Home > Kraamzorg > Kwaliteit

Kwaliteit

Welkom Kraamzorg heeft meer dan 100 jaar ervaring in de kraamzorg. Onze professionals werken nauw samen met alle ziekenhuizen en verloskundigen in de regio. Ze zijn goed opgeleid en houden hun vakkennis op peil met bijscholingen over bijvoorbeeld borst- en kunstvoeding, Eerste Hulp aan Baby's en Kinderen, opvoedkundige vraagstukken en omgaan met voorkeurshoudingen van de baby.

We hebben het certificaat ‘Baby Friendly Nederland’ gekregen van de World Health Organization en Unicef. Dat garandeert je dat onze kraamverzorgenden je uitstekend kunnen begeleiden bij het geven van borstvoeding.

Welkom Kraamzorg heeft het certificaat 'Dunstan Babytaal' behaald. Alle kraamverzorgende zijn geschoold in Dunstan Babytaal. Dunstan Babytaal voegt een dimensie toe aan de bestaande kennis over babycommunicatie. Daarnaast is het een heldere methode die gemakkelijk uit te leggen is en daarmee tijdens de zwangerschap of in de eerste babytijd goed kan worden overgedragen.

We zijn een erkend leerbedrijf, waar kraamverzorgenden praktijkervaring op kunnen doen.

Onze klanten krijgen na de kraamtijd een e-mail met de vraag om een online evaluatieformulier in te vullen van kraamzorgkompas. Door te evalueren kunnen we onze zorg blijven verbeteren om jou en volgende klanten van de beste zorg te kunnen voorzien.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder