Home > Samenwerking > Verloskundige Samenwerkings Verbanden

Verloskundige Samenwerkings Verbanden

Samenwerkingsverband

De basis voor de samenwerking tussen de verloskundigen in de eerstelijn en de zorgverleners in de tweede lijn is een goed lopend Verloskundige samenwerkingverbanden (VSV). Verloskundige samenwerkingverbanden zijn lokale vormen van overleg veelal gecentreerd rondom ziekenhuizen.

Doelen verloskundig samenwerkingsverband

  1. Afspraken maken over de kwaliteit van de zorg aan zwangeren, pasgeborenen en pas bevallen vrouwen en het creëren van een zorgcontinuüm.
  2. Afspraken maken over de organisatie van de plaatselijke zorgketen (onder ander met de huisarts, maar ook met de tweede lijn), met duidelijke afspraken over wie wanneer verantwoordelijk is voor de zorg.
  3. Casuïstiekbespreking.

Welkom Kraamzorg is actief betrokken in de Geboortezorg Boxmeer, VSV Kiem Uden en VSV Den Bosch.  

Het Verloskundig Samenwerkings Verband Boxmeer heeft een website gemaakt met informatie over de begeleiding die geboden wordt vóór, tijdens en na de zwangerschap. De website vind je op het adres: geboortezorgboxmeer
Download hier de flyer.

Het Verloskundig Samenwerkings Verband Kiem heeft een website gemaakt met informatie over de begeleiding die geboden wordt vóór, tijdens en na de zwangerschap. De website vind je op het adres: kiemgeboortezorg.

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder