0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Ervaringen > Ervaringen september 2017

Ervaringen september 2017

Wij waren ontzettend blij dat Elly onze kraamverzorgende was en hebben daarom bovenstaand leuk bedankje aan haar meegeven.
                                                                                                 

Francis heeft echt gezorgd dat we op een roze wolk leefde. We hebben ontzettend veel geleerd en ze heeft ons ontzettend geholpen. Ze was open, spontaan, vrolijk en energiek. Bij het volgende kindje vragen we francis zeker weer aan.
Zoals al eerder geschreven Francis krijgt een dikke 10.
De borstvoeding liep goed en heeft tips en tricks gedeeld. Ook heeft ze ons geholpen met het oefenen van kolven voor de toekomst. Heel fijn. Francis is een super kraamhulp. Zowel over de uitleg aan moeder maar ook aan de vader. Ze deelt veel nuttige info waar we elke dag nog gebruik van maken. Naar het bezoek was ze heel open en vrolijk, al het bezoek vond francis ook super. De zorg voor het huis en de was, was totaal weggenomen door francis zelfs zonder uitleg. Door francis hadden wij een week zonder zorgen!

                                                                                                   

Yvonne zorgde ervoor dat ik de benodigde rust nam de eerste dagen. Ze heeft ons ook fantastisch begeleid bij de kennismaking tussen onze oudste dochter en de nieuwe baby. Yvonne zorgde ervoor dat het huishouden wordt bijgehouden, maar is niet overdadig veel bezig met poetsen. Hierdoor voelde ik me niet alsof ik in het normale dagelijkse leven te weinig poets, dat was erg prettig.

                                                                                                                                                                                                    

Nel, was erg aardig en heeft ons onwijs goed geholpen met alles in huis. Heel erg bedankt voor je goede zorg! We zijn meer dan tevreden over Nel, wat heeft ze ons goed geholpen!

                                                                                                    

Op internet zijn veel kraamzorgorganisaties te vinden. Jullie site was duidelijk en professioneel. Alleen omdat er zo veel keuze is en er meerdere organisaties zijn waarbij we aan konden melden, vonden we de site alleen niet voldoende om doorslag te geven om voor jullie te kiezen. We hebben toen rondgevraagd en kwamen er achter dat aantal vrienden kraamzorg via Welkom hadden gehad en daarover zeer tevreden waren.  Daarnaast vonden we de matchmaker die jullie aanbieden ook interessant. Onze intake heeft vrij vroeg plaatsgevonden (rond 26 weken) en daardoor was ik voor mijn gevoel nog niet helemaal klaar voor dit gesprek. Niet alles is blijven hangen en ik had nog geen vragen over mijn kraamtijd omdat ik daar nog niet mee bezig was. Dit was zo vroeg gepland ivm vakantieplanning van degene die de intake deed.
Greetje wist van aanpakken. Ze nam de tijd voor ons als nieuw gezin en heeft ons daarin zowel lichamelijk als psychisch gesteund. Ze paste haar zorg goed aan aan onze wensen en behoeften en gaf veel bruikbare tips. Daarnaast had ze ook nog oog voor de rest van ons huishouden.
De borstvoeding kwam in eerste instantie niet goed op gang. Greetje maakte hier samen met ons een goed plan voor, gaf uitleg en adviezen en nam de tijd om mee te kijken. Daardoor konden we de kraamweek afsluiten met een goed lopende borstvoeding. Kraamverzorgende en verloskundige hebben niet zo veel contact gehad. Wat er aan contact was verliep mijn inziens prima. De overdracht naar het consultatiebureau is uitgebreid besproken met ons.

                                                                                                  

Wies en Henriette waren er beide maar kort, 3 uur en 8 uur waardoor het lastig is om inhoudelijk op in te gaan, maar beide werkte hard. Irma was een zeer ervaren kracht die rust uitstraald! Op de achtergrond zeer sterk aanwezig. Alles werd in het huishouden gedaan en ze lette goed op mijn behoefte en die van mijn dochter. Alle vragen werden met zorg en overtuiging beantwoord wat mijn onzekerheden wegnam. Erg prettig! Bij vookeur max 2 verschillende kraamhulpen in de kraamtijd. Je moet elke keer toch even wennen aan elkaar en tijd nemen om uitleg te geven. Ik heb er 3 kraamhulpen gehad in 8 dagen tijd en dat is best veel en daardoor wat onrustiger.

                                                                                                  

Marjo was een top kraamverzorgende!

                                                                                                  

Greetje is goud waard! Ik en de kinderen hebben genoten. Ze verstaat haar vak Als geen ander, is lief, zorgzaam gewoon een super fijn mens!

                                                                                                 

Wij hadden een heel fijn gesprek met de kraamzorgconsulent Marjet. Wij hebben een super fijne week gehad met Irma onze kraamverzorgende. Irma heeft ons heel fijn geholpen met eerst borstvoeding en daarna flesvoeding. Omdat ik om medische redenen in het ziekenhuis ben bevallen hebben de kraamzorg en de verloskundige daar niet samengewerkt. De bezoekjes thuis van de verloskundige verliepen heel soepel en fijn en daar was de omgang met de kraamzorg erg prettig.
Zoals ik al eerder zei hebben wij een super fijne week gehad met Irma. Ik zou ook niet weten wat er anders/beter had kunnen zijn. Mocht ik nogmaals zwanger worden zou ik Irma graag nogmaals in huis willen vragen.

                                                                                                 

Wies is in 1 woord geweldig! Een vakvrouw. Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamtijd met haar gehad. Verschrikkelijk vond ik het om afscheid te nemen en wat heb ik haar gemist. Geweldig lieve vakvrouw! Met passie voor haar vak.

                                                                                                  

Angelique heeft me kei goed geholpen met alles en uitleg gegeven bij alle vragen die ik had, ze was heel profesioneel en gezellig en heel lief voor ons allemaal! Ze heeft ons alle informatie gegeven die we nodig hadden daarom was onze kraamtijd ontzettend fijn! Angelique heeft veel verschillende houdingen aangeleerd wat erg prettig was en Daley deed het gelukkig kei goed van begin af aan en mijn borstvoeding was ook mooi op gang.
Was een 100% match met Angelique! Super vrouw!

                                                                                                  

Wij hebben Dimphie ervaren als een ware vakvrouw. Vanaf het eerste momoment nam ze de regie. Ook al was dat even wennen...........het is achteraf de beste manier. Als kersverse ouders weet je namelijk niets. We hebben veel van Dimphie geleerd en wensen iedereen zo'n lieve behulpzame kraamhulp toe.

                                                                                                  

Mooi mens wat precies bij ons gezin paste!

                                                                                                  

Super tevreden! Het is een geweldige week geweest.

                                                                                                      

Ik wilde in eerste instantie niet bij jullie kraamzorg omdat bij mijn 1e kindje de kraamzorg totaal niet goed is bevallen.  Bij mijn 2e kindje zaten we bij IVT en toen had ik een fijne kraam tijd achter de rug.  Daarom wilde ik mij weer aanmelden bij ivt maar deze zaten al vol helaas!

Wij hebben een hele fijne tijd gehad met Jolanda.  Totaal iets anders dan onze ervaring van de 1e keer. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen.  Ze was heel lief voor mij en Noé. Maar ook voor mijn 2 zoontjes die ze overal bij betrok.

                                                                                                  

Lisette heeft ons een hele fijne kraamweek gegeven. Ze zorgde ervoor dat ons niks ontbrak. Ze legde veel dingen met zorg en rust uit, ook vaker als dat nodig was. Ze nam elke dag de tijd om een gesprekje met mij (kraamvrouw) aan te gaan over hoe ik me voelde en of er dingen waren die we wilde bespreken. De invulling van de dag bespraken we samen en wij mochten aangeven wat we graag gedaan wilde hebben maar daarnaast nam ze ook nog zelf veel initiatief. De liefdevolle betrokkenheid naar onze zoon en naar ons toe hebben wij echt heel erg fijn gevonden. Een leukere en lievere kraamhulp konden we ons niet wensen. Lisette, heel erg bedankt en hopelijk tot in de toekomst!

Wat ik nog niet gezegd heb is dat Lisette er voor zorgde dat ik beter voor mezelf moest zorgen en als me dat niet lukte dan deed zij dat door eten voor me te maken/brengen, me ertoe zetten te gaan douchen, naar beneden te gaan etc. Heel fijn dat ze er goed op letten hoe het emotioneel en lichamelijk met mij ging.

                                                                                                  

Kim is er voor moeder en kinderen. Doet haar best en straalt passie uit voor haar werk. Kim kan gezellig mee kletsen en laat bezoek zich ook prettig voelen.

                                                                                                  

Na de bevalling moest Sen direct naar het ziekenhuis ivm complicaties tgv Downsyndroom. Kristel bleef kalm, professioneel en superlief gedurende een hectische situatie. Ik vond het super van haar dat ze de volgende dag contact heeft opgenomen met de verloskundige om te vragen hoe het was afgelopen en hoe het met mij en Sen ging.

                                                                                                  

Rita heeft echt klasse werk geleverd een week lang. Ze heeft geen minuut stil gezeten, en ervoor gezorgd dat voor ons vrijwel alles gedaan was. Ze had iedere ochtend de badkamer schoon, het wasmachine draaide op volle toeren en als ze ons wakker kwam maken na de rust tijd, had ze en vol gestreken wasmand was schoon. Boven werd iedere ochtend gestofzuigd, en beneden werd alles netjes afgedaan met een doekje en gestofzuigd en gedweild


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder