Home > Ervaringen > Ervaringen september 2016

Ervaringen september 2016

Ineke heeft ervoor gezorgd dat wij een kraamtijd hadden, waar we volop van hebben kunnen genieten. De verzorging en aandacht voor alle gezinsleden was super, duizendmaal dank!
Ineke nogmaals dank voor de super kraamtijd.

Gezin uit Haps

                                                                                                                    
Een erg fijne rustige en lieve vrouw! Ze trok op tijd aan de bel toen ons kindje koorts kreeg, hier zijn we haar erg dankbaar voor! Gelukkig is alles weer goed. Het was erg fijn dat Ilse de 10de dag toch nog terug mocht komen bij ons ( nadat we uit het ziekenhuis kwamen die dag). Zo konden we rustig thuis komen en onze kraamtijd ook rustig samen afsluiten.

Gezin uit Nuland

                                                                                                                     
Christine was top! Alles werd op maat en met gevoel afgestemd op de individu.

Gezin uit Geffen

                                                                                                                      
Hele fijn verzorging gehad. Kon in onze ogen niet beter. Wij hebben een hele prettige kraamtijd gehad met Elly en Melissa. Het voelde erg vertrouwd en de week is voorbij gevlogen.

Gezin uit Berghem

                                                                                                                       
Wat een super fijne tijd hebben wij gehad in onze kraamtijd mede dankzij Els. Van ons verdient ze een lintje voor kraamverzorgster van het jaar, want we hebben echt kunnen genieten, maar ook lol met Els gehad. Er was een fijne sfeer in huis en ze was heel zorgzaam en duidelijk over de zorg van moeder en kind.

Gezin uit Schijndel

                                                                                                                      
We hebben een hele fijn kraamtijd met Tamara gehad. Ze pakte goed door toen we twee maal de huisarts nodig hadden, erg fijn. Ze stelde ons gerust en was ook echt betrokken bij ons allemaal!! Bedankt voor de fijne en gezellige tijd. Ik zat tegen een borstontsteking aan. Tamara heeft me hele goede tips gegeven, waardoor ik het zelf op kon lossen zonder medicatie. Super!
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!!

Gezin uit Rosmalen 

                                                                                                                       
Lia legde alles erg goed uit, als we een vraag hadden beantwoorde ze deze op een makkelijke manier zodat wij het begrepen. Wow wat hebben wij een goeie kraamweek gehad met Lia. We willen haar erg bedanken voor de goede zorgen van ons allemaal.

Gezin uit Herpen

                                                                                                                         
Ik heb echt een super kraamtijd gehad dankzij de prettige aanwezigheid van de kraamverzorgster. Heb veel informatie ontvangen en er is met veel geduld met ons omgegaan. Dat wat ik bij de intake heb aangegeven is ook daadwerkelijk gehoord voor mijn gevoel.

Gezin uit Cuijk

                                                                                                                              
Sandra kwam precies op het juiste moment (net voor het breken van de vliezen toen de eerste persweeën kwamen).  Ik heb vanwege het opvangen van de weeën niet veel meegekregen maar weet nog dat ze koud washandje op mijn voorhoofd legt en mijn lippen vochtig maakt. Echt fantastisch.
Sandra is een bezige bij. Ze is de hele dag bezig en zorgt dat alles goed verloopt en dat ik mijn rust neem. Daarbij weet ze wanneer ze zich even terug moet trekken. Fijn dat Sandra alle opties heeft gegeven en dat we er alles aan hebben gedaan om borstvoeding te laten slagen. Maar ook dankbaar dat ze heel relaxt deed toen het niet werkte en we over gingen naar flesvoeding. Zeker vanwege mijn onzekerheid.
Ook heeft ze het fantastisch gedaan met onze dochter. Nu (2 weken verder) heeft ze het er soms nog over. We hadden geen betere kraamhulp kunnen wensen!

Gezin uit Uden

                                                                                                                                
Het was een zeer fijne en bijzondere kraamtijd. Ontzettend bedankt Rianne en stagiaire Shirley voor de goede zorgen. Ga vooral zo door, wij hebben nu twee ontzettende mooie en fijne kraamtijden mogen meemaken. En wij zullen ook zeker iedereen aan raden om voor jullie te kiezen!

Gezin uit Cuijk

                                                                                                                                 
Wij hebben een heerlijke en leuke kraamtijd gehad dankzij Bettine! Echt een topper! Doe haar maar de groetjes van ons! Bedankt voor weer een hele fijne kraamtijd!! Lieve Bettine, wat ben jij een topper!! Wij zullen nog vaak aan deze week terugdenken!! Wat hebben jullie prachtig werk!

Gezin uit uden

                                                                                                                                  
We hebben een geweldige hulp gehad. We zijn erg blij geweest met alle hulp die Jeanne ons heeft geboden. We vonden het zelfs heel erg jammer dat het zo snel voorbij vloog. Geweldige vrouw: super gezellig, werklustig, luistert naar jou wensen en heeft het beste met jou en je kindje en gehele gezin voor!! Jeanne heel erg bedankt voor je hulp en natuurlijk welkom kraamzorg voor de samenwerking.

Gezin uit Boxmeer

                                                                                                                                   
Bettie gaf ons vele handige tips en informatie. Ze was erg zorgzaam en ging erg leuk met mijn andere kind om. Ze was altijd goed gehumeurd en niks was haar teveel. Dankzij haar heb ik een erg fijne kraamweek gehad.

Gezin uit Heesch

                                                                                                                                     
Onze kraamverzorgerster (Frozan) was heel erg lief voor ons. Voor mama, papa en de baby maar ook zeker voor onze 2 jaar oude dochter! Echt complimenten!

Gezin uit Vught

                                                                                                                                      
Onze kraamhulp Ria verdient het om een mooie ervaring te schrijven. Wat een topvrouw. Ze kwam bij ons thuis in alle drukte van de bevalling en ging meteen aan de slag. Het voelde alsof ze meteen haar draai had gevonden. Na de geboorte van onze zoon Jason is ze nog de hele dag gebleven. We hadden ons geen raad geweten als dit anders zou zijn geweest.

Ria heeft ervoor gezorgd dat we een super fijne kraamweek hebben gehad. Ze luisterde goed naar onze wensen en behoeften en speelde hier perfect op in. De borstvoeding kwam bijvoorbeeld goed op gang, maar het geven deed pijn. Ria kwam meteen met een alternatief en dacht goed met ons mee. Ik voelde mij gehoord en ze legde ons niks op.

We hebben veel gelachen met Ria. Haar benadering richting Jason, ons en onze katten, haar gezelligheid, ervaring en kennis is enorm. Ze zeggen weleens dat je na 8 dagen kraamhulp er aan toe bent om het alleen te doen, maar dat was bij ons niet het geval. Ik had Ria nog wel een paar maanden bij ons willen hebben. Dankzij Ria hebben wij een super start gehad met Jason en daar zijn we haar onwijs dankbaar voor. Ria, nogmaals bedankt voor alles wat je ons geleerd hebt en het vertrouwen dat je ons gegeven hebt! Jason, Kevin en Linda

Waardering? 10!

______________________________________________________________________________
We wisten vooraf niks over de verzorging van een baby. We zijn er heel blanco ingestapt. Door de steun en informatie van Agnes kregen we elke dag meer vertrouwen in onszelf en waren we er na de 8 dagen helemaal klaar voor om als een echt gezinnetje de toekomst tegemoet te gaan.

Gezin uit Oss

______________________________________________________________________________
Greetje is een prof in begeleiding, verzorging, plan van aanpak ze heeft alles in huis, dus een prachtige vakmens.

Gezin uit Boxtel

______________________________________________________________________________
Jolanda is echt een topper! Vrolijk, duidelijk, harde werker en heel erg lief zowel voor onze pasgeborene als onze oudste dochter. Erg professioneel;  nam de tijd voor alle vragen. Zij was onze steun toen het in het begin niet goed ging met onze Niels.

Gezin uit Schijndel

_______________________________________________________________________________
Het voeden ging al goed, maar ze heeft nog wat tips gegeven en uitgelegd waar ik terecht kan mocht ik vragen hebben na de kraamtijd.

Een dikke vette 10! Niks op aan te merken! We hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad en gaan bij een evt volgend kindje zeker naar Dimphie vragen.

Gezin uit Boxtel

______________________________________________________________________________
Ada is een erg lieve vrouw. Als we vragen hadden werden dingen goed uitgelegd. Ze zorgde voor alle gezinsleden erg goed, en als er visite kwam zorgde ze netjes dat iedereen iets te drinken en een beschuitje kreeg. De huishoudelijke taken deed zij ook uitstekend. Iedere dag werd alles netjes bij gehouden. Ada heeft echt hard gewerkt! Wat ik erg lief vond is dat ze na een aantal dagen, nadat de kraamzorg was afgelopen, nog even op belde om te vragen hoe het ging met ons!

Gezin uit Den Bosch

______________________________________________________________________________
Francis is het ultieme voorbeeld van een kraamverzorgster. Doet haar werk uitstekend en we hebben volop kunnen genieten van onze kraamweek. Kortom een topper van een vrouw!!
Ze geeft alle informatie die je nodig hebt en beantwoord je vragen zorgvuldig.

Gezin uit Rosmalen

______________________________________________________________________________
Mijn man en ik waren super tevreden met Wilma. Ze heeft mij een goede start gegeven als nieuwe moeder.  Ze deed bij alles 200% haar best. Ze is heel erg zorgzaam, erg duidelijk. Super super gezelig en vriendelijk. Ze gaf duidelijk informatie en hele goeie tips. Ze was heel goed met Mergül Su wat voor ons het belangrijkste was, maar ze is ook heel goed met huishouden. Ik voelde me erg op me gemak bij haar net zo als ik me bij mijn eigen moeder zou voelen kon ik me zelf blootstellen. We zouden Wilma heel graag bij ons volgende baby weer als kraamzorgster willen. Heel heel graag.

Gezin uit Veghel
_______________________________________________________________________________
Wij waren en zijn ontzettend tevreden over Karien als kraamhulp. Vanaf het moment  dat ze binnenkwam, tot het moment dat ze weer wegging. We hadden ons geen betere kunnen wensen. Als er ooit nog een vervolg komt, zouden we Karien weer heel graag als hulp willen. Ook zou ik haar aanbevelen aan anderen die een kraamhulp nodig hebben!

Gezin uit Schijndel

_______________________________________________________________________________
Ik heb het ontzettend getroffen met Monique. Naast alle huishoudelijke taken en hulp bij de verzorging was het ook ontzettend fijn om met haar te kletsen. Een hele lieve warme persoonlijkheid met veel ervaring. Mede dankzij haar hebben we een fantastische start gemaakt en is de borstvoeding een succes.

Gezin uit Schijndel

_______________________________________________________________________________

 

Ze heeft het super gedaan! Ze heeft zich echt 100% gegeven in de uren dat ze er was!  Ze heeft echt haar best gedaan betreft borstvoeding. Dat stond voor mij centraal en daarop heeft ze super ingespeeld!
Ze was super! Iemand die weet wat ze doet en waarover ze het heeft. Veel kennis over zaken die van toepassing komen tijdens kraamtijd. Zet zichzelf volledig in voor je. Toppp mens!

Gezin uit Uden

____________________________________________________________________________
Ria is alleen s'avonds 2 uurtjes geweest en heeft duidelijke uitleg gegeven (opfrissen van informatie), heeft verder geen zorg verleend. Rianne is de verdere week in huis geweest en is echt een hele fijne en goede kraamverzorgster. We zijn heel tevreden over haar. Ze kon ook heel leuk met onze dochter over weg. We hadden een goede klik.

Ga zo door, alles was prima in orde. Ondanks de drukke tijd hebben we hier geen hinder van gehad. We vonden het fijn dat Rianne de hele week mocht blijven en dat er niet gewisseld werd van kraamverzorgster.

Gezin uit Sint Oedenrode

____________________________________________________________________________


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze 10 pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier