Home > Ervaringen > Ervaringen oktober 2021

Ervaringen oktober 2021

Wij willen Antionette heeeel erg bedankt voor de afgelopen week!
bedankt voor alle Hulp, De gezelligheid en goede zorgen voor grote broer Sem! ♥️

Je bent een topper! We missen je nu al!

                                                                                                    

 

Afgelopen week hebben wij kraamzorg gehad na de geboorte van onze eerste dochter. Onze kraamverzorgster was Kelly. Graag wilde ik toch nog een berichtje sturen dat wij vinden dat Kelly het echt super heeft gedaan. Ze heeft zoveel geduld, was super duidelijk en stak haar armen echt uit de mouwen om ons te helpen. Wij waren super tevreden over haar en wilde ook richting jullie uiten dat jullie een super kracht in dienst hebben. 

Met vriendelijke groet,
Marinka, Fons en Lilly

                                                                                                    

Er werd uitgebreid de tijd genomen tijdens de video intake. Ook gaf kraamzorgconsulent Nicol me goede en bruikbare tips t.a.v. het voorbereiden van ons zoontje op de komst van de baby. De bevalling ging te snel om een kraamverzorgende aan te laten sluiten. Ze was erg snel na de bevalling bij ons thuis. Lieve betrokken kraamverzorgenden met passie voor hun vak. Qua karakters erg verschillend maar juist deze mix en volgorde was voor ons erg prettig. Geen punten van verbetering opgemerkt, vooral heel tevreden en blij dat we de zorg konden ontvangen in deze drukke periode.

                                                                                                     

We hebben een hele fijne kraamtijd gehad hier heeft Greetje voor gezorgd. Jammer dat de tijd er vanaf gaat dat je in het ziekenhuis ligt maar dit zijn nu eenmaal de regels. Onze dochter Pleun is heel tevreden en alles rondom het voeden ging heel soepel. Ik vond het erg prettig dat Greetje veel overlegde. Ze hielp me overal bij waar vragen waren, of gaf me goede tips. Een klein voorbeeld; ze heeft gekeken hoe ik strijk of vouw dit heeft zij zo precies het zelfde gedaan. Heel fijn! We zijn super blij geweest met Greetje. Ze ziet werk en is een heel lief persoon, net wat wij zochten. Ze heeft een luisterend oor en is meelevend. Ook was ze erg lief voor onze hond Saar.

                                                                                                      

Samenwerking vanuit José met mijn verloskundige, handelde José heel fijn bij twijfels over Romée nam ze gelijk contact op. Wij zijn zeer tevreden over José. Zij paste perfect bij ons gezin in de kraamweek. Wij willen José nogmaals heel erg bedanken voor de super fijne en gezellige kraamweek die wij hebben gehad bij Romée. Ze is heel duidelijk, weet wat ze doet voor zowel Romée als voor mij. Bij twijfels handelde José op de juiste manier en ging ze overleggen. Ook voor grote zus Lizz was José heel lief. Wij hebben wederom onze kraamweek bij welkom Kraamzorg als heel fijn ervaren. Ook raden wij José aan bij andere aanstaande ouders. Voor ons een dikke 10! 

                                                                                                        

Dimphie geeft ons uitleg op een hele fijne manier. Continue kleine tips en adviezen, maar zonder ze op te leggen. Stelt vaak de vraag hoe we het zelf zien en bedacht hadden, om ons vervolgens te bevestigen en eventueel aan te vullen met extra info. Heel prettig! We zijn echt heel blij met de zorg van Dimphie! Hadden het niet beter kunnen treffen :)

                                                                                                 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder