Home > Ervaringen > Ervaringen mei 2021

Ervaringen mei 2021

Beste Welkom kraamzorg,
Normaal gesproken ben ik niet zo van het schrijven van recensies maar als de hulp die je krijgt zo fantastisch is als die wij hebben gehad maak ik graag een uitzondering!
31-05-21 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Floris. Na 2 dagen in het ziekenhuis mochten wij eindelijk naar huis. Een uurtje na aankomst waren daar Jolanda en haar leerling Linda. Wat een fantastisch warme mensen en wij voelden ons meteen op ons gemak. Het feit dat Linda een leerling was, was niet te merken. Ik had de luxe van 2 kraamverzorgsters. Tuurlijk werden we overspoeld met nieuwe informatie maar er was ook alle ruimte voor een gezellig praatje. Even slikken toen ze na een klein weekje weer weg gingen. Niet omdat we niet klaar waren om de zorg voor onze zoon zelf te regelen, want daar hebben deze 2 wel voor gezorgd. Maar puur het feit dat deze 2 gezellige dames niet meer terug zouden komen.

De gezinnen die Jolanda en/of Linda mogen ontvangen boffen!

Lieve groetjes, Kiki, Paul en Floris

                                                                                                    

 

Het was allemaal erg duidelijk met het intakegesprek.
Kraamverzorgende Ria heeft ons in het ziekenhuis geholpen en is mee gegaan naar huis tot Marja kwam, Ria heeft ons uitgelegd dat Julie op temperatuur moest zijn voordat zij zelf naar huis kon. We vonden het erg fijn dat Ria bij ons bleef tot dat Julie op tempratuur was. Marja heeft ons echt super goed geholpen! Dit is voor ons ons eerste kindje en Marja legde alles rustig en duidelijk aan ons uit.
Marja heeft ons goed geholpen! Als Julie een keer niet goed dronk stelde Marja ons gerust en vertelde dat het echt niet uit maakt als ze een keertje niet goed drinkt. Baby's geven goed zelf aan wanneer en hoeveel ze willen drinken.
We hebben beide kraamverzorgende als heel prettig ervaren! Ze waren allebei erg lief voor ons stelde ons gerust, konden onze vragen beantwoorden en gaven ons goede tips en tops. Dit is onze eerste kindje en alles was nieuw voor ons en we waren best onzeker, maar door beide kraamverzorgende kregen we er wel vertrouwen in dat het ons gaat lukken! Ria was er in het ziekenhuis bij en Marja is bij ons de hele week geweest, we missen haar wel puur als we ergens mee zitten dan konden we dat altijd aan haar vragen.
Wat ik de kraamzorgorganisatie mee zou willen geven: misschien 2 weken kraamzorg, wij hebben ervaren dat in de kraamweek alles super goed ging met Julie, ze dronk goed, poepte goed en sliep goed. Toen onze kraamweek voorbij was ging het ook bij Julie iets anders... ze heeft opeens moeite met poepen, drinkt de ene keer goed andere keer slecht en wilt echt niet in haar eigen bedje slapen!! Als je 2 weken kraam hebt is misschien fijner dan 1 week.

                                                                                                  

Leuk intake gesprek gehad!
We zijn heel tevreden met alles!! De begeleiding bij het voeden van onze zoon Jake verliep goed.
Ik heb een hele fijne kraamweek gehad!! Ik ben erg tevreden over alles!! Ik vindt het ook super leuk dat Jayden een grote broer diploma heeft gekregen, hij is er erg trots op!! Dat maakt ons erg gelukkig!! Ik wil jullie bedanken voor alles!!
Ik heb niks aan te merken, jullie doen je werk super goed! Ik vond het super fijn!!!

Gezin uit Boxmeer

                                                                                                                                           

De aanmelding is prima gegaan, tevreden over.

Openheid over vragen tijdens intake. Ook tijdens contact daarna heel tevreden. Het vertrouwen was er.
Onze oudste dochter werd echt bij ons gezin betrokken en dat is wat we vroegen. Heel fijn.
Veel informatie tussendoor gekregen. Ook met vragen was het niet te gek. Netjes op maat.
De begeleiding bij het voeden van onze dochter Elin wat prima! Er is  goed rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie. Een hele fijne kraamtijd gehad met een fijne kraamverzorgende. Een kraamvrouw boft met Corina in huis. De dienstverlening was ontzettend goed. We hebben geen tips.


Gezin uit Schaijk

                                                                                                      

Online sites vergeleken, kregen een goed gevoel bij welkom door hetgeen er aan informatie op de site stond.
We hebben en prima intakgesprek gehad.
Pietha was echt fantastisch, enorm fijne kraamweek gehad mede dankzij haar. Super lief en zorgzaam, we konden ons geen betere kraamzorg voorstellen. Echt een topper!

Gezin uit Rosmalen

                                                                                                      

Bij de 2 eerste kindjes super genoten van een fijne kraamtijd mededankzij Anny.
Kraamzorgconsulent Yvonne maakte het een fijn en waardig gesprek, ondanks de afstand die er was doordat het een telefonische intake was.
Kraamverzorgende Jeanne is maar heel eventjes geweest.
Ineke is echt een ontzettende topper! Een super vrouw die ons een onvergetelijke tijd heeft bezorgd! De meisjes hebben het nog over ineke.

Gezin uit Cuijk

                                                                                                      

Kraamzorgconsulent Petra je bent een topper!
Kraamverzorgende Ria is echt een schat! Was heel fijn dat ze erbij was. Ria, Rita en Elles zijn echt geweldige dames.
Met Britte hadden we maar paar uur en in die paar uur vonden wij haar niet helemaal bij ons passen. Er was geen klik, maar geen reden om jullie te bellen aangezien ze er maar zo kort was.
De informatievoorziening: Rita had een mapje gemaakt zodat we er altijd makkelijk in terug konden kijken.
Ria, Rita en Elles wat een toppers zijn dat! Rita had haar laatste week bij ons en wat hebben wij genoten van haar aanwezigheid! Elles in de leer, maar pikt alles goed en snel op dat wordt zeker een goeie! En Ria je bent echt een lieve vrouw als jij was gebleven de hele week hadden we vast en zeker ook een super week gehad. Je werkte ook zo fijn samen met Jolijn (verloskundige) door jullie 2 samen is mijn bevalling extra fijn geweest!

Gezin uit Uden


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder