Home > Ervaringen > Ervaringen oktober 2019

Ervaringen oktober 2019

Christien was de beste kraamhulp die je je maar kunt wensen. Ze nam Ons alles uit handen en was erg lief voor de (andere) kinderen. Daarnaast was ze heel vriendelijk, zorgzaam, ervaren en deskundig. Ik zou haar een 10 willen geven!

                                                                                                                                                                                                      

Ik kan niks anders zeggen als dat zowel Angela als Sascha twee toppers zijn!! We hebben door hun zo’n fijne ondersteuning gehad tijdens mijn kraamweek. Gelachen, gehuild en heel veel tips gehad voor de borstvoeding. Ons dochtertje van 2,5 heeft het nu 3 weken later nog steeds over de dokters, waarmee ze Angela en Sascha bedoeld. Ook Sascha wordt vast een hele goede kraamverzorgster, zo enthousiast en leergierig. Ook is ons dochtertje erg betrokken bij de hele kraamweek, die vond het fantastisch. Kortom: top dames met liefde voor hun vak!!

                                                                                                                                                                                                      

Ondanks de verdeling van 2 gezinnen onder Christien is er hard gewerkt en zijn wij goed verzorgd en bijgestaan en is er in oplossingen gedacht. Erg fijn!

                                                                                                                                                                                                        

Yvonne was geweldig. Ze was ook super lief voor onze andere zoon. Ik heb echt een hele fijne kraamtijd gehad, mede dankzij Yvonne. Yvonne heeft alles met mij doorgenomen, ook de minder leuke dingen en eventuele gevaren voor onze kleine. Eigenlijk is een 10 nog niet genoeg. We waren echt heel erg blij met Yvonne!

                                                                                                     

Bep heeft ervoor gezorgd dat wij een super fijne kraamtijd hebben gehad. Wij als onervaren ouders hebben veel geleerd en het vertrouwen gekregen dat wij het na de kraamtijd ook zelf kunnen. We konden ons geen betere kraamverzorgende wensen, het overtrof onze verwachtingen.

                                                                                                   

1 uit 1000. Een fantastische leuke, lieve en behulpzame vrouw. Hadden ons geen betere kunnen wensen. Ze legt alles heel goed uit, heeft overal een antwoord op en heeft plezier in haar werk. Zorgt erg goed voor moeder en kind. Zelfs toen we in de eerste nacht om 3:30 uur alleen gelaten werden met ons kleintje hadden we al super veel uitleg gekregen hoe we de nacht door moesten komen, dat was erg fijn.
De kraamverzorgende luistert goed naar de trubbels bij borstvoeding. Geeft daarbij hele goeie tips om het te verbeteren en dwingt je niet tot dingen die je niet wil.
We hebben in een korte tijd enorm veel van onze kraamhulp geleerd. Niks was teveel of vervelend. Ook niet als we het meerdere keren vroegen. Je kan merken dat ze plezier heeft in het onderwijzen van kersverse ouders.
Onze kraamverzorgende is een fantastisch fijne, vrolijke en gezellige vrouw die hele fijne uitleg geeft over de verzorging van je kindje maar ook van jezelf. Zorgt erg goed voor moeder en kind, maar ook voor de man. Heeft onze honden er goed bij betrokken. Hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen.
Het intakegesprek was duidelijk en helder. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en vragen.

                                                                                                   

Sandra heeft meerdere keren overleg gehad met verloskundige en lactatiekundige. Deze samenwerking was heel goed en prettig

                                                                                                   

Heel veel steun gehad van Sandra bij de borstvoeding. Sandra was een heel geduldige fijne gezellige en open kraamverzorgster, die luisterde naar wat wij graag wilden en hier zo goed mogelijk de zorg op af stemde. Met veel aandacht voor de borstvoeding en was hierbij stimulerend en geruststellend, wat ervoor heeft gezorgd dat ondanks dat het lastig ging, we toch de energie bleven houden om door te gaan. Een hele fijne kraamtijd gehad met Sandra! 

                                                                                                   

Super die hydrofiele doek die we kregen bij de intake. Wellicht een mooi kado ipv die shopper een vlag voor buiten of de raamsticker weer terug. De kraamverzorgende had zeer veel kennis en kunde in huis. Waardoor we al alles geprobeerd hadden voordat de lactatiekundige kwam.
Ineke was hier de laatste dagen en toen was veel ook al duidelijk.
Het intakegesprek: heel prettig dat dit thuis is. Verder jammer dat het lastig zien is bij aanmelding hoe druk het is bij welkom in die periode. Dit weet je als consument namelijk niet ten tijde van aanmelden.

                                                                                                    

Wij hebben een fijne kraamtijd gehad. Geen op of aanmerkingen. Volgende keer zullen we zeker weer voor jullie kiezen. Fleur was een super kraamverzorgster, we hebben veel van haar geleerd!

                                                                                                     

Wat een geweldige vrouw is Ingrid, veel liefde voor haar vak en heel veel ervaring. Een betere kraamverzorgende hadden ik en mijn partner ons niet kunnen wensen. Ze heeft heel goed voor ons gezorgd en voor Riv. Door Ingrid zijn mijn partner en ik gegroeid in het ouderschap en hebben we vertrouwen gekregen dat we het samen konden. Ingrid heeft ons heel veel informatie gegeven over het ouderschap, opvoeden van een kindje en handvaten hoe je in bepaalde situaties kan handelen, dat is zo fijn wanneer je voor het eerst ouders wordt. Mocht een 2e kindje ons ook gegund zijn in de toekomst dan zouden wij heel graag Ingrid weer willen als kraamverzorgde.
Ingrid heeft veel tijd besteed aan het voeden aangezien het niet gelijk lukte. Doordat ze hier veel aandacht aan besteed en we Riv geregeld aanlegde had hij na 3 dagen door hoe het moest. Ik ben Ingrid hier heel dankbaar voor.
Ingrid heeft veel info gegeven. Fijn is dat aangezien alles nog onbekend is bij een eerste kindje.
Ingrid, een geweldige kraamverzorgster! Haar hulp de eerste week was geweldig. Ze heeft mij goed in de watten gelegd en zorgde heel goed voor Riv.

                                                                                                      

Ontzettend tevreden over de zorg die door Miriam en Sanne is geleverd! Zowel voor mijzelf, Lynn als voor ons hondje Nala.
  


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder