Home > Ervaringen > Ervaringen september 2022

Ervaringen september 2022

Wij wilden graag onze waardering uitspreken naar Cathalijn! Ze heeft ons super geholpen en goede handvatten gegeven om mee verder te kunnen.
Ze had ook alle tijd en aandacht onze zoon te betrekken bij de zorg voor zijn zusje. Cathalijn heeft ons echt heel warme persoonlijke zorg gegeven passend bij onze wensen en behoeften.
In de bijlage nog wat leuke foto's.

Gezin uit Boxtel

                                                                                                    

Beste Welkom kraamzorg,
Wij hebben enorm genoten van onze kraamhulp Dimphie. Wat een geboren zorg vrouw is dat! We zullen nog vaak terug denken aan onze kraam week.
Hartstikke bedankt voor de kraamhulp!
Veel liefs, papa Ivy mama Sharona ons wondertje Xavi en een pootje van mylo.

                                                                                                   

 

 

Wat een eerste ervaring!
3e zwangerschap maar eerste echte kraamzorg ervaring, en dat met Ilse!
Een paar dagen, maar zo fijn!
Dank je wel voor deze ervaring Ilse en dank je wel voor je hart van goud.
Liefs, Niek, Suzanna, Emilia, Sienna en Terzo

                                                                                                  

Wij waren al bekend met Welkom. Bij Lux is Jeanne ook geweest :)
Yvonne heeft tijdens het intakegesprek alles heel fijn uitgelegd. En ook echt haar best gedaan dat Jeanne weer bij ons kon komen, super lief!|
Jeanne is echt een topper! Zowel de zorg voor mij, als voor Mik en Lux (en een beetje voor papa haha) was echt weer super. Zó fijn en bijzonder ook dat ze voor een tweede keer wilde komen kramen bij ons. Wij missen haar nog elke dag! ;-)
Voor de informatievoorziening merkten we dat Jeanne echt wel heel veel ervaring heeft. Ze kwam met super fijne tips en tricks.
We hadden helaas dit keer niet zo’n goede ervaring met de verloskundige (veel wisselingen qua personeel en niet altijd op de hoogte van onze situatie). Met Jeanne konden we hier goed over praten. En later hebben we dit nog terug gekoppeld naar de verloskundige.
Een dikke vette 10 voor de kraamverzorgende! Jeanne is echt een lieverd. Het was echt een feestje om haar weer hier te hebben in onze kraamweek :-) Lux heeft het nog vaak over haar en laat met trots aan iedereen haar grote-zus diploma zien.

Gezin uit Vianen

                                                                                                  

Ingrid zet echt de puntjes op de i! Wat wordt je door haar in de watten gelegd! Dit was onze laatste zwangerschap en heb de kraamtijd echt als een super verwennerij ervaren! Zo fijn! Ps wat kan Ingrid lekker koken zeg, wat een feestje op je bord!

Gezin uit Rijkenvoort

                                                                                                 

Hele fijne uitleg en tips voor als we straks met de kleine man naar huis mogen! Hebben hierin beide echt het gevoel dat we er ook echt iets aan gaan hebben!
Tijdens onze enige dag thuis voordat Bram naar Beugen mocht kregen we uitleg. Enorm fijn dat ze ons uit heeft kunnen leggen hoe we het bedje op moeten maken en een kruikje klaar moeten maken. Maar ook hoe we deze in bed moeten leggen.
Goeie tips meegekregen over de voeding, ook de waarschuwing van borstontsteking en hoe deze op tijd te spotten.
Heel fijn opgevangen door Ingrid, ondanks de situatie waarin we beland waren voelden we ons echt op ons gemak bij haar! Hele lieve vrouw die echt passie heeft voor haar werk en het ook echt met liefde doet dit straalt ze ook echt uit! Erg fijn dat ze ons hier in het ziekenhuis ook nog allerlei tips mee heeft kunnen geven voor thuis, dit geeft mij echt wel meer zelfvertrouwen voor als we ook echt naar huis mogen.

Gezin uit Cuijk
                                                                                                 


Een tien voor bep! Wat hebben wij genoten van onze kraamtijd.

Gezin uit Heesch
                                                                                                                                                                                                  


Wat een topper is Marielle. De aangevraagde kraamverzorgster was met vakantie. Maar Marielle was een goede vervangster. Ze heeft ons een topweek bezorgd! In eerste instantie zou Marielle niet de gehele kraamweek bij ons zijn. Maar ze is toch de hele week gebleven met een wendagje voor ons zodat Marielle toch haar verdiende vrije dag (verlof) had! Nogmaals wij hebben zo genoten. En zo fijn dat Marielle bij de bevalling was en ons heeft verwend in de kraamweek!
Jammer dat er geen hydrofiele doeken meer worden uitgereikt! Ik heb er drie jaar geleden eentje gehad en dat is zo’n fijne doek!

Gezin uit Oss

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder