Bewegen in de zwangerschap is een actieve cursus waarbij bewegen op muziek centraal staat. Daarnaast krijg je ook informatie over hoe je tijdens de zwangerschap verantwoord met je lichaam om kunt gaan. Je kunt al vanaf de 11e week van je zwangerschap starten.

Body 9 is een workout in Uden die gericht is op zwangere vrouwen die graag willen blijven sporten tijdens de zwangerschap. Cardiotraining, sportgerichte-, spierversterkende-, en ontspanningsoefeningen, allemaal zwangerproof!

Voor informatie en aanmelden:

alison@body9.nl
www.body9.nl

YDKSport in Uden biedt een compleet beweegprogramma aan voor tijdens en na de zwangerschap.

De FITmama trainingen zijn er om jou te helpen jezelf metaal sterk, fit en energiek te “blijven voelen tijdens en na de zwangerschap. Maar vooral om ook in deze periodes veilig en verantwoord te sporten. Het FITmama Programma bestaat uit persoonlijke maatwerk trainingen die passen bij de fase van je zwangerschap of je herstel na een bevalling. Ik bied 1 op 1 trainingen aan, of in kleine groepen. Hierin is ruimte voor persoonlijke aandacht, vragen, lichamelijke klachten en herstel.

Voor informatie en aanmelden:
ydksport.com
ydksport@gmail.com

Mama Fitness in Den Bosch
Dinsdag, donderdag of vrijdag in Den Bosch
Mama Fitness – Training gegeven door door manueel therapeut Lotte.
Mama Fitness is geschikt voor zwangere vrouwen en voor moeders die net zijn bevallen. De Mama Fitness training bestaat uit actieve lessen met oefeningen om uw conditie en kracht te trainen.

https://fysio4denbosch.nl/mama-fitness/
info@fysio4denbosch.nl
Fysio4denbosch op 073 614 05 05.

Cursus ZwangerFit in Cuijk (Fysiotherapie Centrum)

Voor informatie en aanmelden:

info@fysiotherapiecuijk.nl 
www.fysiotherapiecuijk.nl

Beweeg-wijs zwanger in Boxmeer (Oefentherapie Boxmeer)

Het is een cursus, die bestaat uit 7 lessen voor de bevalling (waarvan 1 met partner) en 5 lessen na de bevalling. Je leert omgaan met de veranderingen in het zwangeren lichaam en je leert goed en efficiënt te bewegen. Alle fasen van bevalling komen aan bot. De lessen na de bevalling zijn gericht op het herstel, versterken van spieren en opbouw van de conditie.

Voor informatie en aanmelden:

info@oefentherapieboxmeer.nl
https://www.oefentherapieboxmeer.nl/

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.