Home > Ervaringen > Ervaringen november 2019

Ervaringen november 2019

Wat mogen wij ons gelukkig prijzen dat Larissa en Kim bij ons in huis zijn geweest. Dankzij de liefde, warmte en zorgzaamheid van deze meiden is het een top week geworden!

Graag zouden wij door willen geven dat wij afgelopen week (van 25 nov t/m 2 dec) echt een fantastische kraamweek hebben gehad. En dat komt mede door onze kraamhulp Jannicke. Jannicke was behulpzaam, deskundig en voelde heel goed gaat aan waar wij behoefte aan hadden. Ze stond echt voor ons klaar. Wij zijn haar heel erg dankbaar dat zij deze periode voor ons zo bijzonder heeft gemaakt :).
Groetjes, Joost, Lianne, Juliën & Aimée 

                                                                                                 

Dankzij Jeanne de rust kunnen krijgen die we nodig hadden bij het voeden. We konden ons geen betere kraamhulp wensen. Mochten we ooit weer zwanger raken, hopen we Jeanne weer in huis te hebben. Jeanne voelde meteen vertrouwd en leek ons al snel te kennen. Ze had al heel snel door wat we nodig hadden. Alles liep heel soepel. We missen haar ontzettend, maar dankzij Jeanne hebben wij het vertrouwen in ons eigen kunnen gekregen. Jeanne had alles goed opgeschreven zodat we een fijne overdracht hadden.  De verzorging etc. rondom Lise liep ontzettend goed en prettig. Hartstikke fijn!! Fijne informatie en hulp ontvangen.

                                                                                               

Verzorging in 1 woord geweldig, Jolanda is zeer kundig, geduldig, meegaand en voelt precies aan wat waneer belangrijk is, geen haastwerk en geen moment het gevoel gehad dat ze naar huis moest. indien nodig was ze vroeg of bleef gewoon even wat langer. iedereen bedankt voor onze geweldige start van de kraamtijd met in het bijzonder Jolanda, zij heeft van ons goede beginnende ouders gemaakt in 10 dagen! Bij ons alles volgens afspraak gegaan dus verder geen opmerkingen, gewoon heel goed.

                                                                                              

Wij zijn heel tevreden, Marjo was erg betrokken en zorgde heel goed voor ons allemaal. Alles was heel duidelijk. Merkte goed dat Marjo hart heeft voor haar werk. Als er iets was dan dacht ze er later nog over na en belde me later de dag zelfs nog even op om extra uitleg te geven, indien nodig. We waren echt heel erg tevreden. Marjo was voor ons echt een aanwinst en heeft ons goed geholpen om alles op orde te krijgen. Tevens een hele grote steun tijdens de bevalling!

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder