettig om in huis te hebben. Begeleiding bij de voeding: Tamara was hierin echt heel goed, ze steunde mij tijdens de borstvoeding maar ook tijdens het stoppen ervan, waar ik toch wel wat moeite mee had. Tamara gaf mij het gevoel dat ik een super goede moeder was die alles op alles heeft gezet om het te laten slagen. Voor mij voelde het daardoor niet als falen. Ook vond ik het soms lastig hoe het nu precies zat met flesjes/tijden/hoeveelheden. Tamara zorgde elke dag voor ze naar huis ging voor een planning die we aan konden houden. Ook de laatste dag heeft ze nog helemaal uitgelegd hoe we verder moesten met de voedingen. Tamara was er echt voor mij, bewaakte mijn grenzen en kwam voor mij op. Bleef ten alle tijden professioneel naar de verloskundige. Agnes maar kort meegemaakt, wat ik heb gezien leek het mij ook een hele prettige kraamverzorgende. Tamara was mijn rots in de branding, dit had ik nog niet eerder ervaren. Ik wist eigenlijk niet wat ik moest toen ze weg ging de laatste dag, ik heb er wat tranen om gelaten (wat totaal niet bij mij past). Door Tamara echt een fantastische kraamweek gehad. Ik ben er ook echt van overtuigd dat de kraamverzorgster de week maakt of kraakt. Ik ben Tamara ook enorm dankbaar voor de fijne tijd en het vertrouwen wat ze mij als moeder gaf. Ondanks het de 3e keer is waren er toch onzekerheden die Tamara bij mij weg nam. Onze ervaring is vooral heel erg positief, alle keren hebben wij goede communicatie gehad. Alles is ook heel duidelijk geweest voor ons. We zijn enorm te spreken over Welkom kraamzorg, voor ons gevoel korte lijnen en geen ingewikkelde sites of bereikbaarheid.
Gezin uit Heesch

April

 

Mariëlle was een erg fijne kraamhulp. Ze had aandacht voor mij en de baby. Maar daarnaast zeker ook voor onze oudste zoon en mijn man. Ze wist van aanpakken en maakte geregeld een praatje. Door haar jaren van ervaring kon ik met al mijn vragen bij haar terecht. We zijn zeer tevreden en hebben een fijne week gehad!
Gezin uit Boxmeer

 

'Onze' lieve Ingrid willen wij heel graag in het zonnetje zetten. We hebben voor de 3e keer mogen genieten van haar liefde, kennis, kunde, lekkere ontbijtjes en gezellig geklets. Want hoe bijzonder is het: 3x dezelfde kraamzorg in huis en dan ook nog 33 jaar geleden het kraambed gedaan toen mama geboren werd! Wij kijken terug op een top week en gaan Ingrid missen! Echt een topper met een gouden hart ????!! 
Welkom ook bedankt voor alles. Liefs Koen, Karlijn, Flynn, June & Nova


Prettig intake gesprek tevens nam ze de tijd om vragen te beantwoorden. Alles was naar wens. We hebben alles uit de kast gehaald om de borstvoeding te doen slagen en heb het tien dagen volgehouden uiteindelijk maar het vele kolven en daarnaast kunstmatig bijvoegen ging me tegen staan. Greetje heb ik maar een dag gezien. Daar we binnen 24 uur weer werden opgenomen. Met Danielle hebben we nog een heerlijke kraamtijd gehad.


De kraamverzorgenden waren heel lief voor mij en daarna voor mijn zoon. Ze zijn top vrouwen. Anne Cathrien heeft alleen mijn bevalling gedaan. Daarna is Anja gekomen (onze wens). Anne Cathrien heeft de overdracht gedaan en daarna is ze gegaan. Ze heeft tot die tijd goed voor Bram en mij gezorgd. Heel lief. Anja bleef rustig omdat ik toch wilde proberen BV te geven. Ik zelf had minder geduld.


Zowel Lieke als Dimphie hebben ons heel veel geleerd over de borstvoeding en verzorging van ons kindje. Beiden voelden meteen heel vertrouwd en ben enorm dankbaar voor hun zorgen. Nogmaals wij zijn ontzettend blij met de zorg van Lieke en Dimphie geweest. Linda is tijdens de bevalling thuis langsgekomen, maar wij stonden toen op het punt om naar het ziekenhuis te vertrekken, ik heb daar vrij weinig van meegekregen op dat moment.


Fijne, attente kraamverzorgende die goed met ons meedacht en ons een fijne kraamweek bezorgd heeft. Ze was ook erg leuk met onze andere kinderen. Jammer dat voor de tweede keer de gevraagde kraamverzorgende niet beschikbaar was, ondanks dat we al maanden van te voren wisten wanneer ik vermoedelijk zou bevallen (i.v.m. geplande inleiding). Ada was wel een heel goed alternatief gelukkig en we waren erg blij met haar. Ik vind de informatie in de kraammap erg fijn en ook leuk om de gegevens terug te kunnen kijken.


Lieke heeft ons een fantastische kraamweek gegeven. Zij beschikt over de kwaliteit om goed aan te voelen wanneer het fijn is om in te springen en wanneer het even te laten. De kinderen waren dol op haar en ook wij vonden het heel jammer toen de week weer voorbij was. Nogmaals, wij zijn super tevreden en vinden Lieke een heel fijne kraamhulp. Ze werkt hard, heeft een persoonlijke benadering en voelde heel goed aan wat wij nodig hadden!


Jeanne is een geweldige kraamverzorgster. Wij zijn dan ook ontzettend dankbaar dat zij nu al 3x bij ons wilde zijn in onze kraamperiode. Ze heeft ons in de watten gelegd en geniet ervan om te helpen met de zorg voor de nieuwe baby, als wel voor de overige kids. En de andere kids genieten ook ontzettend van Jeanne. Een prettige verschijning en heel fijn om haar in huis te hebben!
Gezin uit Rijkevoort

 

Bij mijn zusje was Lisette geweest en heb toen een dag mijn zusje geholpen en gezellig met Lisette gehad en toen afgesproken dat als ik ooit zwanger zou raken ik haar zou vragen. 
Helaas geen borstvoeding kunnen geven doordat het niet op gang kwam en het me ook veel energie koste om te kolven en door de zware zwangerschap en bevalling toch de keuze gemaakt die ik heel moeilijk vond om over te gaan op fles hierbij super gesprek gehad over mijn gevoelens met lLsette. 
Twee echte toppers hebben wij gehad van beide veel geleerd en fijn dat ze ons ook met dingen lieten komen. Allebei toppers zouden wij ooit weer zwanger worden dan zou ik graag deze toppers weer aan mijn kraambed willen hebben
Gezin uit Heesch

 

'Onze' lieve Ingrid willen wij heel graag in het zonnetje zetten. We hebben voor de 3e keer mogen genieten van haar liefde, kennis, kunde, lekkere ontbijtjes en gezellig geklets. Want hoe bijzonder is het: 3x dezelfde kraamzorg in huis en dan ook nog 33 jaar geleden het kraambed gedaan toen mama geboren werd! Wij kijken terug op een top week en gaan Ingrid missen! Echt een topper met een gouden hart ????!! 
Welkom ook bedankt voor alles.
Liefs Koen, Karlijn, Flynn, June & Nova

Maart

Jose heeft alles wat nodig was heel goed aangevoeld. Juba is ons tweede kindje en Jose heeft zo op een fijne manier alles weer tot herinnering gebracht. Ze heeft het huis netjes en schoon gehouden waar nodig en heeft ook mede zorg gedragen voor onze dochter van 2. We zijn erg tevreden over haar en wat ze heeft gedaan het was ook gezellig en ze heeft gezorgd voor rust in het huis waardoor uitrusten fijn ging voor ons.
We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jose! Er was een prettige sfeer en de begeleiding was prettig op alle vlakken.
Gezin uit Den Bosch

 

Wij vonden Anny heel fijn! Ze heeft ons veel geleerd, en was super met Sef en ons hondje George! We zijn dankzij haar de eerste week goed doorgekomen.
Gezin uit Veghel

 

In verband met de snelle bevalling was de kraamverzorgende er na de bevalling. Ze heeft goed geholpen bij de controles van Saar en het opruimen na de bevalling. Wij hebben een geweldige week gehad met kraamverzorgende Anita. Hadden naar onze mening geen betere match kunnen hebben.
We hebben heel veel geleerd van Anita in de kraamweek, waardoor we op de laatste dag met zelfvertrouwen afscheid konden nemen.
Gezin uit Oss

 

Kraamverzorgende Corina is een aanpakkende duizendpoot die zich kan aanpassen in elke situatie en goede begeleiding kan geven. Corina ziet zelf wat er moet gebeuren en kan elke situatie goed begeleiden. Ik heb in de avond van mijn bevalling voor 20.00 gebeld. Daarbij werd verteld dat ik de volgende dag terug moest bellen om half 8 in de ochtend. Dit vond ik wel teleurstellend en dit maakte mij erg onzeker. Over de kraamhulp ben ik volle lof, die krijgt van mij een 1000000.
Gezin uit Herpen

 

Kraamverzorgende Yvonne was net op tijd omdat de bevalling ineens veel sneller ging dan gedacht. Ze ging meteen aan de slag en we kenden elkaar niet maar het voelde meteen vertrouwd. Echt heel fijn! Ze werkte ook heel goed samen met de verloskundige; ze waren echt een team.
Yvonne en Janne zijn echt twee toppers! We hebben enorm geboft dat zij onze kraamhulpen waren. We zijn ze oprecht gaan missen toen de kraamweek erop zat. Voor ons voelde het vertrouwd vanaf het eerste moment en we hebben echt van de week kunnen genieten dankzij hen allebei. Alleen maar complimenten voor deze twee kanjers!
Alles was duidelijk en werd goed voorgedaan. En ze hadden allebei veel geduld, want ik stelde vaak 10x dezelfde vraag en ze bleven het me geduldig uitleggen. Zo fijn!
Ze hebben ervoor gezorgd dat ik het voeden snel oppikte en dat ik er echt vertrouwen in had dat het ging lukken.
Zoals we eerder zeiden: Yvonne en Janne zijn echt geweldig! Dankzij hen zitten we nog op onze roze wolk en hebben we vertrouwen gekregen in het ouderschap. En we missen ze nog altijd.

 

Kraamverzorgende Wendy heeft super goed voor ons gezorgd! Het was niet alleen heel fijn dat ze er was voor de zorg van Novi, maar we vonden het ook gewoon heel gezellig. Super hoe ze om gaat met onze oudste dochter en ze was echt een luisterend oor voor mama. Ze is een toppertje en dankzij haar hebben we echt genoten van de kraamweek. We ontvingen hele fijne, open en eerlijke informatie van haar. Wendy heeft me samen met Novi het vertrouwen gegeven dat we het goed doen en mogen vertrouwen op onze intuïtie. Wendy neemt haar taken heel erg serieus en heeft zelf contact op genomen met mijn verloskundige toen we na een paar dagen nog niks gehoord hadden.
Nogmaals, ze is echt een topper!
Gezin uit Boxmeer

 

Zowel Marlies als Ada hebben mijn kraamweek tot een hele fijne, warme en gezellige periode gemaakt!

  

We hebben een top tijd gehad met Agnes onze kraamhulp en zijn zeer tevreden. Agnes is een spontane vrouw en voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Met andere woorden Agnes is een toppertje!

  

Prettig gesprek waarin alle tijd was om uitleg te krijgen en vragen te stellen. We zijn heel erg blij geweest met de hulp van alle drie de kraamverzorgsters. Iedereen was even lief en behulpzaam waarbij we natuurlijk het meeste hulp van Kim hebben gehad. Met haar was de klik heel erg goed en heeft zij onze kraamweek echt tot een hele fijne tijd gemaakt. Het voeden ging al direct erg goed maar heb ook zeker nog goede tips ontvangen tijdens de kraamweek. Zoals hiervoor gemeld zijn wij over iedereen erg tevreden. We vonden het best spannend om in zon kwetsbare situatie onbekenden thuis te hebben maar zo voelde het helemaal niet. Met iedereen was er direct een prettige klik.

Februari

The service of the nursery was amazing. It was much better than I could expect.
Ingrid was amazing with all of us. She does her job with enthusiasm and passion. I could not imagine a better person to do it. She took care of every single detail to make our life easier in a delicate and special moment. She took care of everything with love and care. Was very special to have her here. Ingrid made sure to explain everything in detail for us.
On top of explaining every little thing about the breastfeeding with care and pacient she went well beyond and we latter on had dificultis were Ingrid helped us to put us in touch with a specialist.
Ingrid did her job with a lot a care and kindness it exceeded all our expectations. We are very thankful to have her here.
Nothing to add. It was perfect to us.
Gezin uit Cuijk

 

Yvonne is fantastisch! Ze werkt ontzettend hard. Ik heb erg veel moeite om mensen te vertrouwen. Vanaf moment een kon ik Yvonne vertrouwen en was zij mijn steun en toeverlaat. Ik hoefde mij nergens voor te schamen en durfde alles met haar te delen. Ze heeft ons allemaal in de watten gelegd. Ik ben ook nog eens behoorlijk perfectionistisch maar hoefde niets te vragen want voordat ik er ook maar aan dacht, was het werk al gedaan. Alleen maar lof voor haar!
Gezin uit Oss

 

Welkom Kraamzorg sprak ons direct aan en in vergelijking met andere sites hadden wij het beste gevoel bij Welkom zorg.
Kraamverzorgende Chantal is echt een schat van een vrouw, wij hebben door haar inzet en werkzaamheden altijd een prima verzorging gehad. Ook werd ons als kersverse ouders op een lieve en goede manier uitgelegd hoe wij Tess goed konden verzorgen!
Tess heeft de eerste dagen een lastigere start gehad, waardoor het voor ons als kersverse ouders best even spannend was. Chantal heeft ons heel goed geholpen en op een rustige en positieve manier door deze periode heen geholpen.
Chantal is een lieve, oprechte vrouw met een hart van Goud! Wij hebben enorm veel gehad aan haar hulp. Ze heeft zelfs haar vrije dagen op gegeven om ons vooruit te helpen in de kraamtijd. Voor ons voelde het heel vertrouwd en we gaan haar dan ook enorm missen! Bij de tweede (als die er ooit mag komen) hopen wij dat Chantal ons weer wilt komen helpen!
Gezin uit Den Dungen

 

Vond het intakegesprek helder en ontspannen, waarbij alle ruimte was om vragen te stellen. Kraamverzorgende Jolanda deed meer als wat ze had hoeven doen maar we waardeerde dat wel enorm, dit gaf ons veel rust. Tijdens verzorging van ons was er veel rust en een fijne ontspannen sfeer, duidelijke communicatie, hierdoor voldoende ruimte om grenzen aan te geven of aan te geven mochten er vragen of pijntjes zijn etc.
Ze nam de tijd voor informatievoorziening en legde alles duidelijk uit, maar er was ook voldoende ruimte voor eigen inbreng of ideeën/vragen.
Jolanda werkt heel geordend en gestructureerd waardoor ook alle info goed in orde was en een duidelijke overdracht gegeven werd.
Voor ons was Jolanda een 10, wij hadden geen betere week kunnen hebben en kijken er met een heel goed gevoel op terug. Toen Jolanda ging hadden we ook het vertrouwen dat het ons ging lukken. Jolanda straalt veel rust uit en heeft veel orde waar wij van houden. Ze heeft ons veel vertrouwen en ruimte gegeven waardoor alle vragen mogelijk waren maar ook om emoties of ervaringen te delen. Bij mogelijke volgende zwangerschap zouden we 100% Jolanda weer aanvragen!
Wij hebben geen verbeterpunten, wij zijn te spreken over hoe deze kraamweek is geregeld en uitgevoerd.
Gezin uit Sint Anthonis

 

Gezocht op internet en gelezen wat er inhoudelijk aangeboden werd aan dienstverlening, hier enthousiast over. Intakegesprek was fijn aan de hand van een kraamwijzer. Deze vooraf al door kunnen nemen om me voor te bereiden op de kraamperiode. Fijne kraamverzorgende bij de bevalling, ze hielp adequaat. Niet te veel aanwezig, maar wel ondersteunend daar waar nodig (bijv. Masseren beenweeën). Heel erg prettig met Colinda. Had goed oog voor wat wij nodig hadden en een bult kennis in huis die zij heeft gedeeld bij vragen. Jolijn was ook prettig. Nogmaals goede informatievoorziening. Veel kennis in huis en speelde goed in op onze vragen. Gaf het ook aan als ze iets niet wist, waardoor ze betrouwbaar aanvoelt. Goed meegekeken en actief meegedacht bij de borstvoeding. Ook prettig dat het veilig voelde om bijv. samen naar de borstvoeding te kijken. Er wordt voldoende afgestemd en dat is zeer prettig. Hele fijne week gehad met Colinda, ik zou haar iedereen aanbevelen en als we hier nog een kindje komt opnieuw om haar vragen. Aanbeveling: Behoud de kraamwijzer, deze is echt prettig ter voorbereiding en is fijn klaar te leggen rondom de bevalling. Daarna nog als naslagwerk te gebruiken.

 

Het was een fijn gesprek met voldoende informatie. Mijn bevalling was heel vlot en fijn verlopen. Carlijn was op tijd een heeft de verloskundige goed ondersteund waar het nodig was. Carlijn heeft ons goed op weg geholpen. Kate onze oudste dochter was ook helemaal weg van Carlijn. Consultatiebureau was goed op de hoogte gebracht.

Januari

Ik heb echt de ruimte gevoeld om mijn vorige ervaring met kraamzorg goed uit te kunnen leggen en kreeg daar alle tijd voor tijdens het intakegesprek. Voelde me daarin heel erg gehoord en gezien.
Kraamverzorgende Hermien is een topper! Zo'n fijne en ontspannen kraamweek hebben we gehad. Ze ging echt op in ons gezin en was de rust zelve. Ze heeft ons veel vertrouwen en goede zorg gegeven.
Gezin uit Vorstenbosch

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.