Zwangerschapsyoga

Locatie Uden

maandag 18:45 - 20:00
woensdag: 18:45 - 20:00 / 20:15 - 21:30
vrijdag vanaf 1 oktober 2021: 9:30 - 10:30 mama en baby yoga

Wil jij leren om op een positieve manier naar de bevalling te kijken, je angsten overwinnen en echt even aandacht besteden aan dat kleine kindje in jouw buik? In een leuke groep zwangere vrouwen krijg je 75 minuten per week les. Omdat je geen yoga ervaring nodig hebt zijn de lessen voor iedereen toegankelijk. De zwangerschapscursus zal je een effectieve ondersteuning bieden voor de bevalling. 

Voor meer informatie bel of mail naar Roos Zwaans: 06 83 20 5887 rooszwaans@outlook.com of kijk op de site: https://www.rooszwaans.nl

Locatie Veghel bij Calamaris Verloskundig Centrum

Donderdagavond van 19:00-20:15uur

Bij zwangerschapsyoga gaat het nooit alleen maar om de bevalling. De focus ligt ook heel erg op de zwangerschap zelf en het beleven van je zwangerschap. Een aantal kernbegrippen die steeds terugkomen zijn:

  • ontspanning is een belangrijk aspect,
  • concentratie, het richten van je aandacht en kracht,
  • behouden van je kracht maar ook het bewust kunnen toepassen van je kracht.

Voor meer informatie bel of mail naar Astrid Rath: 0413-343779 of 06-44878432 astridrath@gmail.com of kijk op de site: www.astridrath.nl 

 

Locatie Vught

Deze cursus wordt gegeven door een gediplomeerd verloskundige met ruime ervaring als zwangerschapsyogadocente. De cursus sluit zodoende naadloos aan bij de werkwijze van verloskundigen en gynaecologen die je begeleiden. De cursus bestaat uit 10 lessen (instromen mogelijk) en is vooral een praktische voorbereiding op je bevalling. De onderwerpen die aan bod komen zijn ontspannings- en ademhalingsoefeningen, bewustwording van je lichaamsgevoel en gedachtenpatronen en hun interactie, uitleg over het baringsmechanisme en inzichten vanuit de psychosociale hoek.

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen met
Debora Reijers, tel: 06 - 11165888 of zie www.deborareijers.nl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zondagochtend in Vierlingsbeek

Met zwangerschapsyoga verbind je je ademhaling, lichaam, geest en je baby met elkaar. Door verschillende aangepaste yogahoudingen, meditaties, visualisaties en ademhalingstechnieken leer je dit. Hierdoor word je lichaam sterker, word steeds meer ontspannen en bewuster en kun je beter je emoties reguleren. De veranderingen in je lichaam, de bevalling, technieken voor de weeën en pers weeën worden besproken. Er is een les met de partner, een les over borstvoeding en een terugkom les met informatie over dragen met een ergonomische drager of draagdoek. Kim is naast ervaringsdeskundige ook draagdoekconsulente. 

Voor meer informatie bel of mail naar Kim van Dreambirth: 06-655778184 info@dreambirth.nl of zie site: www.dreambirth.nl. 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder