Home > Ervaringen > Ervaringen mei 2022

Ervaringen mei 2022

Ik wil via deze weg graag onze kraamhulp Tonny in het zonnetje zetten. We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij haar! Ook heeft ze me enorm geholpen met de borstvoeding. Super fijn om zo'n ervaren en deskundige hulp te hebben!
Ook was Tonny enorm lief met grote zus Sterre en wist ze ook papa Ricky af en toe op zijn plaats te zetten met een goede dosis humor. Super bedankt voor de fijne week!

High five, boks en aai over de bol van grote zus Sterre...
en heel veel liefs van Mirre, Ricky en Jens.

                                                                                                    

Het was een fijn en open gesprek tijdens de intake.
Ik heb zo'n top kraamweek gehad door de lieve dames die aan mij bed stonden. Hebben zowel mij als mij vriend enorm geholpen. Er was ruimte voor een lach en een traan. Dames jullie zijn toppers!
De uitleg die jullie gaven was duidelijk.
Voordat jullie weg gingen wisten we hoe we verder moesten met de voeding. Ook stukje borstvoeding uitleg was heel fijn en duidelijk. Jullie zagen al snel aan mij dat ik niet blij eerst van de borstvoeding. Samen hier over gehad waardoor ik zelf de knoop heb doorgehakt om te stoppen.
Doordat ik zelf het kraamboek was vergeten miste jullie misschien de nodige informatie van de verloskundige. Maar door samen te communiceren werdt het allemaal duidelijk.
Toppers, kijk terug op een hele fijne tijd en zou jullie zo de volgende keer weer willen.

Gezin uit Rosmalen

                                                                                                     

De kraamtijd was super omdat lieve Celine er was! Heel en heel tevreden!

Gezin uit Megen

                                                                                                   

Het is lastig om Anouk te beoordelen op 1 dag, maar ze deed alles heel netjes en goed. Van wat we hebben gezien van Anouk is ze een hele bekwame, lieve en zorgzame kraamverzorgster. Van Yvonne hebben we meer dagen mogen genieten en het is echt een topper! Naast de verzorgende taken geeft ze ontzettend goede uitleg en leert ze je je 'boerenverstand' te gebruiken. Dat vonden we erg fijn. Verder was er ook ruimte voor fijne gesprekken en verraste ze ons ook met lieve kaartjes en feestelijke ontbijtjes. Wat een verwennerij! We hadden haar nog graag een weekje langer in huis gehad ;-)
Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!!

Gezin uit Boxtel

                                                                                                       


Bij ons zoontje in 2020 waren we al heel tevreden en hebben mede door de kraamzorg een mooie kraamtijd gehad, ondanks de slechte start van ons zoontje toen. De goede begeleiding heeft ons toen heel goed geholpen. Deze kraamweek was ook bijzonder omdat deze in een vakantiehuisje was i.v.m. de verbouwing die niet optijd klaar was, maar werd al vanaf de aanmelding goed meegedacht, wat superfijn was!
Het was niet helemaal zeker of onze kraamtijd in ons huis of tijdelijk onderkomen zou zijn en dat was geen probleem en werd in meegedacht tijdens het intakegesprek. Daarnaast een heel fijn en prettig gesprek gehad via videobellen omdat ons huis op dat moment helemaal gestript was dus daar niet kon plaatsvinden.
Heel blij met alledrie de dames. De eerste dag hadden we nog niet alles kunnen uitpakken in ons tijdelijke huisje en Angeline (Els), heeft ons super geholpen alles klaar te maken voor de nacht. Marieke was er de volgende dag en heeft ons heel fijn geholpen met het uitpakken van de rest van de spullen, heel fijn want dat is natuurlijk normaal geen werk voor de kraamzorg, maar hielp ons heel erg. Ook gaf ze goede opfristips over de verzorging en borstvoeding. En nam ze de baby over zodat ik mijn zoontje naar bed kon brengen voor zijn dutje wat ik heel graag wilde doen. Sandra was er de rest van de week en dacht supergoed mee in onze tijdelijke woning (moesten hier en daar inproviseren). Mijn partner moest in ons huis gaan klussen zodat we na de kraamtijd naar huis konden en ze was heel flexibel met de indeling van de uren, zodat ze er de hele dag was als ik beide kindjes had en halve dagen op de dagen dat ik alleen mijn dochtertje had en de oudste naar de opvang ging. Ze ging ook superleuk met onze oudste van 2 om (hij vond het heel jammer toen het de laatste dag was) en ze heeft ons heel goed geholpen met tips om balans met 2 kindjes te vinden. Hierom hadden wij gevraagd. Daarnaast heeft ze mij super geholpen en verzorgt terwijl mijn partner ons eigen huis klaarmaakte. Sandra was heel flexibel en gaf precies de juiste zorg en steun die we nodig hadden. Ik heb haar zeker gemist toen de kraamweek voorbij was! Het was een hele fijne ontspannnen kraamweek door de superverzorging van deze dames.
Alle vragen die ik had zijn goed beantwoord en ik had ook het gevoel dat ik alles kon vragen.
Ik vond het heel fijn dat ik goed advies en tips kreeg over de begeleiding bij het voeden maar het ook op mijn manier mocht doen (vorige ook 10 maanden bv gegeven)
Zoals eerder beschreven een topweek gehad! De eerste dag zonder kraamzorg heb ik ze echt gemist. Het was precies zoals wij wilde en prettig vonden.

Heel erg bedankt voor het meedenken in onze bijzondere woonsituatie lastminute!

Gezin uit Landhorst

                                                                                                

Onwijs fijn intakegesprek gehad.
Kraamverzorgende Ingrid heeft voor een onwijs fijne week gezorgd. Tom en ik zouden geen betere week kunnen wensen!
Informatie is volledig uitgelegd. Alles was duidelijk rondom de informatievoorziening.
Ingrid is een hele fijne en lieve kraamverzorgster, heeft een luisterend oor, ook voor mijn vriend onwijs fijne gesprekken!

Gezin uit Cuijk 

                                                                                                     

Flyers hingen bij de verloskundige. Na bekijken van de website en zoeken naar andere kraamzorgorganisaties sprak welkom mij het meeste aan.
Het intakegesprek was een fijn gesprek. Alleen je krijgt zoveel informatie en alles is nog nieuw, nog een controle of thuis alles in orde is was, was wel fijn geweest.
Ze gaf goede praktische tips en kon alles goed uitleggen, was een fijne week.
Het was gek dat ineens iemand in je huis is en helpt, maar dat deed ze op een fijne manier. Ze hield zelfs lief rekening met onze hond Chico. Haar gezelligheid en enthousiasme zorgde er ook voor dat we vertrouwen kregen dat we het ook zelf kunnen.
Tips voor Welkom: Een controle thuis of desnoods digitale afspraak na de digitale intake had me wel meer zekerheid vooraf gegeven dat we thuis alles op orde hadden. Een echt wat grotere vraag heb ik wel gemaild maar de kleine dingetjes geven wat twijfel maar ga ik niet over bellen/mailen.

Gezin uit Schijndel

                                                                                                     

Het intakegesprek was duidelijk. Onze kraamverzorgster Yvonne, is wel naar het ziekenhuis gekomen voor de bevalling, maar door de snelle bevalling was ze net niet op tijd aanwezig en was Maeve net geboren. Yvonne was een hele lieve, rustige kraamverzorgster. Ze wist goed te vertellen wat we "moesten" doen, zoals rust pakken of met de hulp van Maeve. Veel uitleg gehad over wanneer de fles ophogen etc. Ook veel andere informatie gekregen over het huilen bij baby's en shaken baby syndroom etc. Wij waren erg tevreden over Yvonne, ze accepteerde onze wensen en werkte hier ook naar. Daarnaast keek ze ook goed naar mij, waardoor ze toch mee dacht in bepaalde situaties die voor mij minder fijn waren.

                                                                                                     

Wij waren ontzettend tevreden over Ingrid in onze kraamtijd, ze was ontzettend lief, zorgzaam voor mij en voor Sarah! Ook zorgde ze elke dag voor een lekkere maaltijd en dat we een schoon huisje hadden. Omdat ik erg emotioneel was en moeilijk kon genieten was Ingrid er helemaal voor mij, door de fijne gesprekken en een warme arm om mij heen zorgde ze ervoor dat ik vertrouwen kreeg en dit was echt enorm fijn!
Doordat Sarah in de nachten weinig tot niet sliep in haar eigen bedje, maar wel op mij, adviseerde Ingrid om bijv. het nestje in bed te leggen.
Ook in de ochtend nam ze de kids mee naar beneden zodat wij nog even konden slapen! Ook in de middag zorgde ze ervoor dat wij nog even konden slapen.
Doordat ik overproductie heb en we hierin zoekende waren hoe we het beste de voeding zo fijn mogelijk voor Sarah konden realiseren adviseerde Ingrid van alles en schakelde ook een Lactatiekundige in wat erg prettig was. Ook hiervoor nam Ingrid alle tijd en rust.
Er was een hele fijne samenwerking tussen de verloskundige en Ingrid. Dit zorgde voor een fijne sfeer in huis!
Lieve lieve Ingrid, wij vonden het enorm speciaal dat jij onze kraamhulp was. Het was erg vertrouwd en heel fijn, ook hoe je Sophie (onze andere dochter) overal bij betrok en onze regels nastreefde naar Sophie toe was erg fijn! Jou deskundigheid en liefdevolle verzorging voor mij en Sarah was erg fijn, ik kon helemaal mezelf zijn! Ook hoe je er voor mij was omdat ik het niet altijd even makkelijk had, ook het gemis van mijn moeder wat enorm opspeelde! Jij nam de tijd om met mij te praten en me te troosten! Ik kan geen betere kraamhulp bedenken als jou, jij bent echt een topper! Ik wens iedereen z’n liefdevolle en deskundige kraamhulp toe!

Gezin uit Wilbertoort

                                                                                                       

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder