Home > Ervaringen > Ervaringen november 2020

Ervaringen november 2020

Kraamverzorgende Marja geeft super fijne adviezen. We konden echt onszelf zijn. We zijn niets tekort gekomen. Ze heeft veel kennis en kon op onze vragen altijd uitgebreid antwoord geven. Marja heeft kunnen voorkomen dat ik een borstontsteking kreeg. Ze was erg betrokken en heeft me na de kraamtjd nog gebeld om te vragen hoe het met me ging. Heel lief!
Bedankt voor de fijne kwam kraamtijd.
Gezin uit Wilbertoort

                                                                                                    

Wat ons aansprak was de positieve ervaringen op de site en dat er naar een match tussen gezin en kraamhulp werd gezocht. Een heel fijn intakegesprek met aandacht voor onze vragen en wensen. 

Kraamverzorgende Michelle luisterde goed naar onze wensen en sloot daar uitstekend bij aan! Wat een genot. Ze deed van alles uit zichzelf en wij hoefden nergens om te vragen, wat voor ons heel goed voelden. Ook was ze erg lief tegen onze Siem. Wij moesten nog alles leren en Michelle begeleidde ons overal in met heel veel geduld. Super fijn dat Michelle meteen een lactatiekundige opperde toen de borstvoeding niet helemaal op gang kwam. Ook zijn we dankzij Michelle snel gestart met kolven, waardoor Siem weer snel op gewicht was.
Michelle is een super fijne kraamverzorger. Ze zorgde voor een leuke sfeer, gaf veel vertrouwen en zorgden erg goed voor ons! Ze gaf ons het vertrouwen dat we het ook alleen zouden kunnen en dat was voor ons heel erg fijn!

Gezin uit Boxmeer

                                                                                                   

Graag willen wij via deze weg u bedanken voor onze kraamhulp Karien.
Ze heeft ons een hele goede start gegeven en wij voelden ons gelijk vertrouwd met haar.
Ze heeft al onze onzekerheden weggenomen en zeer goed begeleid met alles.
Echt een super goede kraamhulp met een geweldige mensenkennis en ervaring.
We vinden het jammer dat ze niet meer komt en zullen haar zeker missen. Maar wetende dat ze het volgende gezin gaat helpen geeft een goed gevoel.
Ze is echt een kanjer waar we veel van geleerd hebben en heel erg dankbaar voor zijn dat ze bij ons mocht zijn!

Gezin uit Sint Oedenrode

                                                                                                  

Wij hadden eerst een andere keus, maar die was in de periode okt/nov vol/ Welkom was eigenlijk onze 2e keus. Hier was geen specifieke reden voor.
Wij hadden een kraamverzorgster die van aanpakken weet en ook goed kon aanvoelen wat er nodig was. De eerste week is voorbij gevlogen met alle leerzame en gezellige momenten. Angelique heeft ons mega goed op weg geholpen de eerste week. Een type kraamhulp die je iedereen gunt aan het begin van het ouderschap.

                                                                                            

Wij zijn erg goed begeleid door Marian bij het geven van borstvoeding. Marian had goede tips en die hebben ons zeker geholpen met het geven van borstvoeding. Wij zijn zeer tevreden met Marian als kraamverzorgster. Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad. Marian was meelevend en betrokken. Wij zouden niet weten wat er anders zou moeten. Wij hebben een hele fijne tijd gehad bij jullie met een fijne kraamverzorgster.

                                                                                             

Wij zijn heel tevreden over Wilma. Zij heeft heel veel gedaan ondanks dat ze zelf ook nog herstellende was van een operatie. Erg knap! Door Wilma ben ik toch overgestapt naar de rugbyhouding bij borstvoeding, terwijl ik dat eerst niets vond. Wilma was een heel behulpzame kraamverzorgster. Zij begreep onze situatie ook goed en toonde veel medeleven voor de ziekte van mijn moeder.

                                                                                             

Hanneke was super fijn voor het intakegesprek. Elke kraamverzorgende die ik heb gehad was super op haar manier. Ze deden allemaal wat ze zouden moeten doen en ze deden hun werk goed. Renée heeft goed gewaakt over het drinkgedrag van daley en samen met ons actie ondernomen en door haar rust raakte wij zelf ook niet in paniek. Dat was echt super. Sofie was voor ons ook meer dan een stagiaire, ze weet al super veel en heeft super werk afgeleverd. Ada is gewoon echt een oude rot in het vak. Iemand die net dat stapje extra geeft bijv. Met schoonmaken. Wij zijn ondanks de wissel die we hadden echt super blij met onze kraamweek en het waren alle 3 toppers. Renée heeft er op de laatste dag nog voor gezorgd dat het consultatiebureau op de hoogte was van Daley zijn situatie, hierdoor zijn ze 2x extra komen wegen. Super fijn! Ik heb geen verbeterpunten. Bij ons was het allemaal super geregeld

                                                                                             

Wij vinden Hilde fantastisch. Bij een eventuele volgende zwangerschap zouden we Hilde weer als kraamverzorgende willen. We vonden het heel fijn dat Hilde zo flexibel was tijdens onze kraamtijd. Toen Liam voor bilirubine in een cocoon moest, vond Hilde het geen probleem om een lange en korte om te wisselen, zodat we meer aan de kraamdagen hadden. Echt zo fijn!

                                                                                                

Goede adviezen, tips en trucs waar we zeker veel aan gehad hebben. Erg fijne kraamtijd gehad. Het voelde al gauw vertrouwd en we hebben wederom veel mogen leren van Angelique.

                                                                                             

Ik moest onverwachts thuis bevallen. Mijn man belde de kraamverzorgende of ze z.s.m. kon komen, omdat het zo snel ging. Ze was er zo en paste zich meteen aan, aan de situatie en was er voor me. Super prettige ervaring! José heeft er niet alleen voor gezorgd dat we op een hele roze wolk hebben mogen zitten, ze gaf ons ook tips over niet-baby gerelateerde zaken zoals: ‘hoe kom je voor jezelf en je dochter op?’, ‘hoe kom je aan je rust als er betrokken opa’s en oma’s veel willen langskomen?’ Ze heeft ons op ontzettend veel vlakken geholpen. Agnes is alleen bij de bevalling geweest. José nam het de ochtend erna over. Ze is een engel!! Beide erg kundig, lief en in staat om zowel papa als mama op hun gemak te stellen. Heel prettig om van José meerdere houdingen te leren!! Beide dames hebben een gevoelige snaar achter gelaten (positief). Wat een bijzondere vrouwen en wat zijn we ze dankbaar. Hun expertise, geduld en liefde heeft ervoor gezorgd dat we een heel prettige ervaring hebben met Welkom. We zouden José bij ons volgende kindje heel graag weer in ons huis verwelkomen! Heel erg bedankt voor alles!!

                                                                                           

Vanaf het moment dat Wilma de deur binnenstapte was er een klik en leek het voor ons even of er een engel was gearriveerd. Deze gezellige Bossche vrouw wist precies wat wij nodig hadden en gaf ons voldoende handvatten, uitleg en tips gedurende de kraamtijd. Ze stond erop om iedere ochtend voor ons een ontbijtje te maken, wat niet hoefde maar wel ongelofelijk fijn was. We hebben zeer aandachtig naar alles geluisterd en ook de extra zorg naar mijn vrouw Eline was fantastisch. Het is ons eerste kind en dat maakte ons best onzeker, plus Eline had een best zware bevalling gehad en moest veel herstellen tijdens de kraamtijd. We vonden het ontzettend jammer om Wilma te zien vertrekken en hebben contactgegevens uitgewisseld om elkaar zo nu en dan op de hoogte te houden. Geweldig mens is ze. Onze verloskundige Lisa is een bekende van ons. Het contact tussen haar en Wilma was dan ook, zoals we hoopten, super.
Advies wat ik wil meegeven: Wellicht wat eerder op de hoogte brengen wat er gaat gebeuren of wie er in aanmerking komt als jouw kraamverzorgster.

                                                                                            

Goede ervaring met medewerker Ada bij ons eerste kindje, is de reden geweest om nogmaals voor Welkom te kiezen. Ada doet haar werk uit liefde en hard. Dit maakt haar uniek en heeft volop energie.

                                                                                            

Britte had eventjes moeten controleren hoe en waar mijn hechtingen zaten, ze nam mijn temperatuur op een dit was voor mij erg pijnlijk. Irene zag de volgende dag dat de hechtingen erg ver doorliepen naar 'achteren' waardoor het belangrijk was om even te kijken voordat er zomaar temperatuur opgenomen werd. Verder een prima stagiaire. Ervaring zal haar goed doen :)
Irene is voor mij, the one and only. Had het niet zonder haar gewild.
Iedere kraamvrouw verdient haar eigen Irene. Of dit nu daadwerkelijk Irene is of een ander, de manier waarop zij je je kraamweek laat ervaren is zoals het hoort. Je voelt je veilig, gehoord, geholpen en bovenal nooit stom als je iets niet weet of begrijpt. Daar kunnen vele een voorbeeld aan nemen. Wat een topper!! Ga zo door!

                                                                                                        

Cindy is maar even geweest tijdens de bevalling, heeft toen wij naar het ziekenhuis waren het huis heel netjes achtergelaten. Dit was superfijn thuiskomen na verblijf in het ziekenhuis. Fleur heeft ons een super fijne kraamweek bezorgd. Kregen duidelijke informatie en toelichting op het verzorgen van ons eerste kindje en ook de nazorg m.b.t. de bevalling en nasleep hiervan. Ze ging fantastisch met Rico om en heeft ervoor gezorgd dat wij met vertrouwen het zelf konden gaan doen.

                                                                                                        

Nicol was heel fijn om het intakegesprek mee te hebben, genoeg tijd nam ze om alles uit te leggen en om vragen te beantwoorden en ze heeft heel goed naar mij geluisterd wat mijn wensen waren voor een kraamhulp die bij ons het beste zou passen. Heel begripvol. Onze kraamverzorgende is heel betrokken en kan zich heel goed inleven met wie wat wanneer nodig had, voor mij als kraamvrouw, onze baby Teun, en ook de aandacht voor onze oudste dochter en die ontzettend goed overal bij kunnen betrekken. Ook voor mijn man om die op tijd mee naar bed te sturen zodat hij ook zijn rust tussendoor kreeg. De informatievoorziening was super duidelijk, ik wist nog veel van de oudste maar Jolijn kwam ook met goede tips en ideeën die ik nog niet wist. En als ze het zelf even niet wist, ging ze of meteen collega's bellen of Appen voor meer informatie. Ook niet twijfelen om contact op te nemen met de lactatiekundige omdat dat nodig was. Bij twijfel over de voeding, nam ze meteen contact op met de betreffende instanties, personen om daar meteen iets mee te kunnen doen. En veel geduld met allerlei manieren om te proberen Teun goed aan te leggen met borstvoeding. Nou, Jolijn verdient een dikke pluim!! Een super lieve kraamverzorgster met passie voor het vak!! We zijn heel dankbaar dat ze bij ons is geweest. Zo werd mijn kraamperiode heel aangenaam ondanks wat strubbelingen met de borstvoeding, spugen van Teun, afwijken van zijn plasser en mijn pijnlijke liezen. Al met al een pittige maar toch hele fijne kraamtijd!! Mochten we ooit een derde kindje krijgen, die kans is zeer klein, dan mag Jolijn heel graag weer bij ons terug komen.

                                                                                                     

Fijn dat Colinda zoveel kennis heeft en op al onze vragen een antwoord had. Zonder colinda was het borstvoeden niet gelukt, dankjewel!

 

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder