Home > Nieuws > Zwangeren Zaterdag 16 november

Zwangeren Zaterdag 16 november

Dinsdag 24 September 2019

Gedurende dit jaar worden vier Zwangeren Zaterdagen georganiseerd door alle verloskundige praktijken uit de regio van ziekenhuis Bernhoven, de gynaecologen, klinisch verloskundigen en verpleegkundigen van ziekenhuis Bernhoven en de betrokken kraamzorgorganisaties. Dit alles op initiatief van het samenwerkingsverband KIEM, geboortezorg Meijerij en Maashorst.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen, alleen, met jouw partner of het hele gezin. Welkom Kraamzorg verzorgt een workshop “Wat kun je verwachten van Kraamzorg?“. Ook worden er workshops gegeven over het verloop van een normale bevalling, pijnstilling en borstvoeding.

Tijdens deze informatiemarkt geboortezorg kunnen jullie je ook oriënteren op allerlei zwangerschapsgerelateerde diensten, producten en activiteiten. Daarnaast vinden er rondleidingen plaats op de kraamafdeling en de verloskamers van Bernhoven.

Kortom een leuke en leerzame dag die in het teken staat van een goede voorbereiding op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

 

 

Nieuwsitems

Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder