Home > Ervaringen > Ervaringen september 2018

Ervaringen september 2018

Wij wilden even laten weten dat we een super kraamweek hebben gehad met Dimphie! Wat waren wij blij toen bleek dat Dimphie, die we bij de bevalling ontmoetten, ons ook thuis tijdens de kraamweek kwam helpen. (Sofie werd op 11 september jl. geboren). We hebben samen een hele goede, fijne week gehad! We hebben veel van haar geleerd. Dimphie had aandacht voor alles en iedereen en maakte van elke dag een nog groter feest! Zij was zorgzaam, betrokken, super lief voor Sofie en nam alle rust en tijd om de te zorgen dat de borstvoeding goed op gang kwam.
Dank je wel voor de goede zorgen!
Wij gunnen ieder gezin een Dimphie tijdens de kraamweek

                                                                                    

Jullie website zag er professioneel uit en voelde vertrouwd. Op basis daarvan heb ik voor Welkom kraamzorg gekozen. Intakegesprek was erg fijn. Gaf ons veel meer duidelijkheid over wat ons te wachten stond en hoe het in de kraamweek allemaal in z'n werk gaat. Met Irene hebben we echt een topweek gehad! We voelden ons allebei op ons gemak en Irene liet ons ook lekker onszelf zijn. Irene ging eigenlijk meteen aan de slag, met Xavi, met mij, maar ook met het huishouden. Ze heeft hard gewerkt, heeft mij veel uitleg gegeven en we hebben ook vaak heel gezellig gekletst :-) Ze heeft ons goed verzorgd en ons ook echt goed op weg geholpen. Zoals ik eerder ook al aangaf, heeft ze ons erg veel informatie gegeven over hoe dingen nu aan te pakken. Ze heeft ons hier heel erg in geholpen. En niet alleen met regeltjes volgens het boekje, maar ook zeker met haar eigen ervaring als moeder. Dat vonden we superfijn. Het voeden ging al erg gauw goed. Irene heeft mij daarin geholpen en ook vertelt waar ik allemaal op moet letten tijdens het borstvoeden.
Irene heeft alles samen met mij doorgenomen voor het consultatiebureau. En met de verloskundige ging de samenwerking ook prima.
Mocht er ooit nog een kindje geboren worden binnen ons gezin, dan hoop ik dat Irene weer komt helpen in de kraamweek :-)

                                                                                    

Kraamverzorgende Irma, een top mens! Ze heeft het ons op alle vlakken zo fijn gemaakt! Wat hebben wij geboft met haar aanwezigheid!

                                                                                       

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad dankzij Ada. Ze ondersteunt op een zeer prettige manier en ziet waar ze iets kan betekenen! Ada krijgt van ons een dikke 10! Ada is zeer zorgvuldig in het geven van informatie.

                                                                                     

De kraamverzorgende was gewoon heel fijn, goed en kundig. Ze was lief voor onze zoon van ruim 2, zorgde goed voor mij als kraamvrouw, maar ook zeker voor mijn partner. Ze wist veel op alle gebieden en deelde haar kunde met ons. Erg fijn en we hebben weer veel nieuwe tips en trics opgedaan.

                                                                                     

Super fijne kraamhulp, goede uitleg, lieve verzorging. Agnes heeft alles duidelijk uitgelegd op een prettige manier. Afgestemd op wat ik al wist. Agnes heeft veel kennis over borstvoeding. Geeft dig op een natuurlijke niet belerende manier. Geeft je vertouwen dat je het kan en dat je kindje goed drinkt. Een punt geven is persoonlijk. Van mij krijgt ze een dikke 10. Complimenten voor Agnes. Mede dankzij haar kijken wij met een warm gevoel terug op de kraamtijd.

                                                                                     

Door de oplettendheid en handelen van de kraamverzorgende ben ik op tijd in mijn kraamweek in het ziekenhuis opgenomen wat ervoor heeft gezorgd dat erger is voorkomen en zelfs mogelijk levensreddend omdat ik trombose en kraamvrouwenkoorts had opgelopen. Ik was er snel bij en behandeling was snel gestart wat ervoor heeft gezorgd dat ik redelijk snel ben opgeknapt. Verder was de kraamverzorgende erg vriendelijk, een luisterend oor en was ze op de precies juiste manier aanwezig in mijn huis. Ik kon mezelf zijn wat erg prettig was.

                                                                                        

Echt een top kraamweek gehad dankzij Francis! Ze was super lief en hield alles heel goed bij! Ons zoontje heeft het nog iedere dag over haar!!!

                                                                                    

Maandag 24 september is onze zoon Flynn geboren. Wij hadden het allergrootste geluk van de wereld: de allerliefste kraamverzorgster Ingrid was bij de bevalling en toen wij later vanuit het ziekenhuis naar huis mochten stond ze ons al met een grote glimlach thuis op te wachten. Iedere ochtend werden wij verblijdt met een heerlijk ontbijtje op bed. Wat hebben papa en mama veel geleerd en wat heeft Flynn genoten van alle lieve woorden en knuffels. Wat mag ‘Welkom’ blij zijn met zo’n fantastische kraamverzorgster!
Lieve Ingrid bedankt voor alles!
Lieve groetjes, Koen, Karlijn en Flynn 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder