0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Ervaringen > Ervaringen november 2017

Ervaringen november 2017

Lieve Anja, bedankt voor de geweldige tijd! Je hebt echt een zeer positieve indruk op ons achtergelaten. Wat ben je toch een kanjer!

Liefs, Tahnee, Dries en Ivar

Andrea heeft ons een fantastisch geholpen. Wat een kunde en wijsheid om kennis over te brengen. Andrea is een warm mens, een expert in haar vak en een aanwinst voor haar bedrijf en de sector. Er zouden meer Andrea’s moeten zijn :) Andrea heeft de kunde om haar kennis op een non invasieve manier over te brengen We hebben dit als erg prettig ervaren. Heldere manier van communicatie. Geen ruimte voor misverstanden. Andrea is een kei in haar vak. Bovendien is zij een heel fijn en bijzonder persoon.

                                                                                                   

Wij hebben een topper van een kraamhulp gehad! Bij deze onze positieve ervaring voor op jullie website. Dankjewel voor de goede zorg!

                                                                                                   

Soms ontmoet je mensen, die je leven echt een stukje leuker en rijker maken en waarbij je zo blij bent dat je deze mensen hebt mogen leren kennen. Onze kraamhulp Anja is er zo’n eentje. 

                                                                                                   

Wat hebben wij een fantastische eerste week gehad! Zo fijn om iemand in huis te hebben, die zonder te vragen feilloos aanvoelt wat ze moet/kan doen om jou op je gemak te laten voelen. Wij voelden ons echt verwend door de hulp die wij kregen van Anja. Daarnaast nam ze alle tijd voor ons, luisterde naar al onze vragen, kwam met handige en praktische tips/adviezen en gaf ons ook echt het vertrouwen dat wij het als eerste keer ouders het prima gingen redden met onze kleine. Anja denkt echt in oplossingen, ziet werk zelf liggen en is je altijd net dat stapje voor ;)
Daarnaast hadden wij direct vertrouwen in de kennis en kunde van Anja. Het gaat haar zo natuurlijk af, ze is ontzettend loyaal, oprecht en een tikkeltje principieel. Anja heeft echt een hele open, warme uitstraling en staat altijd open voor een bakje koffie en een kletspraatje. Voor ons was ze echt de perfecte match! Wat een topper is dat! Echt iemand die gemaakt is voor dit werk, die daar zoveel passie en liefde in stopt. Heel de week geen last van kraamtranen gehad, maar wat heb ik een potje zitten huilen toen Anja weg ging. Wat missen we haar aanwezigheid! 

                                                                                                   

Hopelijk mag ik nog een tweede keer zwanger worden en dan nog in Den Bosch wonen. Want hoe dan ook; deze kraamzorg wil ik dolgraag een tweede keer over de vloer.

                                                                                                  

Ine, dank je wel voor de goede zorgen van mij en Jo. Xxx Chantal en Jo

                                                                                                  

Miriam en stagiaire Sanne waren twee toppers!

                                                                                                  

Ik vond het erg fijn dat we 1 vaste kraamverzorgster konden krijgen. Alles is erg fijn gelopen en we hebben goede en duidelijke informatie gekregen.

                                                                                                  

Lisette was een erg fijne en lieve kraamverzorgster. Ze heeft erg goed voor ons alle 3 gezorgd, was lief voor de katten en erg gezellig en begripvol.

                                                                                                  

Ik vond het fijn zelf de verzorging en voeding van Fien te regelen! Bep liet me in mijn waarde, gaf wel adviezen maar betuttelde niet. Legde ons heerlijk in de watten! We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen!

                                                                                                  

Ze is geboren voor dit beroep! Ik heb genoten van mijn kraamtijd met Rianne!

                                                                                                  

We hebben een top kraamverzorgster gehad. Jeanne je bent geweldig. :)

                                                                                                  

Marjo was een geweldige steun!! Ze heeft me erg goed begeleid en ik mis haar nog steeds!

                                                                                                   

Loes is een topper. Het klikte wat mij betreft erg goed tussen ons. Stagiaire Sterre is maar 2 dagen hier geweest. De eerste dag (twee uurtjes) en laatste dag. Dus over haar kan ik weinig zeggen. Ik vond Loes superfijn. Ze vroeg niet alles, maar pakte zelf gewoon aan. Ze straalde zelfvertrouwen uit en volgde niet star alle protocollen. Daarnaast was ze lief en leuk voor onze oudste zoon en (ook heel belangrijk) ze was gezellig. Ben maar zuinig op een werkneemster als Loes!

                                                                                                  

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad mede dankzij de geweldige inzet van Ria. Ook onze andere twee kinderen waren fan van haar.

                                                                                                   

We hebben een fijne kraamweek gehad met Ria. Ze deed het ook erg goed met ons zoontje Diem. Ook Miriam was een fijne kraamverzorgende om te hebben tijdens de bevalling. Ze is met ons mee naar huis gegaan na de bevalling en heeft ervoor gezorgd dat we goed de nacht in konden gaan, voordat ze naar huis ging.

                                                                                                  

We hebben zeer goede ervaringen met Welkom Kraamzorg. We kunnen zo geen aspect bedenken wat verbeterd kan worden.

                                                                                                  

We zijn erg tevreden over de zorg die Ria heeft geboden tijdens de kraamweek. En heel erg blij dat ze zo alert heeft gereageerd toen Joes slecht dronk, sloom en minder alert werd. Ria heeft toen gebeld met de verloskundige, die vervolgens de kinderarts heeft gebeld en ons naar het ziekenhuis stuurde. Na controles en een nachtje ter observatie bleek er gelukkig niets aan de hand, maar als Ria niet zo alert had gehandeld en ons zo de nacht in had gestuurd, hadden we er de volgende dag misschien heel anders voor gestaan. Nogmaals complimenten en heel veel dank hiervoor!!

                                                                                                  

Miriam maakte lekker fruitcocktails voor mij super lief!

                                                                                                 

Danielle was lief en meedenkend Miriam was helemaal fantastisch! Ze deed echt alles en hebben heel veel van haar geleerd.

                                                                                                 

We hebben de kraamweek als erg prettig ervaren. Ook ondanks de wisseling van kraamverzorgster en de drukte binnen de organisatie.

                                                                                                     

Onze dochter had in het begin veel last van krampjes, daar heeft Loes hele goede tips en adviezen bij gegeven. Tijdens de intake voelde ik me begrepen en ik had ook echt het idee dat ze hun best zouden doen om mij Loes weer als kraamhulp te geven, ondanks dat dit geen garantie was.

                                                                                                   

We hebben een super kraamweek gehad dankzij Ingrid! Wat een toppertje! Had ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Wij kijken terug op een een hele fijne kraamweek.

                                                                                                   

We hebben een super fijne en leerzame kraamweek gehad! Ik zou Sandy echt alle ouders aanbevelen!! Rustig aanwezig, geeft duidelijke informatie, heeft een luisterend oor, houd van aanpakken, houd rekening met privacy en is ook gezellig aanwezig. Er zijn nog veel meer pluspunten maar teveel om op te noemen. Mochten wij ooit nog een kindje mogen krijgen zouden wij graag Sandy weer willen als kraamverzorgende.

                                                                                                     

Beide kraamhulpen waren super lief. Met Dimphie was er een speciale klik, wat ons het huiselijke gevoel gaf en zorgde dat we in deze bijzondere week, die zo'n verandering in ons leven gegeven heeft, ons helemaal op ons gemak voelden. We hebben veel aan beide kraamhulpen gehad en veel van hen mogen leren, waar we heel dankbaar voor zijn. In verband met stuwing en een dreigende borstontsteking in de kraamtijd heb ik veel aan de goede adviezen gehad. Zonder de kraamhulp had ik het niet gered zoals het nu gaat!

                                                                                                     

Mijn zus attendeerde mij op jullie organisatie omdat ze daar heel tevreden over was. Angelique (kraamverzorgende) kwam binnen tijdens de laatste minuten van de bevalling en hielp meteen waar nodig. Het contact was al meteen goed en er hing een ontspannen sfeer omdat Angelique zich open stelde naar ons toe! Angelique heeft veel kennis in huis waardoor vragen vanuit ons snel beantwoord konden worden en ze wist ons ook snel gerust te stellen! Ook met betrekking tot de borstvoeding heb ik veel aan haar adviezen gehad.
Angelique wist mij goede adviezen te geven met betrekking tot de borstvoeding, waardoor aanbod en vraag beter op elkaar afgestemd kon worden. We hebben een ontspannen week gehad doordat Angelique zoveel voor ons heeft gedaan zowel zorgtaken als taken in het huishouden. Ik heb me daar door echt op het herstel kunnen richten en mijn rust kunnen pakken. Tevens hield ze ook veel rekening met onze wensen en stond ze hier iedere keer voor open.

                                                                                                     

Agnes heeft snel moeten schakelen toen ze binnen kwam bij ons. Daar ik al volop bezig was. Mijn complimenten daarvoor. Waren erg tevreden over Agnes. Ze heeft onze dochter fenna ook super opgevangen. Konden geen betere wensen! Agnes is een hele fijne gezellige vrouw. Heeft er goed voor gezorgd dat ik bedrust hield. Zijn erg tevreden. Missen haar nu nog.

                                                                                                      

Angelique nam de tijd voor mama en kind. Met vragen kon ik goed terecht en werd gerust gesteld. Erg positief ervaren.

                                                                                                     

Onze dochter Lize heeft ook een fijne tijd gehad. Ze werd goed betrokken in de verzorging van Flor en als ze weg liep omdat Flor begon te huilen haalde Madeleine haar terug en gaf haar een taakje. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze nu het gevoel heeft er echt voor haar broertje te kunnen zijn en zodra hij gaat huilen wil ze hem meteen troosten.

                                                                                                   

Wilma was heel goed en lief. Wij hebben heel veel van haar geleerd in korte tijd. Als wij ooit weer kraamhulp nodig zouden hebben dan nemen wij graag Wilma. Zij was perfect.

                                                                                                   

Irene heeft super voor Raeven en mij gezorgd. Absoluut niets aan te merken. Ze is zeer kundig!!! Irene was heel duidelijk in haar uitleg. Wanneer we vragen hadden, had Irene alle tijd om duidelijke uitleg te geven. Ze had alle geduld met Raeven en mij. Raeven wilde niet aan de borst, Irene bleef volhouden en zoeken naar oplossingen. Irene heeft alles gedaan wat in haar vermogen lag om ons op weg te helpen. Mochten we voor een tweede kindje gaan, dan willen we Irene weer bij ons thuis hebben. Ik heb een super fijne en zorgeloze kraamtijd gehad dankzij Irene!
Irene is een topper!!!!!!!!!!!!!!!!
Rapportcijfer 11!

                                                                                                    

Irma is een topper! We hebben een hele fijne kraamtijd met Irma gehad. Als kersverse ouders heeft ze ons zekerheid gegeven mbt de omgang en verzorging van ons zoontje. Irma zorgt voor een relaxte sfeer en weet tussen de gezellige gesprekken door antwoord te geven op al onze vragen.

                                                                                                    

Agnes heeft goed voor ons gezorgd. Xani en vinnie mijn andere zoontjes vonden haar ook erg lief. We hebben een hele fijne tijd gehad ! Bedankt.

                                                                                                    

De kraamverzorgende kwam pas binnen toen Lara en de nageboorte al geboren waren. Ze kwam binnen op het moment dat de kleine naar de borst ging zoeken en ik kort daarna uit bad, op bed ben gaan liggen. Francis heeft alleen mij geholpen na de bevalling, de overige gezinsleden niet en de baby ook niet (deze werden verzorgd door papa en de verloskundige). Stagiaire Lincy deed het goed en is heel leergierig. Maar moet soms gewoon nog even oefenen, een handigheid erin vinden.
Laura weet waar ze over praat en waarom ze iets op die manier doet. Geeft mij ook een goed /gerust gevoel bij de verzorging over alle kinderen. Laura had veel tips voor de borstvoeding en met name ook over kolven. Francis gaf goede aanwijzingen voor de eerste nacht. Lincy is nog niet zeker van zichzelf bij dit onderwerp. Hier kan ze nog veel in leren en in groeien!
Goede hulp bij verschillende houdingen en weten/horen wanneer het voedingstijd is. Laura is een fijne hulp die weet waarover ze praat en kan mij met een derde kind nog veel leren over borstvoeding /kolven. Ze leert mij hoe het gaat met een derde kind in de dagelijkse praktijk. Ze past zich ook aan, allebei de grote kinderen waren dol op haar! De 2 grote kinderen waren ook dol op Lincy. Ze voelde zich meteen vertrouwd. Ze heeft nog veel te leren maar ze is zelf heel leergierig. Probeer dezelfde kraamverzorgende te sturen tijdens en na de bevalling.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder