Kraamzorg in Sint Oedenrode

Je bent zwanger en gaat een hele nieuwe tijd tegemoet. Tijdens de zwangerschap moeten er een aantal zaken geregeld worden, waaronder ook de kraamzorg. In St. Oedenrode zijn wij tijdens het verloskundigen spreekuur van Verloskundigenpraktijk de Peppelaer aanwezig in gezondheidscentrum de Meierij. Het spreekuur is op maandag en donderdag. Loop dan gerust binnen voor advies, voorlichting of aanmelding voor je kraamzorg.

  • Sint Oedenrode
  • Boskant
  • Nijnsel
  • Olland

Reviews kraamzorg in Sint Oedenrode

Welkom Kraamzorg doet er alles aan om van jouw kraamtijd een onvergetelijke periode te maken. Benieuwd hoe andere gezinnen de kraamtijd ervaren hebben, lees onze klantervaringen.

Meer weten over kraamzorg?

Wil je meer weten over Welkom Kraamzorg in Sint Oedenrode? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Direct inschrijven is ook mogelijk, zodat jouw kraamzorg direct geregeld wordt. We weten je van harte Welkom.  

Direct aanmelden

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.