Home > Ervaringen > Ervaringen mei 2020

Ervaringen mei 2020

Zeer tevreden over de zorg die we van Ineke hebben gekregen! Hele lieve zorgzame vrouw! Dikke pluim!

Gezin uit Macharen

                                                                                                    

De klik met Anny was er vanaf het eerste moment! Wij hadden ons geen fijnere kraamhulp kunnen wensen. Dat mogen jullie ook aan Anny doorgeven :) Ik heb erg veel van Anny mogen leren. Anny's aanwezigheid was erg prettig, zeker in deze corona tijd zo zonder familie was Anny onze steun en toeverlaat. Ze heeft zich volledig in dienst gesteld van ons gezin. Heel fijne zorg voor de baby en voor mij. Ook voor Mats, ons zoontje van 3, heeft Anny zich zorgzaam en op de achtergrond opgesteld waardoor hij alle tijd kreeg om aan de nieuwe situatie te wennen. Anny, voor ons ben je een topper! Je kwam in een heel bijzondere tijd in ons leven (lang gewacht en gelukkig zwanger mogen raken) en ook nog de corona situatie erbij. Je was onze steun en toeverlaat! Ik ben het helemaal vergeten te zeggen maar je bent altijd welkom voor een goede kop koffie :) Je hebt diepe indruk op ons gemaakt! 

Gezin uit Uden Dochter

                                                                                                    

Duidelijke informatie! Heb tussendoor nog gebeld om te vragen hoe het zat met de Corona maatregelingen, kreeg prima antwoord, zodat ik gerust gesteld was voor het überhaupt zo ver was! Dus heel fijn! Wij zijn heeeeeel erg tevreden hoe het is vergaan! Ook hoe Rita met ons hondje om ging, in een woord geweldig! Daar door is ons hondje niks te kort gekomen en is ze helemaal ontspannen! Wij hebben echt zo genoten van de aanwezigheid en behulpzaamheid van Rita, als het nog ooit nodig zal zijn, zullen we zeker aangeven dat we graag hebben dat Rita weer komt! Wij vertrouwde volledig de zorg van onze dochter toe! Dit zegt genoeg denk ik zo! Toen Rita eenmaal weg was, vond ik dit toch wel echt jammer, en heb ik hier toch zeker een traan om gelaten (zullen de hormonen wel zijn, haha) Ik zou iedereen Welkom kraamzorg aanbevelen, en zal dit dus ook echt uitspreken! Ik ben heel erg tevreden hoe alles is verlopen!

Gezin uit Elsendorp

                                                                                                    

Ondanks de beperkingen door Covid-19 heeft Jeanne er alles aan gedaan om ons zo goed en veilig mogelijk te verzorgen. Jeanne heeft continue goed geluisterd naar mijn wensen en prioriteiten en respecteerde mij ook in de keuzes die ik hierin maakte waarbij ze goed advies gegeven heeft. Ze heeft ons goed geholpen in het contact met de verloskundige over het geel zien van Dex. Door onze dochter Demi zijn we daar wat onzeker over geworden en hierin heeft Jeanne ons weer goed begeleid en geholpen met zorgen uitspreken tegenover de verloskundige zodat we hier wat zekerder in werden. Tijdens de intake hebben we gevraagd of Jeanne ook dit kraambed bij ons kon komen omdat we bij Demi erg tevreden waren over Jeanne. Ook deze keer zijn we weer meer dan tevreden over Jeanne en hopen we dat ieder gezin z'on topper als Jeanne mag krijgen!!

Gezin in Haps

                                                                                                  

Wij zijn heel erg tevreden over Debora. Ze heeft ons zo goed begeleid in alles. Ze was er voor iedereen in ons gezin. Debora voelde meteen heel vertrouwd. Ze is een topper! We kijken echt ontzettend goed terug op een goede kraam week met Debora. Ze heeft een plek in ons hart. Debora is een top kraamverzorgster. We hebben zo ontzettend veel van haar geleerd. Wat een lieve vrouw. We zijn haar erg dankbaar voor de fijne en leerzame kraamtijd met haar.

                                                                                                                                                                                                    

Wilma is gewoon een toppertje! Heeft naar onze wensen geluisterd en vooral mijn partner goede tips kunnen geven.
Tijdens de vorige zwangerschap hebben we ook kraamzorg bij jullie gehad.
Door corona was er veel onduidelijkheid over geboden zorg. Wat wordt er wel en niet gedaan. Gaf veel onrust bij mij.
We zijn heel tevreden, het was erg fijn om de kraamverzorgende er bij te hebben tijdens de bevalling al was het zo snel en was het nog maar heel even. Dimphie had de ervaring meegemaakt en wist wat ik had ervaren.
Ik had me geen betere kraamverzorgende kunnen treffen. We hebben haar enorm gemist nadat ze vertrok. Ze was een fijne aanvulling binnen ons gezin en wist heel goed wanneer ze wel en niet op de voorgrond moest treden en wanneer ze moest handelen. Geweldige lieve vrouw!
Vanaf het begin heeft ze goed advies gegeven over tijden, aanhappen, verzorging en behandeling. Echt een goede basis voor borstvoeding. Gaat mega goed hierdoor!
Nogmaals enorm bedankt voor deze mooie kraamtijd! Mijn hele gezin droeg je op handen en we hebben je enorm gemist toen je weg was. Een vrolijke noot en erg liefdevol en betrokken. Je bent zo kwetsbaar in je kraamtijd dus fijn als iemand daar met ervaring en passie haar vak van heeft gemaakt.

                                                                                                    


Erg fijne kraamhulp gehad alleen maar positieve ervaring. Ze heeft er voor gezorgd dat we de kraamtijd rustig en fijn hebben ervaren. Ze was een topvrouw! Alles is goed verlopen.

                                                                                                    

Marjet is een top kraamzorgconsulent!
Kraamverzorgende Agnes is een top vrouw!! We hebben veel lol gehad en veel van haar geleerd! Ze verzorgde ons allemaal erg goed! Niets was haar te veel! We hebben de kraamweek als zeer prettig ervaren!! Goede informatievoorziening.
We hadden een goede klik vanaf het eerste moment! Dat zorgde voor een fijne tijd!! Kraamverzorgende Agnes is een aanrader!

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder