Home > Nieuws > Ik ga op vakantie met mijn baby en neem mee....

Ik ga op vakantie met mijn baby en neem mee....

Maandag 24 Juni 2019

Zo gebruik je hydrofiele doeken in de zomer, zowel op reis als thuis:

  1. Een hydrofiele doek is superhandig als speelkleed of picknickkleed op het strand, op de camping of gewoon thuis in de tuin!
  2. Je zit in de auto naar je vakantiebestemming en je baby moet verschoond worden. Leg een hydrofiele doek op de grond, picknicktafel of op het aankleedkussen van een openbaar toilet. Zo ligt je baby altijd op een schone ondergrond. Een hydrofiele doek was je gemakkelijk even uit en supersnel droog.
  3. Is je baby moe of is het tijd voor een slaapje terwijl je onderweg bent naar je vakantiebestemming? Gebruik de hydrofiele doek als een lakentje waar je ook maar bent. Ook perfect als luchtig laken in het campingbedje.
  4. Gebruik de hydrofiele doek als spuugdoek. Handig voor onderweg als je even niets bij je hebt of als een normaal spuugdoekje veel te klein is. Tip: als je de hydrofiele doek onder je baby legt, wordt de autostoel ook niet vies. Dat scheelt een hoop schoonmaakwerk!
  5. Is je kindje verveeld? Speel verstoppertje met de hydrofiele doek om je baby op te vrolijken. Of gebruik de hydrofiele doek als speeltje om je baby zoet te houden. Heel fijn als je in de auto of vliegtuig naar je vakantiebestemming zit.
  6. Ook slim om de witte hydrofiele doek als autostoelhoes te gebruiken. Het zitje blijft zo koel als je auto in de zon geparkeerd staat. Daarnaast is de doek absorberend waardoor je kindje niet plakkerig wordt.
  7. Borstvoeding geven zonder dat de hele camping meekijkt? Gebruik de hydrofiele doek voor wat extra privacy. Ideaal voor warme dagen door de ademende stof.
  8. Bescherm je baby tijdens een slaapje in de wandelwagen tegen fel zonlicht door de hydrofiele doek losjes te bevestigen tussen de kap en het handvat van je kinderwagen. Zorg er altijd voor dat je de wagenbak niet geheel afsluit en gebruik op zeer warme dagen een parasol in plaats van een doek om oververhitting te voorkomen. Smeer je kindje natuurlijk ook altijd in met zonnebrandcrème met UV-bescherming.
  9. Klem de hydrofiele doek tussen het autoraam als zonwering. Ook handig als je kinderen al wat ouder zijn.
  10. Wist je dat een hydrofiele doek supersnel opdroogt? Perfect om te gebruiken als handdoek bij het zwembad dus! Niet alleen voor je baby maar ook voor jezelf. Een gouden tip is om na het douchen je haren droog te maken met een hydrofiele luier; ideaal!

Hydrofiele doeken zijn dus multifunctioneel en ideaal om te gebruiken op vakantie én thuis in de zomer. En het handige is, je gebruikt ze niet alleen voor je baby maar ook voor jezelf, je partner of oudere kindjes. Neem dus zeker een stapeltje hydrofiele doeken mee in je koffer als je op vakantie gaat!

Nieuwsitems

Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder