Wat is Dunstan babytaal?

Alle pasgeboren baby’s maken vijf reflexgeluiden. Een geluidje voor honger, moe, een vastzittend boertje, darmkrampjes of ongemak aan de huid (een vieze luier, te warm, te koud). Met een goede uitleg van de verschillen tussen deze geluiden kan iedereen deze leren herkennen.

Een fijne start voor je pasgeboren kindje

Elk kind heeft een eigen ritme. Het is zo fijn als je bij jouw pasgeboren kindje weet wat er aan de hand is. Het helpt bij de hechting, omdat je jouw kindje beter begrijpt en aanvoelt.

Jij leert het ook!

Welkom Kraamzorg is gecertificeerd in Dunstan Babytaal. Al onze kraamverzorgenden zijn geschoold. De methode is tijdens de zwangerschap of in de kraamtijd makkelijk uit te leggen. De kraamverzorgende probeert de geluidjes van jullie kindje te herkennen en jullie te stimuleren om aandachtig te kijken en te luisteren. Voor jou als ouder, met de zorg voor je pasgeboren kindje, is het een perfect hulpmiddel om zelfvertrouwen te krijgen om de behoeften van je kindje te begrijpen en daarnaar te kunnen handelen. Ook na de kraamtijd zijn de reflexgeluiden nog maanden herkenbaar.

dunstan babytaal

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.