Home > Ervaringen > Ervaringen september 2021

Ervaringen september 2021

Wij willen Antionette heeeel erg bedankt voor de afgelopen week!
Bedankt voor alle Hulp, de gezelligheid en goede zorgen voor grote broer Sem! ♥️

Je bent een topper! We missen je nu al!

Heel veel Liefs,
Thomas, Lotte, Sem & Milou

                                                                                                     


Ik was heel onzeker de eerste paar dagen in mijn kraamtijd door een moeilijke start en bevalling, Ria is hierin een grote steun voor ons geweest. Mentaal heeft ze ons fantastisch geholpen, ze heeft verder door haar toewijding gezorgd dat onze baby nu aan de borst kan en ze zorgde met liefde voor onze katjes waarvan we bang waren dat die aandacht gekort zouden krijgen in deze tijd.
Dankzij Ria en haar advies over vingerfeeding zijn we succesvol over kunnen gaan op borstvoeding.
Ria, heel erg bedankt voor de ontzettend fijne kraamweek! Hopelijk zijn we binnen een paar jaar gezegend met een 2e wondertje en dan hopen we dat we jou weer hebben om ons tijdens de eerste hectische week bij te staan. We zullen je adviezen nog elke dag meenemen!

Gezin uit Erp

                                                                                                     

Aangezien mijn vorige bevallingen heftig waren en daardoor ook de kraamperiode pittig, werd er tijdens de intake goed naar mijn wensen geluisterd om hier een mooie periode van te maken dit keer.
De eerste keer dat ik de ervaring had met de kraamverzorgende dat ik het oprecht jammer vond dat ze wegging. Iedere ochtend waren we blij dat zij weer kwam om ons te helpen. Helemaal afgestemd op ons en een super goede klik met alle gezinsleden. Een geweldig, betrokken kraamverzorgende!

Gezin uit Uden

                                                                                                    

Kraamverzorgende Jolijn is super goed onderlegd qua kennis, rustig, geduldig, echt veel steun aan gehad! Kraamverzorgende Tamara is ervaren, scherp, lekker doorpakken.
Met name Jolijn heeft me enorm geholpen bij het opstarten van de borstvoeding en bijbehorende mentale struggles. Het was fijn om haar fulltime aan bed te hebben, zo was er veel tijd en aandacht voor het voeden.
Vanuit Consultatiebureau krijg je als intake vragenlijsten die redelijk aanstootgevend zijn, gericht op een slechte thuissituatie/achtergrond/mishandeling. Best wel heftig als dat totaal niet van toepassing is. Ik weet niet of kraamzorg een advies m.b.t. thuissituatie doet aan Consultatiebureau, maar denk dat de dames die aan bed zijn geweest een aardige observatie zouden kunnen maken en eventueel op basis daarvan een advies kunnen uitbrengen.

Gezin uit Veghel


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder