Centering Pregnancy


Centering Pregnancy is een nieuwe vorm van zwangerschapsbegeleiding bij de verloskundige welke bijdraagt aan meer vertrouwen in jezelf, je zwangerschap, de bevalling en jouw rol als moeder. In plaats van individuele controles kun je kiezen voor bijeenkomsten met een groep van 8 tot 12 zwangeren met een vergelijkbare zwangerschapsduur. Aan het begin van de bijeenkomst vinden de medische controles plaats. Daarna ontvang je informatie en is er ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaring.

Positief effect en voordelen
Van deze vorm van zorg is wetenschappelijk bewezen dat het een positief effect heeft op de gezondheid van moeder en kind. Onderzoek wijst uit dat Centering Pregnancy leidt tot minder vroeggeboortes.

Een speciaal hiervoor opgeleide kraamverzorgende van Welkom Kraamzorg ondersteunt de verloskundige, als co-begeleider, tijdens de bijeenkomsten bij de praktijken Ridderhof in Oss en Calamaris in Veghel.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.