Home > Ervaringen > Ervaringen november 2022

Ervaringen november 2022

Fijn gesprek waarbij heel goed geluisterd werd naar onze wensen. Er werd ook goed teruggekeken naar voorgeschiedenis vorige kraambedden in ons gezin.
2 schatten van kraamverzorgsters. Marja hebben we niet zo lang gehad waardoor ik haar niet zo goed gekend heb maar de algemene indruk was heel goed. Jose heeft uitstekend voor ons gezorgd. Had oog voor alles waar ons gezin en in het bijzonder ik al moeder veel behoefte aan had. Bewaakte mijn grenzen, zelfs als ik ze zelf niet goed aangaf. Ik durf met zekerheid te zeggen dat mijn borstvoeding zo goed gaat door de rustige aanpak van Jose waardoor ik zekerheid en vertrouwen kreeg. De zorg voor onze andere kinderen was ook uitstekend. Ze was heel liefdevol maar ook super consequent waardoor ik de zorg voor mijn kinderen los kon laten en echt een ontspannen kraambed had. Ik ben Jose heel dankbaar.
Ik vind het heel fijn dat op dag 2 gekeken is naar de situatie en gewisseld is van kraamverzorgende waardoor ik meer uren kon krijgen. Dit was ook echt nodig, ik weet niet hoe ik het anders voor elkaar had gekregen. Dankjewel voor jullie goede zorg.

Gezin uit Sint Oedenrode

                                                                                                     

Allemaal top! Fijne kraamweek gehad, mede mogelijk gemaakt door jullie!

Gezin uit Boxmeer

                                                                                                      

We hadden al twee keer welkom bij onze vorige kindjes en waren heel erg tevreden. Dus vandaar dat we weer voor jullie hebben gekozen.
We hebben een hartstikke fijn intake gesprek gehad waar alles duidelijk was.
We zijn gestart met Renee en wat waren we blij met haar. Een hele lieve en zorgzame vrouw. Ook de kindjes waren gek met haar. Alles liep van zelf en het voelde heel vertrouwd. We zijn haar heel dankbaar voor alle goede zorgen en interesse voor ons gezin. Renee je bent echt een topper. Je zit voor altijd in ons hart!! Het was dan ook wennen dat we in het weekend iemand anders zouden krijgen, maar daar stond Bep voor de deur, ook een lieve warme vrouw die ook meteen heel vertrouwd voelde. Wat heeft ze ons ook super geholpen en wat was je ook lief voor onze kindjes. We hadden het voor de laatste daagjes kraamzorg ook weer getroffen met jou Bep je bent ook echt een topper!!!! en ook jij zit voor altijd in ons hart?? Lieve Renee en Bep jullie hebben ons een super kraamweek gegeven en dat zullen we nooit vergeten. Bedankt Dames??
We zijn jullie super dankbaar voor al jullie goede zorgen en steun!!!! jullie zitten voor altijd in onze harten!!!!!!

Gezin uit Oss

                                                                                                     

Janine was er alleen 2 uur na de bevalling thuis.
Het was heel fijn dat Mieke onze hele drukke hond accepteerde en er goed mee om ging.
Janine kunnen we moeilijk beoordelen, maar de tijd dat ze bij ons was, was heel fijn. Mieke is een hele fijne kraamverzorger. Die goed voor iedereen zorgt.
We wensen jullie alvast fijne feestdagen. Bedankt voor de uitstekende zorg, hierdoor heb ik echt op een roze wolk gezeten. We denken beide heel positief terug op de kraamtijd en vinden het zelfs jammer dat deze voorbij is. Bedankt!

Gezin uit Uden


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder