Home > Ervaringen > Ervaringen november 2016

Ervaringen november 2016

Op 8 november 2016 is onze dochter Lizzy geboren. Na een nachtje in het ziekenhuis mochten we naar huis. Bij thuiskomst stond kraamverzorgster Debbie al bij ons voor de deur. Jammer genoeg moesten we dinsdag afscheid nemen van onze live kraamverzorgster Debbie. We hebben hele fijne kraamweek gehad en ze heeft ons heel goed op weg geholpen maar ook het vertrouwen gegeven dat we het nu alleen aan  kunnen. Heel erg bedankt voor de zorg.
Groetjes, Lizzy, Mariusz en Natalia
                                                                                                 

Duidelijk, open en informeel intakegesprek waarin ik veel informatie heb gekregen en mijn wensen/voorkeuren kenbaar heb kunnen maken.

We zijn erg tevreden over de verzorging van Rita en Ingrid in de kraamweek. Rita is een enthousiaste aanpakker, die per dag een plan maakt en alle activiteiten graag afwerkt. Ze legt je graag in de watten door alles voor zowel Tijs, mij als mijn vriend goed te verzorgen. Met Ingrid die herintreedt als Kraamverzorgende, heeft het werkveld er echt weer een topper bij! We hebben Ingrid echt ervaren als een lieve, betrokken, enthousiaste en kundige vrouw, die passie heeft voor het vak, maar ook op een persoonlijke en integere manier voor ons heeft gezorgd. Rita heeft met name geholpen met de borstvoeding. Dit verliep goed. Ze gaf advies, luisterde goed waar we tegen aan liepen en nam ons samen met Ingrid mee in opties en overwegingen om de juiste keuze te maken toen het even niet helemaal goed liep (borstvoeding leek goed op gang te komen, maar toch wat problemen snachts).

Beide dames zijn van harte welkom bij een eventuele 2e, waarbij Ingrid echt een speciaal plekje in ons hart heeft. Ze zorgde er voor dat ik me ondanks de zware bevalling thuis zo snel mogelijk weer op mijn gemak voelde ondanks hechten en andere bijhorende ongemakken. Natuurlijk waren we in de luxe positie dat we 2 ervaren kraamvrouwen hadden, waardoor Ingrid wellicht wat meer tijd had voor mijn persoonlijk verzorging en ook persoonlijke gesprekken, maar de manier waarop, zorgde ervoor dat ik me volledig vertrouwd voelde. Hierdoor hebben we echt kunnen genieten van de eerste week met onze kleine Tijs. Ondanks het feit dat de tweede week volledig in het teken heeft gestaan van acute ziekenhuis opname voor Tijs (nu in het radboud) en een nog geplande operatie, zijn we de fijne kraamweek zeker niet vergeten.

Gezin uit Cuijk

                                                                                                                 
Ria was een super fijne kraamverzorgster. Het is een hele lieve vrouw en we hebben veel van haar geleerd. Het was net of we haar al een lange tijd kende. Ze past zich makkelijk aan. Het was dan ook jammer dat de kraamzorgtijd erop zat. Mochten we ooit weer een kindje krijgen zouden we haar weer heel graag als kraamverzorgster willen.
Ik vond het goed zoals allemaal is gegaan. Ben altijd vriendelijk geholpen.

Gezin uit Veghel 

                                                                                                                   
Wij hebben aan Ineke een SUPER kraamhulp gehad!! Zowel haar persoonlijkheid als haar werkzaamheden vonden wij fantastisch. Erg jammer toen ze weer moest gaan!! Mochten wij nog voor een volgende zwangerschap gaan, dan staat Ineke bovenaan op ons lijstje :-)
Wij zijn heel tevreden over Welkom kraamzorg!

Gezin uit Odiliapeel

                                                                                                                     
We hadden informatie via de verloskundige gekregen en toen sprak Welkom al het meeste aan, maar een gesprek met vrienden die ook Welkom hadden gehad gaf de doorslag. Bep is een kundige vrouw en was erg goed verzorgend, ik voelde me af en toe een prinses. Mijn man heeft veel gedaan de eerste week omdat ik nog in bed moest blijven liggen. Maar Bep heeft voordat ze vertrok nog alles doorgenomen met mij zodat ze zeker wist dat ik alle informatie toch had meegekregen. Wij zijn erg blij geweest met Bep. Ze heeft ons kundig en met veel liefde geholpen tijdens de eerste dagen met ons kindje. Omdat ik nog niet helemaal zelfredzaam was, mocht ze een dag extra komen. Toen ze weg ging voelde het even alsof er voor de tweede keer een navelstreng doorgeknipt moest worden! Maar we doen het goed, mede dankzij haar.

Gezin uit Uden

                                                                                                                       
Ingrid je bent echt een geweldige kraamverzorgster (nee, dit zeg ik niet omdat je mijn tante bent maar omdat het zo is). Je werkt met veel passie, kennis, liefde en plezier. Dit merk je. Jij geeft ons de ruimte om ons te ontwikkelen, vragen te stellen en te oefenen. Wanneer wij een vraag hadden had jij altijd een antwoord. Jij zorgt ervoor dat wij met een gerust hart na een week ''los gelaten'' worden. Bedankt voor deze speciale en bijzondere tijd. Hopelijk mogen we nog een 2e kindje krijgen. Kom je dan ook?

Gezin uit Holthees

                                                                                                                         
Betsie is een kraamverzorgende uit duizenden. Onze zoon van 1,5 werd bij alle taken (voor de baby maar ook het huishouden) ontzettend goed betrokken. Daarnaast werden wij ook ontzettend goed verzorgd. We lagen enkele dagen na de bevalling met buikgriep in bed en we hebben ons nergens zorgen over hoeven maken. Betsie zorgde voor alles... in 1 woord echt GEWELDIG!!!
Nogmaals, Betsie is één uit duizenden.
Echt helemaal geweldig hoe zij voor ons gezin heeft gezorgd. Vooral de zorg waarmee ze met onze andere zoon omging was ontroerend. Hij was helemaal gek van Betsie, volgens mij was hij een beetje verliefd op haar :-)

Gezin uit Geffen                                                                                                                         

                                                                                                                           
Christine heeft ons hele gezin geweldig verzorgd, geadviseerd, ondersteund en dingen geleerd. Daarnaast hebben wij het ook als "gezellig" ervaren. Alle lof voor Christine!
Christine heeft mij alles geleerd over het geven van de borstvoeding. Ook veel houdingen aangeleerd om te voeden.
Ik heb geen verbeterpunten. Wij hebben de kraamzorg van Welkom als zeer positief ervaren.

Gezin uit Oss

                                                                                                                            
Zowel Wilma als Els hebben mij als kraamvrouw, maar ook zeker onze zoon en mijn man ontzettend in de watten gelegd. Na een vervelende ervaring in het ziekenhuis was dit een fijne thuiskomst. Wij hebben ontzettend veel zelfvertrouwen gekregen van de adviezen en tips van Wilma en Els. Geen vraag was te veel en al vroeg ik 10 x dat maakte ze niet uit. We kijken mede door Els en Wilma terug op een super fijne kraamtijd. Els heeft mij ontzettend goed geholpen en geadviseerd bij het afbouwen/stoppen van de borstvoeding. Ze heeft ontzettend veel mensenkennis en ze voelde mij precies aan. Misschien komt dat ook wel omdat we over veel dingen hetzelfde dachten. Toen Els vertrok hebben zowel mijn man als ik een traantje gelaten. Gelukkig was de ervaring met Wilma ook positief. Fijn Welkom, hoe jullie ervoor hebben gezorgd, dat we twee van zulke lieve mensen hebben mogen leren kennen. Wees zuinig op dit soort mensen ze zijn GOUD waard!

Gezin uit Oss

________________________________________________________________________

Anita is een zeer prettige vrouw, we voelden ons meteen thuis bij haar. Ze heeft enorm haar best gedaan om met mijn zoontje van 3 een band te creëren. Dit is haar binnen 1 dag gelukt en ons zoontje was zeer op haar gesteld. Ze verdient echt een dikke tien!

Gezin uit Zeeland

____________________________________________________________________________

Er werd tijdens de intake goed rekening gehouden met evt wensen en voorkeuren. Dit werd netjes genoteerd.

Renee is nog niet heel lang gediplomeerd als kraamverzorgende, maar weet nu al goed te vertellen hoe en waarom iets moet. Komt al heel ervaren over en heeft onze andere 2 zoontjes perfect betrokken bij de verzorging van Siem.

Renee gaf tips en complimenten waar dit nodig was. Keek niet continu op mijn vingers en liet mij fijn samen met Siem genieten van dit moment.

Wilma hebben we beoordeeld op de periode die zij er was tijdens de bevalling. Renee hebben wij beoordeeld over heel het kraambed. Allebei toppers! Tijdens de intake hebben wij de voorkeur gegeven aan een wat ouder iemand, gezien de ervaring die zij hebben en omdat wij nog 2 boys hebben rondlopen. Renee, een jong iemand die net klaar is met de opleiding, heeft ons een fantastische kraamweek gegeven! Ondanks haar jonge leeftijd komt zij al heel ervaren over,  ze weet wat ze moet doen en weet waar ze het over heeft. Onze 2 boys zijn niks tekort gekomen! Wat hebben wij kunnen genieten.

Een erg fijne organisatie!

Gezin uit Veghel

___________________________________________________________________________

Superleuke kraamtijd gehad met Bep. Vooral de betrokkenheid met mijn oudste kind was super.... Echt een superkraamhulp!

Gezin uit Oss

____________________________________________________________________________

Marlies heeft heel veel ervaring wat erg fijn is en waardoor ze extra tips kan geven. Leuk mens en fijn om haar om je heen te hebben. Ze verstaat haar vak goed.

Gezin uit Geffen

 

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze 10 pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier