Home > Ervaringen > Ervaringen oktober 2016

Ervaringen oktober 2016

 

Het was een fijn intake gesprek, deze mevrouw was super aardig en had op al mijn vragen antwoord.

Elly was een fantastische kraamhulp!!!! Die echt ons een prachtige gezellige liefdevolle kraamweek heeft bezorgd. Ze is een echte duizendpoot en wist het huishouden, de kinderen, mij en al het bezoek draaiend te houden. Geweldig genoten.

Ook al is het mijn 3e kindje toch weer veel tips en trucjes van Elly gekregen. Waar ik weer veel aan heb gehad/heb

Een dikke vette 10 heeft Elly verdiend! Gewoon omdat het helemaal een nationale feestweek is geworden, en dat is echt heel erg door Elly gekomen. Ze speelde met mijn andere kinderen alsof ze van haar waren. Ik vond het heel fijn dat Elly bij ons was.

Mbt de samenwerking: Het zijn korte lijntjes, het sluit allemaal perfect op elkaar aan. Iedereen weet wat er van hem/haar verwacht word. Ik voelde me heel erg prettig hierbij.

Ik kan serieus geen verbeterpunten opnoemen. Jullie zijn een prachtig team! Leuk ook dat kinderen zo bij de kraamweek betrokken worden doormiddel van slingers, diploma's. Ook hebben jullie ervaren krachten (dit weet ik doordat 5 vriendinnen ook al bij Welkom zaten). Erg fijn ga zo door.

Gezin uit Veghel
_______________________________________________________________________

Super service gehad van jullie kraamzorg instelling, super leuke kraamverzorgster.

Ga zo door jullie zijn een top bedrijf.

Gezin uit Den Bosch

______________________________________________________________________

Heel tevreden, mede door de persoonlijke aandacht voor mijzelf, baby,  zoontje en partner.

Erg tevreden over de dienstverlening, vooral ook omdat er heel erg servicegericht is omgegaan om Tamara als kraamverzorgster opnieuw te krijgen.  Erg fijn!! Hebben een fantastische kraamweek gehad.

Gezin uit Den Bosch

_______________________________________________________________________

Lia is gewoon een top persoon. Erg professioneel en respectvol. Naar mijn mening bestaat geen betere dan haar. Zij hield met alles rekening en zij deed alles meer dan perfect. Complimenten.

Gezin uit Heesch

_______________________________________________________________________

We vonden Wilma een fantastische kraamverzorgende, we zijn goed voorgelicht en het heeft ons aan niets ontbroken tijdens de kraamtijd!  Wilma was vriendelijk, luisterend, sensitief en responsief in de omgang, mensgericht, kan goed luisteren en inspelen op vragen en is een harde werker. Ook kon zij prima open communiceren en ging daarbij gevoeligere onderwerpen zoals 'mondige' kraamvisite niet uit de weg. Ze wist onze rust prima te bewaken, heel fijn.

Ook stagiaire Sharon heeft Wilma prima ondersteund. We hebben Sharon leren kennen als een enthousiast persoon die later graag de kraamzorg in wil. Sharon bood haar hulp aan waar nodig, 'ziet' werk, was altijd op tijd aanwezig en altijd in voor een vriendelijk praatje. De samenwerking tussen Wilma en Sharon is prima verlopen. We zijn ontzettend blij met hun lieve hulp tijdens onze kraamtijd!

Gezin uit Oss 

                                                                                                                              
Linda nam altijd goed de tijd om zaken uit te leggen en ging aan het einde van de dag altijd kort even na of de informatie goed is blijven hangen. Linda had ook vragen voor de verloskundige en zorgde er altijd voor dat alle voorbesproken vragen daadwerkelijk gesteld werden.
Linda is voor ons echt een topper geweest!

Gezin uit Zeeland

                                                                                                                                
Bij een eventueel volgend kraambed zou ik zeker Frozan weer terug vragen en ik zou haar ook echt aan iedereen aanraden als je een voorkeur mag opgeven! Ontzettend genoten van mijn kraamtijd en dit heeft zeker te maken met Frozans hulp!
10 is dik verdiend.

Gezin uit Veghel

__________________________________________________________________________
Wat hebben wij een mooie week gehad met Lisanne. Wat een super leuke, lieve meid die super zorg heeft verleend aan ons dochtertje, mijn zoontje en aan mij.
Geweldige uitleg, ze is super thuis in haar vak. Ze geeft alles en zet zich voor 200% in.
Super samenwerking tussen Lisanne en de verloskundigen, petje af. Bij de overdracht naar het consultatiebureau was Lisanne aanwezig, vond ik zelf erg prettig,

Dikke 10 voor Lisanne, zet zich voor de volle 200% in. Geweldig om te zien hoeveel ze dagelijks geniet van haar werk.

Gezin uit Oploo

___________________________________________________________________________
Rijanny heeft ons goed verzorgd. Wat ik erg fijn vond is dat ze zorgde dat wij overal bij betrokken waren. Als je op bed lag kwam ze samen met Bram bij mij de luier verschonen, zo kon ik leren en genieten tegelijk. Ze was ook een fijn persoon om de nacht door te spreken en ze kon dit mooi verwoorden in het boekje.

Ik had het bed helemaal verkeerd opgemaakt. En Rijanny heeft dit mooi opgelost.

Ze blijft graag bezig. Kan goed koken, heeft lekkere recepten die ik zelf nog nooit heb gehad. Leuke manier van ontbijt op bed. Zorgt ervoor dat wij onze rust ook kunnen nemen als Bram veel moet huilen. Heeft geleerd hoe wij de op 3 manieren Bram kunnen wassen. Wat is het heerlijk om samen met je baby te douche. Wat echt slim was om het baby badje boven de wc te zetten en wanneer wij klaar zijn deze leeg te laten in de wc. Aangezien wij klein wonen met een kleine badkamer had ze overal een oplossing voor.

Gezin uit Vortum Mullem 

___________________________________________________________________________
Lisette was een zeer prettige kraamverzorgende, ze heeft ons zeer goed op weg geholpen
Geen directe verbeterpunten, alles is prima verlopen

Gezin uit Oss

___________________________________________________________________________
Lia is een super kraamvrouw, zoals Lia moeten er 100000 zijn. Lia was erg goed voor mij en onze dochter, ze kookte overheerlijk en was een gezelschap in huis ook voor de hond.
Wij zijn super tevreden over Lia.

Gezin uit Grave

____________________________________________________________________________
Ben heel tevreden over de verleende zorg en had me geen betere kraamverzorgster kunnen wensen dan Marion. Heel begripvol, lief en goede zorg voor mij en voor onze dochter. Dit was ons eerste wondertje en zou er in de toekomst nog een wondertje zich mogen melden, zouden wij zeker weer voor WELKOM Kraamzorg kiezen.

Gezin uit Overloon

_____________________________________________________________________________
Wij waren heel blij met Christine. Na een zware bevalling heb ik me echt verwend en gesteund gevoeld. De borstvoeding verliep zeer moeizaam en ook daar hebben Christine en ik alles aan gedaan om toch te laten slagen. Daarnaast had onze kleine zijn tongriempje nog vast zitten, wat niet in het ziekenhuis gezien was. Christine kwam binnen, had haar jas nog niet uit en had al gezien dat dit probleem er was en ondernam meteen actie. Dit gaf een veilig gevoel!

Zeer deskundig! Een grote steun geweest, maar ook tijd voor een grapje.

Mijn man heeft zelfs een spoedcursus fingerfeeden gehad.

Mijn man en ik kijken op een prettige kraamtijd terug!

Gezin uit Oss


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze 10 pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier