Home > Ervaringen > Ervaringen oktober 2022

Ervaringen oktober 2022

Kelly heeft ons super fijn op gang geholpen bij thuiskomst. Gelijk actie ondernomen m.b.t. voeding en daardoor een duidelijk eenduidig beleid qua voeding op kunnen stellen waar het vanuit het ziekenhuis mis ging. Kelly luisterde goed naar onze zorgen en heeft dit meteen opgepakt. Ook voor Finn was Kelly heel fijn. Ingrid kon verder waar Kelly was gebleven en heeft ondanks onze situatie de kraamweek een hele fijne tijd gemaakt! De voeding was inmiddels goed op gang. De zorg van Ingrid was echt top, we zijn niets tekort gekomen in de kraamweek. Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen dat Ingrid echt geweldig werk heeft gedaan en we hebben genoten!

Gezin uit Cuijk

                                                                                                     

Sandra is een schat van een mens. Ze liet mij zien, dat kraamzorg een positieve ervaring is. I.v.m met mijn vorige kraamzorg, had ik er echt geen fijn gevoel aan over gehouden. Maar met Sandra, dat komt echt wel goed. Ze heeft liefde in met wat ze doet en dat straalt ze ook uit. Ik vond haar super fijn en ze laat je ook gewoon in je waarde en je grenzen die je zet en zo ook andersom uiteraard.


Gezin uit Veghel

                                                                                                         

Hadden ze maar meerdere sandra’s in de organisatie, ik gun het andere moeders ook, die pas bevallen zijn of een eerste ervaring krijgen met zo een top vrouw!

                                                                                                       

De werknemer van Els is 1 dag bij ons geweest ter vervangen van de vrije dag van Lia. We zijn erg tevreden hoe snel zij dingen heeft opgepakt in die paar uurtjes. Betreffende lia, erg fijn hoe zij ons tips heeft gegeven en handvaten.
Super fijn dat Lia mijn zorgen over bracht op de verloskundige wanneer ik dat zelf even lastig onder woorden te brengen vond. Lia voelde ons erg goed aan en wist precies wat nodig was bij ons.
Wellicht handig om iemand te hebben die bij nacht bereikbaar is na ontslag uit het ziekenhuis. Nu kwamen wij heel vroeg in de ochtend thuis maar wisten niet goed wanneer we de kraamzorg konden bereiken en of deze dan s'morgens wel zou komen. Dit is uiteraard goed gekomen want wij werden vriendelijk geholpen maar wisten even niet hoe en wat bij thuiskomst.

Gezin uit Rosmalen

                                                                                                      

We zijn zo ontzettend goed begeleid en geholpen door Bep.
Judith is maar paar uurtjes geweest en dat was heel fijn voor de opstart verder heb ik niks met haar gehad de rest heeft Bep allemaal gedaan nou dat is een goude vrouw zo fijn.
We hadden Bep al eerder gehad en echt super van de intake dat ze met onze wensen heeft rekening gehouden want dat kan niet altijd. Maar we hebben een geweldige week gehad met Bep want een superheld voor heel het gezin echt zo fijn.
Super bedankt voor alles maar vooral Bep bedankt we missen jou nog steeds elke dag!

Gezin uit Geffen

                                                                                                      

Fijne week gehad

Gezin uit Oeffelt

                                                                                                      

Angelique heeft zo haar best gedaan dat toen ze weg ging mijn was helemaal gedaan was en alles opgeruimd schoon was, de liefurd!
Angelique heeft mij hier goed bij geholpen waardoor dit ook heel goed ging, helaas werd bij mij de pijn en de energie die het kosten mij teveel maar ook hierin kreeg ik alle steun en begrip!
Ik heb Anouk kort gezien maar ze heeft me wel enorm gesteund tijdens de bevalling en daarna zodat we goed de nacht in konden! Vanaf het moment dat ik angelique zag was er een klik, ik kon mezelf zijn en daar zorgde zij voor, alles verliep vanzelf zonder moeite.
Een hele dikke tien voor Angelique! Wat lagen wij op een lijn kwa denken en opvoeden, mijn dochtertje Vana van 2 jaar was dol op haar en Angelique had naar haar de zelfde grenzen als die wij zelf hanteren Kwa opvoeding en dat was echt heel erg fijn! Ik heb heel veel aan haar gehad en mis haar met momenten nog steeds, wat een top vrouw! Kanjer!
Top organisatie, jullie zorgen er samen voor dat ik me nergens zorgen over heb hoeven te maken!
Dankjulliewel!

Ingrid is een topper! We hebben echt een héle fijne kraamtijd gehad mede dankzij haar. Ze voelde tijdens deze week echt als 'een vierde gezinslid'. Ze heeft ons goed verzorgd en checkte altijd of we tevreden waren. Ze deelde haar expertise, dat hebben wij als zeer prettig ervaren. We zouden Ingrid bij een (hopelijk) volgende kindje graag weer terugzien bij ons thuis.
Zeer tevreden, geen opmerkingen.

Gezin uit Sint Anthonis


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder