Home > Ervaringen > Ervaringen oktober 2020

Ervaringen oktober 2020

Irene is echt fantastisch. Zij heeft er voor gezorgd dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken tijdens de kraamtijd. Zonder te vragen ging ze lekker zelfstandig door het huis en liep alles op rolletjes. Daarnaast had ze overal een advies over die ons goed op weg hielpen en dacht ze mee aan oplossingen. Het was een feest om haar in huis te hebben. Ze dacht goed mee met mij als moeder voor wat betreft met voeden van ons kindje.

                                                                                                   

Jolijn was een hele fijne kraamverzorgende. Ze gaf overal duidelijke uitleg bij, was heel behulpzaam en lief. Ze deed ook extra moeite door dingen op te zoeken als we met een probleem zaten. Bijvoorbeeld: De melk kwam bij het voeden iets te snel waardoor Tinus zich regelmatig verslikte. Daarna heeft Jolijn een betere voedings houding op internet opgezocht om dit te voorkomen. Ze heeft me ook goed verwend en lekkere luxe boterhammen voor me gemaakt. Kortom ik ben heel tevreden over Jolijn.

                                                                                                   

Irene was super met Puck, leerde ons van alles en vertelde er ook altijd bij; “kijk als je straks alleen bent met Puck dan doe je dit zo en zo” heel praktisch! En ook trucjes om haar stil te krijgen na een huilpartij en ook verschillende huiltjes te herkennen. Heel fijn! We voelde ons super voorbereid en zelfverzekerd!
Irene was fantastisch en heeft onze kraamweek nog specialer gemaakt! Ze heeft oog voor alles wat er om haar heen gebeurd, geeft fantastische tips over van alles en nog wat en geeft je daarmee het gevoel heel goed voorbereid te zijn op alles wat nog komen gaat na de kraamweek. Ze “blende” heel natuurlijk in ons gezin/ huishouden en we vonden het heel fijn haar om ons heen te hebben, want naast vakbekwaam is ze ook gewoon een heel fijn mens! Kortom ze heeft onze roze wolk nog rozer gemaakt!
Ik vond het heel fijn dat Irene ook bij mijn bevalling was, ik weet natuurlijk helemaal niet of dat in alle gevallen haalbaar is natuurlijk. Maar ik vond het heel fijn om er met haar en mijn vriend over na te praten, want het is niet niks wat er even in 5u met je gebeurd. Ik had een droombevalling en kijk er ontzettend positief op terug maar stel nou dat dat niet zo was dan is het fijn om daar met je kraamhulp over te kunnen praten die ook bij je bevalling was.

                                                                                                   

Heel fijn intakegesprek gehad. Veel ruimte en aandacht voor emotionele situatie.
Ontzettend fijne hulp gehad aan Colinda en Sofie. Colinda is zelfs in de avond teruggekomen toen de lactatiekundige kwam. Dit bood zei zelf aan. Echt geweldig! Colinda had veel kennis en wist goed maatwerk te geven.
Julian was fors afgevallen, 11,5%. Colinda en Sofie hebben mij gigantisch goed geholpen de borstvoeding alsnog te laten slagen. Zij hadden veel begrip voor mijn emoties hierbij en staken mij echt een hart onder de riem. Dat Colinda terugkwam toen de lactatiekundige s avonds kwam, was echt geweldig!
Ik had het niet beter kunnen treffen! Bedankt!

                                                                                                   

Dimphie is een harde werker. Ze geeft aan alles en iedereen aandacht. Dimphie is heel erg lief en betrokken. Had me geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Echt genoten van de kraamweek.

                                                                                                

Voor Kraamverzorgende Anny misschien dagelijks werk, voor ons echter een periode om nooit te vergeten. Daar zijn we Anny erg dankbaar voor.
Wij zijn dik tevreden!

Gezin uit Uden

                                                                                                  

Wauw Sandra je hebt  ons een super fijne, relaxte en onbezorgde kraamweek bezorgd!. De Kids waren ook helemaal blij met jou. En hebben je de laatste dagen gemist!! Het was alsof je gewoon een van ons was! Ook met renee hebben we nog een aantal fijne dagen gehad! Kortom een fijne kraamweek!

Super!! Ga zo door!! Blijf zoals je bent! En hopelijk mogen dan nog veel gezinnen zo van jou aanwezigheid genieten als wij, onze kids en onze dieren hebben mogen doen!

Gezin uit Vortum Mullem 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder