Home > Werken bij > Opleidingen

Opleidingen

We vinden het erg belangrijk dat er voldoende instroom is en blijft van nieuwe goed opgeleide kraamverzorgenden. We werken hier actief aan mee door voldoende stageplaatsen te geven en gastlessen te verzorgen op verschillende Regionale Opleidings Centrums (ROC'S) in de regio. Ook hebben wij diverse opleidingsmogelijkheden voor BBL-trajecten en/of verzorgende IG. 

Wij zijn aangesloten bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) waarbij wij geregistreerd zijn als erkend leerbedrijf. Wij bieden goede leermogelijkheden en deskundige begeleiding. 

Opleidingstrajecten kraamzorg

Wil je meer weten of je in aanmerking komt voor een van onderstaande mogelijkheden, neem dan contact op met ons via hrmkraamzorg@welkomkraamzorg.nl

 

Verzorgende IG

zonder uitstroom kraam

Wij hebben ruimte voor de verkorte opleiding voor verzorgende IG die graag de in kraamzorg willen werken. (bijv. bij overstap uit ouderenzorg of gehandicaptenzorg).

Ben je al verzorgende IG en wil je graag in de kraamzorg werken, dan kun je bij ons leerbedrijf de uitstroom kraam volgen. Je kunt binnen 6 maanden zelfstandig aan de slag als kraamverzorgende. 

BBL trajecten

Kraamverzorgende

Ook bieden wij met regelmatig BBL trajecten aan of begeleiden we al gestarte trajecten, zodat je na deze opleiding direct aan de slag kunt als kraamverzorgende. Naar verwachting zullen de eerst volgende 15 maanden trajecten in januari 2023 starten.
Heb je interesse om met deze opleiding, welke gegeven wordt aan de Geboortezorg Academie, te beginnen, stuur dan je motivatiebrief en CV naar bovenstaand mailadres. 

Om in aanmerking te komen voor een BBL-opleiding moet je minimaal 21 jaar oud zijn, in bezit zijn van rijbewijs en auto en wonen in het werkgebied of bereid zijn om te verhuizen. 

 

 

Stagiaires

BOL-leerlingen

Op zoek naar een stage in de kraamzorg? Wij hebben jaarlijks meerdere stageplekken voor eerste, tweede en derdejaars stagiaires kraamverzorgende. Voor de stageplekken kun je ook contact openemen met het ROC van eigen keuze in Brabant. Wij werken regelmatig samen met onderstaande scholen:

ROC de Leijgraaf | Veghel - Oss
ROC Nijmegen | Nijmegen - Boxmeer
Summa College | Eindhoven
Koning Willem I College | Den Bosch
Gilde Opleidingen | Horst - Venray


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder