Home > Nieuws > Pilot Matchmaker Zorg: voor de juiste klik!

Pilot Matchmaker Zorg: voor de juiste klik!

Vrijdag 08 April 2016

Binnenkort ga je bevallen. Een hele bijzondere tijd in je leven. Om deze eerste periode na je bevalling zo prettig mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat de kraamverzorgende die jullie gaat verzorgen, goed bij jullie past. Om een zo goed mogelijke match te kunnen realiseren tussen jou en de kraamverzorgende doet Welkom Kraamzorg mee aan de pilot Matchmaker Zorg in de regio Oss die start in mei dit jaar.

De Matchmaker Zorg is een instrument waarmee je gekoppeld kunt worden aan een kraamverzorgende die het beste bij jou past. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw interesses, wensen en behoeften. Wil je graag een kraamverzorgende die van honden houdt? Of iemand die heel graag kookt? Vind je een zachtaardig type prettig of heb je liever iemand die van aanpakken weet?

We kunnen uiteraard niet altijd garanderen dat jouw toekomstige kraamverzorgende aan alle wensen voldoet, maar we hopen dat de Matchmaker Zorg een mooie aanvulling is waardoor we nóg betere matches kunnen maken!”

Nieuwsitems

Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder