Home > Ervaringen > Ervaringen november 2021

Ervaringen november 2021

Op 13 november 2021 is Thijs geboren!
Welkom lieve Thijs.
Kraamverzorgende Yvonne was echt super! Wat hebben we dankzij Yvonne kunnen genieten van onze kraamtijd. Super zorgzaam voor ons en heel lief voor onze andere zoon!

                                                                                                    

Op 11 november 2021 is Mel geboren!
Welkom lieve Mel.
Hermien is een zeer ervaren en fijne kraamhulp. Ze is ook heel fijn als je meerdere kindjes hebt.
Hele fijne tijd gehad. Ook al was het maar kort omdat we een week in het ziekenhuis hebben gelegen. Het was fijn om nog 2 dagen extra te krijgen.

                                                                                                  

Kraamverzorgenden Sjan is maar heel even geweest bij thuiskomst. Daar kan ik dus niet veel over zeggen. Angelique is echt een super lieve zorgzame vrouw. Die echt liefde heeft voor haar werk (en dat straalt ze ook uit). Wij hebben echt een super fijne kraamtijd met haar gehad. Zij heeft ons gezin een goede start laten maken. Nogmaals heel erg dankbaar zijn wij met haar!!!

                                                                                                  

Irene krijgt van ons een 10! Wij waren dik tevreden en vonden het erg jammer dat ze weer weg ging. Irene nam de tijd voor de uitleg ook al vroeg ik 3 keer hetzelfde. Irene was erg kundig op het gebied van borstvoeding geven. Ze heeft ons erg goed op weg geholpen, ook haar complimenten over dat ik het zo goed deed waren fijn en zorgde voor zelf vertrouwen bij mij. Irene je bent een topper en super in je vak!

                                                                                                 

Wij willen graag onze lieve kraamverzorgster Sandra bedanken voor de super kraamweek. En wat een mijlpaal, voor de 5de keer heeft ze met mij de kraamweek mogen verzorgen. Hoe bijzonder is dat en wat ben je een topper Sandra. Je deelt toch samen speciale dingen. Je zit voor altijd in ons hart. Super bedankt namens Theo, die mist zijn ontbijtservice.
Monique, Saar, Quin, Fleur, Meike en Koen hebben ook genoten.

                                                                                                   

Wij willen graag onze fantastische kraamhulp Anny bedanken voor het verzorgen en begeleiden van ons en onze Yari in de kraamweek! Ook ons hondje werd niet vergeten en extra verwend! Bijzonder hoe we aan Anny gehecht zijn geraakt in 10 dagen en hoe we haar nu ook alweer missen!  Nogmaals heel erg bedankt!  


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder