Kraamzorg in Bernheze

Je bent twee tot drie maanden zwanger en de bevalling komt steeds dichterbij! Nu wordt het tijd om je te verdiepen en je in te schrijven voor kraamzorg. Bij Welkom Kraamzorg ben je aan het juiste adres voor een bijzondere kraamtijd.

Welkom Kraamzorg levert kraamzorg in gemeente Bernheze

  • Heesch
  • Heeswijk-Dinther
  • Loosbroek
  • Nistelrode
  • Vorstenbosch

 

Wat is kraamzorg?

Kraamzorg begint bij de geboorte. De kraamverzorgende assisteert de verloskundige bij de bevalling thuis of in het ziekenhuis. Je krijgt voorlichting en adviezen over o.a. (borst)voeding en verzorging. Tijdens de kraamtijd houdt de kraamverzorgende de gezondheid van jou en je kindje goed in de gaten en doet de dagelijkse medische controles. Maar genieten van je kindje, uitrusten en herstellen en een beetje verwend worden is minstens net zo belangrijk.

Waarom Welkom Kraamzorg

De eerste momenten van het leven van een kindje zijn heel bijzonder en belangrijk. Welkom Kraamzorg begeleidt (aanstaande) ouders graag tijdens de zwangerschap, de geboorte en gedurende de kraamtijd. Onze kraamverzorgende zijn opgeleid in Dunstan Babytaal. Zij begrijpen deze geluidjes en leren de gezinnen hoe je ze kunt herkennen, zodat er beter ingespeeld kan worden op de behoefte van het kindje.

Matchmaker

Goede zorg voor moeder en kind staat natuurlijk voorop, maar kraamzorg is meer dan alleen het geven van de juiste zorg. Het hebben van een goede klik met de kraamverzorgende is belangrijk voor het hele gezin. Op basis van de voorkeuren en wensen van het gezin zet Welkom Kraamzorg de kraamverzorgende in die het allerbeste binnen het gezin past, waardoor deze eerste bijzondere dagen nog specialer worden.

Reviews kraamzorg in Bernheze

Welkom Kraamzorg doet er alles aan om van jouw kraamtijd een onvergetelijke periode te maken. Benieuwd hoe andere gezinnen de kraamtijd ervaren hebben, lees hier onze klantervaringen.

Meer informatie

Wil je meer weten over kraamzorg in Bernheze. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Direct inschrijven is ook mogelijk, zodat jouw kraamzorg direct geregeld wordt. We weten je van harte Welkom.  

Direct aanmelden

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.