Home > Ervaringen > Ervaringen september 2019

Ervaringen september 2019

Fijne kraamzorg met zeer veel kennis. Een gezellige prater maar wist ook wanneer ze even stapje terug moest doen.

                                                                                                    

Petra heeft heel veel ervaring en dat was heel fijn! We hebben heel veel goede tips gekregen van haar :)
We hebben een hele fijne kraamweek gehad!

                                                                                                     

Mijn buurvrouw heeft mij verteld over jullie en zij was tijdens de kraamzorg bij jullie tevreden. Het intake gesprek was duidelijk en wij wisten wat wij kunnen voorbereiden. De informatie was goed en genoeg. Goede communicatie en samenwerking.

                                                                                                     

Wij waren heel blij met Ria en Nina, i.v.m. duidelijk de ervaring. Gaf ons een veilig en fijn gevoel. Toppie dus.

                                                                                                    

Het enige minpunt wat wij hebben ervaren is dat door de drukte wij de eerste 2 dagen maar halve dagen kraamzorg hebben ontvangen i.p.v. hele dagen. Wij merkte dat wij dit zelf minder prettig hebben ervaren maar dat vooral ook de kraamverzorgende dit erg vervelend vond omdat ze niet de zorg kon geven die ze wilde geven. Maar wij waren uiterst tevreden over de kraamverzorgende.

                                                                                                     

Huisbezoek was prettig. Erg werd goed geluisterd en de tijd genomen voor persoonlijke wensen.
Ingrid heeft veel goed gemaakt na onze zware dagen in het ziekenhuis. Ze had oog en oor voor mij en mijn man. Veel kennis en liefde voor haar vak als verzorgende en de huishoudelijke taken werden tot in detail uitgevoerd. Ingrid is een betrouwbare, lieve, laagdrempelige vrouw die we graag deel uit lieten maken van onze eerste dagen als ouders.
Ingrid heeft meerdere keren contact gehad met de verloskundige, ook overdracht naar GGD en het maken van afspraken bij huisarts werden zorgvuldig gedaan. Wij hadden het gevoel dat Ingrid bij dit contact steeds in ons belang sprak en dicht bij onze behoeften bleef. Dit voelde erg fijn!

                                                                                                     

Lactatiekundige en kraamverzorgende stemden de adviezen op elkaar af en dat maakt dat ik een tactiek had die voor mij goed werkte. Ik kon met vragen bij beide terecht.
Aan Lia hadden we een fijne kraamverzorgende. Ze had zorg voor mij, voor de baby, maar ook voor onze oudste en het huishouden. Ging mee in ons ritme. Heel fijn. Ook Mirna is denk ik de juiste persoon voor het vak. Ze natuurlijk pas net begonnen, maar ik kon aan haar zien en merken dat ze de juiste instelling heeft. Ze wil helpen. We wensen haar een leerzame, fijne tijd toe bij Welkom.
Bij onze oudste vond ik de kraamweek erg turbulent om verschillende redenen. Dat heb ik aangegeven bij deze intake en of er nu wel of niet bewust op gelet is, ik vond het nu veel relaxter. Ik heb een hele stabiele, rustige week gehad. En zelfs een stagiaire er bij ;) Heel fijn!

                                                                                                     

Erg leuk dat ze ook aan de andere kinderen denken. De kraamzorgconsulent van Welkom had kleurplaten bij zodat mijn kinderen tijdens het intakegesprek mooi konden tekenen, en wij rustig het gesprek konden voeren.
Jeanne is een heel kundige vrouw die met heel veel liefde en passie haar vak uitoefent. Ik kreeg zelfs ‘s avonds nog een telefoontje, omdat ze wilde checken hoe het met mij ging.
Ze keek goed naar het aanhappen van Mees en dagelijks keek ze naar mijn tepels om te kijken of er kloofjes/wondjes zaten. Ze adviseerde ook om dmv verschillende houdingen te voeden. Ik heb er, ondanks dat dit het derde kindje is dat borstvoeding krijgt, veel van geleerd.
Jeanne is een ontzettend lieve en fijne kraamhulp. Ze neemt alle tijd voor je en doet alles in goed overleg. Ze heeft ons veel goede tips gegeven waar we nu nog dagelijks plezier van hebben. En daarnaast was er altijd tijd voor een gezellig praatje, vaak met humor. Daarnaast was ze erg lief voor onze andere 2 kinderen. Onze oudste vroeg afgelopen week nog waar Jeanne met de witte trui was.

                                                                                                      

Kim heeft vooral de opstart samen met mijn man gedaan vrijdags bij thuiskomst. Over de zorg die Jeanne de rest van de week geboden heeft, zijn wij allemaal dik tevreden.
Jeanne had gedurende de kraamweek oog voor mijn persoonlijke situatie. Ze heeft gedurende de week regelmatig de tijd genomen om met mij te praten over de pittige bevalling en mijn gevoel. Ook gaf ze advies over hoe ik hiermee om kon gaan. Overleg met de verloskundige was er vaak en de lijntjes waren kort. Dit was heel prettig.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder