Home > Ervaringen > Ervaringen oktober 2018

Ervaringen oktober 2018

26 oktober 2018 zijn wij trotse ouders geworden van ons derde kindje Pien! Tijdens de thuisbevalling was kraamverzorgster Christien aanwezig en zij kon ook de gehele kraamtijd bij ons zijn en wat zijn we daar blij mee geweest!! We hebben een top week gehad!! Onze andere twee kindjes Siem en Wies liepen helemaal met haar weg, wat voor ons heel fijn was. Maar ook de zorg voor Pien en mij als moeder was erg prettig. Dus bij deze nogmaals Christien heel erg bedankt!!
Maartje en Thomas

Kraamverzorgende Kim heeft alles naar volle tevredenheid verzorgd, kunnen hier niets negatiefs over zeggen. Top! Ze heeft duidelijk informatie verstrekt op de momenten dat het nodig was en prettig verdeeld over de dagen. Ze controleerde en zag goed dat de informatie goed door ons begrepen werd. Super goed gedaan!
Kim geeft goede adviezen en kijkt op een zeer prettige manier mee. Ze heeft ons ook het vertrouwen gegeven dat we het zelf goed kunnen en heeft alle onzekerheid weggenomen. Geweldig!
We hadden direct een bijzondere klik tijdens de bevalling. Kim was proactief richting de verloskundige en vulde haar perfect aan. Kim wist precies de juiste dingen te zeggen om ons door de bevalling te loodsen. Ook als de verloskundige even weg was voor een telefoontje of begeleiding bij een andere bevalling deed Kim het geweldig. Hadden het volste vertrouwen in haar. We waren dan ook erg blij dat we haar bij ons thuis mochten verwelkomen.

                                                                                                   

Geweldige begeleiding gehad door Lisanne en Jolanda. Alles werd netjes uitgelegd en we werden overal bij geholpen. En omdat alles nieuw was voor ons werden wij super begeleid met onze dochter Emma. Ze waren in het consultatie bureau heel blij met de overdacht brief die Lisanne had gemaakt.

                                                                                                     

Tegen de kraamverzorgende en naar mij zelf toe was ik heel duidelijk, lukt het met de borstvoeding dan is dat erg mooi en dan gaan we daarvoor. Maar mocht ik op het punt komen dat het me te weinig rust geeft en teveel energie van me vraagt dan stap ik over op de fles. Ik ben hier heel goed in begeleid en voelde me gehoord. Annie zit vol eigen iniatief ziet werk liggen en doet wat nodig is voor ons gezin. Is geduldig en liefdevol naar de kinderen en legt alles heel duidelijk uit als ik iets vraagde. Ze gaf ontzettend veel rust in ons gezin. Wat een topper is Annie!!

                                                                                                     

Onze 1e ervaring met Welkom was prima, maar de kraamverzorgster van toen was niet echt een match met ons. Ria heeft dat ruimschoots goed gemaakt en daarom een 9! Ria is een zeer ervaren kraamverzorgster en dat merk je. ze heeft alles onder controle en dat geeft een fijn gevoel. Ik heb in alle rust kunnen genieten van mijn kraamweek en hoefde me nergens zorgen om te maken! Ze heeft ons goed verzorgd en onze oudste dochter was dol op haar. Een Top Vrouw. Eentje waar jullie zuinig op mogen zijn!!!
Wij willen Ria hartelijk bedanken voor een super fijne kraamweek. Ria had alles onder controle en was voor even een deel van ons. Ze heeft super goed voor mij, mijn man, onze dochter van 2 en ons nieuwe meisje gezorgd. Zelfs onze 2 katten kregen aandacht van Ria en door haar liep alles hier op rolletjes! We zullen haar gezelligheid missen. Ria bedankt!

                                                                                                    

Ingrid heeft na toestemming van mij een mondelinge overdracht gedaan met het cb. Dit was mijn inziens een goede manier vanwege de heftige bevalling en kraamweek.
Ingrid is een topper!

 

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder