Home > Ervaringen > Ervaringen mei 2021

Ervaringen mei 2021

Beste Welkom kraamzorg,
Normaal gesproken ben ik niet zo van het schrijven van recensies maar als de hulp die je krijgt zo fantastisch is als die wij hebben gehad maak ik graag een uitzondering!
31-05-21 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Floris. Na 2 dagen in het ziekenhuis mochten wij eindelijk naar huis. Een uurtje na aankomst waren daar Jolanda en haar leerling Linda. Wat een fantastisch warme mensen en wij voelden ons meteen op ons gemak. Het feit dat Linda een leerling was, was niet te merken. Ik had de luxe van 2 kraamverzorgsters. Tuurlijk werden we overspoeld met nieuwe informatie maar er was ook alle ruimte voor een gezellig praatje. Even slikken toen ze na een klein weekje weer weg gingen. Niet omdat we niet klaar waren om de zorg voor onze zoon zelf te regelen, want daar hebben deze 2 wel voor gezorgd. Maar puur het feit dat deze 2 gezellige dames niet meer terug zouden komen.

De gezinnen die Jolanda en/of Linda mogen ontvangen boffen!

Lieve groetjes, Kiki, Paul en Floris

                                                                                                    

Het was allemaal erg duidelijk met het intakegesprek.
Kraamverzorgende Ria heeft ons in het ziekenhuis geholpen en is mee gegaan naar huis tot Marja kwam, Ria heeft ons uitgelegd dat Julie op temperatuur moest zijn voordat zij zelf naar huis kon. We vonden het erg fijn dat Ria bij ons bleef tot dat Julie op tempratuur was. Marja heeft ons echt super goed geholpen! Dit is voor ons ons eerste kindje en Marja legde alles rustig en duidelijk aan ons uit.
Marja heeft ons goed geholpen! Als Julie een keer niet goed dronk stelde Marja ons gerust en vertelde dat het echt niet uit maakt als ze een keertje niet goed drinkt. Baby's geven goed zelf aan wanneer en hoeveel ze willen drinken.
We hebben beide kraamverzorgende als heel prettig ervaren! Ze waren allebei erg lief voor ons stelde ons gerust, konden onze vragen beantwoorden en gaven ons goede tips en tops. Dit is onze eerste kindje en alles was nieuw voor ons en we waren best onzeker, maar door beide kraamverzorgende kregen we er wel vertrouwen in dat het ons gaat lukken! Ria was er in het ziekenhuis bij en Marja is bij ons de hele week geweest, we missen haar wel puur als we ergens mee zitten dan konden we dat altijd aan haar vragen.
Wat ik de kraamzorgorganisatie mee zou willen geven: misschien 2 weken kraamzorg, wij hebben ervaren dat in de kraamweek alles super goed ging met Julie, ze dronk goed, poepte goed en sliep goed. Toen onze kraamweek voorbij was ging het ook bij Julie iets anders... ze heeft opeens moeite met poepen, drinkt de ene keer goed andere keer slecht en wilt echt niet in haar eigen bedje slapen!! Als je 2 weken kraam hebt is misschien fijner dan 1 week.

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder