0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Werken bij > Vacature kraamverzorgenden Land van Cuijk

Vacature kraamverzorgenden Land van Cuijk

Wij zijn op zoek naar kraamverzorgenden voor het liefste vak in de zorg!

Herken jij jezelf in onderstaand profiel, reageer dan snel.

“Baby’s zijn mijn passie”
Die van ons ook! Uitgangspunt van Welkom Kraamzorg is om de beste zorg te leveren tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamperiode. De eerste momenten van het leven zijn bijzonder en belangrijk. Daar kun jij bij zijn!

“Ik zoek een nieuwe uitdaging”
Dat komt goed uit! Wij zijn op zoek naar enthousiaste kraamverzorgenden of verpleeg- en/of verloskundigen met ervaring in de geboortezorg die als kraamverzorgende willen werken? Woon je in of rondom Boxmeer en Cuijk,  dan ben jij degene die wij zoeken.

“Ik ben leergierig en wil vooruit”
Met jaarlijkse gecertificeerde en innovatieve (bij)scholingen, zoals kinderEHBO en Dustan babytaal, biedt Welkom Kraamzorg voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling en investering in jezelf en je vak.

“Ik ben flexibel”
Geen enkel kraambed is hetzelfde. Als kraamverzorgende van Welkom Kraamzorg assisteer je bij de bevalling en verzorg je de kraamvrouw en haar kindje tijdens de aansluitende verzorgingsperiode. Je deelt graag kennis en geeft voorlichting en advies.

“Ik heb oog voor detail”
Naast de zorg voor moeder en kind zorg je voor de andere gezinsleden. Je vervult de rol van gastvrouw en neemt het huishouden over, zodat de kraamvrouw een zorgeloze, onvergetelijke kraamtijd krijgt die iedere moeder verdient.

“Ik houd van een uitdaging”
Welkom Kraamzorg loopt voorop met het deelnemen aan innovatieve zorgprojecten, zoals Kraamzorg in het ziekenhuis, Centering Pregnancy en Matchmaker.

“Wat voor contract krijg ik?”
Er zijn meerdere mogelijkheden en de contracturen zijn bespreekbaar. Bij Welkom Kraamzorg val je onder de CAO Kraamzorg (FWG 35 salariëring). In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd met de insteek om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Ook werken op rooster is bespreekbaar.

“Wat kan ik verwachten van Welkom Kraamzorg als mijn werkgever”
Welkom Kraamzorg is een betrouwbare en toonaangevende aanbieder van Kraamzorg. Welkom doet haar naam eer aan en is een organisatie met korte lijnen en gedreven, enthousiaste medewerkers. Wij werken samen met de drie ziekenhuizen in de regio en nemen deel aan de Verloskundige Samenwerkingsverbanden. Zo zorgen wij samen voor een betere geboortezorg.

Wij vragen van je dat je:

  • in het bezit bent van een diploma van de opleiding verzorgende kwalificatieniveau 3 IG/MDGO-VZ, uitstroom kraamzorg of dat je dit schooljaar dit diploma verwacht te behalen;
  • in bezit van een diploma verzorgende kwalificatieniveau 3 IG zonder uitstroom kraamzorg, maar bereid bent om deze aanvullende modulen te volgen;
  • bij voorkeur recente ervaring hebt in het werken als kraamverzorgende;
  • als verpleeg- of verloskundige in het bezit bent van een geldig diploma met aantoonbare ervaring in de geboortezorg;
  • in het bezit bent van een rijbewijs.

 

Uiterlijke datum reactie
28 februari 2019

Contactpersoon

Hanneke Meerpoel, manager kraamzorg

Vragen/solliciteren? 
Neem contact op met
 HRM kraamzorg: 0413-284852 of hrmkraamzorg@welkomkraamzorg.nl


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder