Home > Ervaringen > Ervaringen september 2020

Ervaringen september 2020

 

                                                                                                    

‘In onze kraamtijd zijn wij geweldig ondersteund, verzorgd en verwend door Hanneke. Hanneke is een geweldig lief mens met veel passie & liefde voor haar werk. Ook brengt ze veel gezelligheid en een dosis humor met zich mee. Hanneke bood een luisterend oor op enkele moeilijke momenten en daarnaast maakte ze voor én met ons, van iedere dag een feestje! Hanneke heeft ons enorm goed gecoacht in de kraamweek waardoor wij met een gerust en zeker gevoel afscheid van haar namen op haar laatste dag. 

Hanneke, ontzettend bedankt voor jouw steun en goede zorgen. Onze kraamweek was dankzij jou geweldig en onvergetelijk!’ 

                                                                                                    

Onze kraamverzorgster Jeanette was echt top en was erg lief voor onze lieve Aylin!
Ze heeft ons heel goed vooruit geholpen in de eerste week. Van borstvoeding tot aan alle nodige informatie.
Het was fijn om haar in de eerste week bij ons in huis te hebben.
Jeanette hartstikke bedankt voor alle goede zorgen en steun!!
Vol zelfvertrouwen zijn we na deze week verder gegaan.
Met vriendelijke groet,
Sandra, Bunyamin en Aylin 

                                                                                                     

Via deze weg willen wij Mariëtta nogmaals hartelijk bedanken. Zij was onze kraamverzorgster toen onze dochter in 2016 geboren werd en dat was zo goed bevallen dat we haar graag deze keer ook weer als kraamverzorgster wilden. Toen we op 1 september na een lange dag in het ziekenhuis eindelijk naar huis mochten met onze zoon, waren we ook heel blij te horen dat Mariëtta ook bij ons zou komen.

We zijn weer goed geholpen en verzorgd en ook onze dochter werd overal goed betrokken en vraagt nog regelmatig naar “Jet” want zij deed ook gezellig mee spelen.

We zijn Mariëtta weer ontzettend dankbaar voor de tijd die ze bij ons is geweest en ze wordt zeker gemist!

_______________________________________________________

Ineke heeft ons (onze baby maar ook mijn vriend) zo goed geholpen met alles! Duidelijk alles stap voor stap opgepakt. Ik moest zelf even bijkomen van de bevallen en was erg emotioneel. Ik kon erg mezelf zijn bij Ineke en ze had zoveel geduld en was een luistert oor. Ze begreep ons zo goed heel de week en we zouden haar aan iedereen aanraden! Super fijn persoon!! Zou de volgende keer als ik ooit zwanger weer mag worden ook voor haar kiezen! Ineke heeft me geholpen om de borstvoeding op gaan te krijgen. Dat is uiteindelijk deels gelukt voor 2 weken! Ineke is een toppertje!!

Gezin uit Uden

_______________________________________________________

We zijn zeer tevreden over Ank, ze heeft ons zeer goed door de eerste kraamweek heen geholpen, echt boven onze verwachting. Vooral aan haar praktische manier van werken en tips en haar vele ervaring hebben we heel veel aan gehad. Ook het adequaat handelen op zaken die de (extra) aandacht nodig hadden deed ze uitstekend! We hebben geen vergelijkingsmateriaal, maar hadden geen betere kraamverzorgster kunnen wensen.

                                                                                                   

 

Bij deze willen wij jullie graag onze ervaring insturen over de kraamzorg door Hilde. We hebben door haar kennis, ervaring en rustige fijne aanpak een fantastische kraamweek gehad en daardoor met z’n drieën een hele fijne start kunnen maken. Ze geeft goede adviezen maar liet ook ruimte om zelf te ontdekken wat passend is voor ons en de baby. Ondanks dat alles nieuw voor ons is, heeft ze ons hierdoor heel veel vertrouwen meegegeven. Als we ooit een tweede kindje mogen krijgen zouden we heel graag weer van haar kunde gebruik willen maken.
Joanie en Sylvia

 

 

                                                                                          


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder