Babybalance veelgestelde vragen

Waar kun je inloggen om de video's van Babybalance te bekijken?
Antwoord: Ga naar de website van Babybalance: https://www.babybalance.nl/ en log in of
klik hier  en log in.

Ik heb geen e-mail ontvangen met mijn inloggegevens? 
Antwoord: controleer de spambox of de mail van Babybalance daar terecht is gekomen. Je kunt tijdens kantoortijden bij Planning & Service van Welkom Kraamzorg navraag doen om te zien of jouw gegevens doorgegeven zijn aan Babybalance. 

Ik weet niet meer zeker of ik bezwaar hebt gemaakt tegen het doorgeven van mijn gegevens aan Babybalance. 
Antwoord: in jouw zorgdossier staat vermeld als je bezwaar hebt gemaakt. Tijdens de zwangerschap kun je dit ook navragen bij jouw kraamzorgconsulent. 

Ik heb nog niet eerder ingelogd en nu is de activatie verlopen. 
Antwoord: klik op wachtwoord vergeten.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Antwoord: klik op wachtwoord vergeten.

Waar kan ik mijn gebruikersnaam vinden?
Antwoord: Het emailadres dat je hebt gebruikt om je aan te melden voor kraamzorg, is ook het emailadres dat aan jouw Babybalance account is gekoppeld. 

Hoe snel is mijn account actief?
Antwoord: je ontvangt binnen 8 tot 14 dagen na jouw aanmelding voor kraamzorg een mail van Babybalance voor activatie. Pas daarna kun je gebruik maken van jouw account. 

Ik heb zelf al een account aangemaakt bij Babybalance? 
Antwoord: bij de verwerking van de accounts worden dubbele accounts automatisch verwijderd. (accounts met hetzelfde e-mailadres worden verwijderd).

Hoeveel mails ontvang je van Babybalance?
Antwoord: Bij het activeren van het account ontvang je een mail van Babybalance. Vervolgens ontvang je per zwangerschapstrimester een mail dat een e-magazine klaar staat. En je ontvangt een mail kort voordat je account gesloten wordt. 

Hoelang is het account actief? 
Antwoord: Je account is actief tot 3 maanden na de geboorte van je kindje. Het account wordt automatisch gesloten. 

Ik heb bezwaar gemaakt en wil toch gebruik maken van de video's?
Antwoord: neem contact op met jouw kraamzorgconsulent om de mogelijkheden te bespreken. Als het kraambed al afgesloten is, is het niet meer mogelijk om een nieuw account aan te maken. In de zwangerschap of kraambed is het mogelijk om het account nog te activeren. 

Ik heb een zorgverzekeraar met een beperkte polis. Moet ik dan zelf (bij)betalen?
Antwoord: nee, je hoeft bij geen enkele zorgverzekeraar of polis (bij) te betalen. Babybalance valt onder kraamzorg digitale voorlichting & instructie. Je verrruilt een kraamzorguur in voor een digitaal kraamzorg. Je betaalt hierover ook geen eigen bijdrage. 

Ik kan niet inloggen op de app. Hoe kan dat?
Antwoord: Om te kunnen inloggen in de app gebruik je dezelfde inloggegevens die je ook gebruikt bij het inloggen op de website van Babybalance. De app en de website van Babybalance zijn namelijk aan elkaar gekoppeld.

Ik heb tijdens het afspelen van de video's geen geluid.
Antwoord:
- Dat het geluid het niet doet is een mobiel/toestel probleem want het geluid van de Babybalance video's zit gekoppeld "in" de video.
- Bij de Babybalance video's werkt alleen het geluid niet wanneer het videobeeld het ook niet doet. Het geluid speelt automatisch af samen met het beeld.

Ik wil mijn account en bijhorende gegevens verwijderen, hoe doe ik dat?
Antwoord: Je kunt je account laten verwijderen door een e-mail te sturen naar info@babybalance.nl of via het contactformulier.
We zullen je account met al je gegevens in zijn geheel dan binnen 2 werkdagen voor je verwijderen. Je ontvangt van Babybalance een screenshot wanneer dit is gedaan. De e-mail gegevens die gekoppeld zijn aan de e-magazines worden dan ook automatisch verwijderd en deze zul je dan ook niet meer ontvangen.  

Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact op met jouw kraamzorgconsulent of rechtstreeks met Babybalance op 085 0041 459. 

Tip: download de Babybalance app op jouw telefoon.

Download de folder  voor meer informatie

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.