Kraamzorg in 's Hertogenbosch


Wij leveren kraamzorg in Den Bosch en omgeving.

  • 's-Hertogenbosch
  • Rosmalen
  • Empel
  • Engelen
  • Nuland
  • Vinkel

Welkom Kraamzorg

Je bent twee tot drie maanden zwanger en de bevalling komt steeds dichterbij! Nu wordt het tijd om je te verdiepen en je in te schrijven voor kraamzorg. Bij Welkom Kraamzorg ben je aan het juiste adres voor een bijzondere kraamtijd. Welkom Kraamzorg levert kraamzorg in gemeente Den Bosch en omgeving. Kraamzorg begint bij de geboorte. De kraamverzorgende assisteert de verloskundige bij de bevalling thuis of in het ziekenhuis. De kraamverzorgende assisteert de verloskundigen en/of gynaecoloog tijdens jouw bevalling in het ziekenhuis. Je krijgt voorlichting en adviezen over o.a. (borst)voeding en verzorging. Tijdens de kraamtijd houdt de kraamverzorgende de gezondheid van jou en je kindje goed in de gaten en doet de dagelijkse medische controles. Maar genieten van je kindje, uitrusten en herstellen en een beetje verwend worden is minstens net zo belangrijk.

Waarom Welkom Kraamzorg in ‘s Hertogenbosch

De eerste momenten van het leven van een kindje zijn heel bijzonder en belangrijk. Welkom Kraamzorg begeleidt (aanstaande) ouders in Den Bosch graag tijdens de zwangerschap, de geboorte en gedurende de kraamtijd. In en rondom Den Bosch zijn we ook bekend onder de naam Kraamzorg Vivent. In 2015 is de naam gewijzigd in Welkom Kraamzorg. Wij werken nauw samen met het Jeroen Bosch ziekenhuis.

Matchmaker

Goede zorg voor moeder en kind staat natuurlijk voorop, maar kraamzorg is meer dan alleen het geven van de juiste zorg. Het hebben van een goede klik met de kraamverzorgende is belangrijk voor het hele gezin. Voor Den Bosch is Welkom Kraamzorg het aangewezen kraamzorgbureau. Op basis van de voorkeuren en wensen van het gezin zet Welkom Kraamzorg de kraamverzorgende in die het allerbeste binnen het gezin past, waardoor deze eerste bijzondere dagen nog specialer worden.

Reviews kraamzorg in Den Bosch

Welkom Kraamzorg doet er alles aan om van jouw kraamtijd een onvergetelijke periode te maken. Benieuwd hoe andere gezinnen de kraamtijd ervaren hebben, lees onze klantervaringen.

Meer weten over kraamzorg?

Wil je meer weten over Welkom Kraamzorg in Den Bosch? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.